2 nye virksomheder i Forskerparken: Velkommen til TARGET Headhunting og Young Global Talents


TARGET Headhunting har mange års erfaring med headhunting nationalt og internationalt. Firmaet har datterselskaber i Indien, Bangalore og Singapore samt kontorer i København og nu også i Forskerparken i Odense.

”Med de produkter/serviceydelser vi leverer, ser vi dels et stort potentiale i de virksomheder, der er tilknyttet Forskerparken og de, der igen er tilknyttet dem. Vi ser, at virksomhederne i forskerparken er godt fyldt op med stærke innovative kræfter og entrepreneurship, som vi kun kan blive inspireret af, både på den korte og den lange bane også ifm. udviklingen af vores egen virksomhed. Mao. ser vi frem til nogle spændende år i de innovative og spændende omgivelser”.

Læs mere  om TARGET Headhunting >>

Young Global Talents er et selskab, som via en digital platform skaber direkte kontakt mellem de ypperligste talenter fra de Europæiske universiteter og de visionære virksomheder med udviklings -& vækstpotentiale. Virksomhederne vil, med deres eget strategiske rekrutteringsværktøj, nemt kunne identificere deres fremtidige kvalitetsressourcer.

"Young Global Talents har valgt Forskerparken som deres domicil, da miljøet er ideelt i forhold til vores vision om tiltrækning af teknologi talenter til innovative virksomheder indenfor bl.a. robotter/droner. Forskerparken indeholder samtidig alle faciliteter, ligesom beliggenheden i nærheden af universitetet og den infrastrukturelle korte afstand til motorvejen er ideelt”.


Syddanske Forskerparker
Copyright © 2014