Welfare Tech inviterer: Skab værdi i dit netværk og mød nye samarbejdspartne


Welfare Tech inviterer til en festlig event, der stiller skarpt på, hvordan du skaber værdi via netværket for sundheds- og velfærdsteknologi. Netværkseventen er en oplagt mulighed for at møde potentielle forretnings- og samarbejdspartnere.

Dato:  Mandag den 24. april 2017, kl. 16:00 - 19:00
Sted:  Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10G, Odense
Pris:  Arrangementet er gratis. Alle er velkomne (no-show gebyr på 500,- kr.)
Tilmelding:  Senest tirsdag den 18. april 2017, kl. 12:00 via dette link

Et stærkt samarbejde mellem virksomheder, videninstitutioner og den offentlige sektor sikrer konkurrencedygtige produkter og serviceydelser på sundheds- og velfærdsområdet. De tætte relationer fremmer, at udviklingen udspringer af faglige og strukturelle behov nationalt såvel som internationalt, og er samtidig med til at accelere processen fra ide til implementering og realisering af gevinster.

Ved Welfare Tech's årlige netværkevent stiller vi skarpt på, hvordan du som medlem kan professionalisere og udbygge dit netværk og skabe stærke relationer til andre i velfærdsklyngen, som kan lede til samarbejde, innovation og implementering af innovativ teknologi.

Vi har inviteret en række netværkseksperter, som vil give inspiration og tips til, hvordan du bruger og udvikler dit netværk aktivt, og du vil i løbet af arrangementet få mulighed for at bliver matchet med andre medlemmer.

Mød blandt andre:

Formålet er klokkeklart! Både offentlige og private organisationer skal gå hjem med nye kontakter, der kan realisere konkrete mål allerede i 2017.

SE DET FULDE PROGRAM


Syddanske Forskerparker
Copyright © 2014