AIR SUPPORT A/S skaber stor vækst og flere arbejdspladser til Odense

62% af virksomhederne hos Syddanske Forskerparker har det seneste år oplevet vækst. En af dem er AIR SUPPORT A/S, der mærker voldsom tilgang i medarbejderstaben og markant stigning i kundebasen.


AIR SUPPORT A/S, som leverer flyveplanlægningssoftware til luftfartsindustrien, fortsætter med at vækste kraftigt på alle markeder på trods af stigende konkurrence fra større globale aktører. Virksomhedens fleksible softwareløsning og åbne holdning til systemintegrationer appellerer til mange flyoperatører verden over, lige fra dem med små business jets til større regionale airlines og statslige flyvevåben.

Foruden en meget voldsom tilgang i medarbejderstaben, specielt i udviklingsafdelingen i Forskerparken i Odense, er der sket en nok så væsentlig stigning i kundebasen. Således er den gennemsnitlige vækst i antallet af flyveplaner afgivet via PPS Flight Planning softwaren steget med 14% i løbet af 2016. AIR SUPPORT har specielt haft stor succes på det europæiske marked, herunder især på grund af Travel Service Airlines fra Tjekkiet som underskrev kontrakt i efteråret 2016.

COO hos AIR SUPPORT A/S, Peter Gravesen, har følgende forklaring på succesen: ”I modsætning til vores konkurrenter, der tilbyder pakkeløsninger, som dækker mange operationelle discipliner for den enkelte flyoperatør, beskæftiger vi os udelukkende med flyveplanlægning. Grundet denne specialisering samt vores mange systemintegrationer kan vi derfor levere en meget skræddersyet løsning til en ofte langt bedre pris. Men at bibeholde momentum i forhold til vores store kapitalstærke konkurrenter kræver, at vi lytter til vores kunder og er innovative – altid. Derfor fortsætter vi med at ansætte specialister til vores afdeling i Odense.”

AIR SUPPORT A/S er ikke alene om at vækste. I en nylig udkommet resultatrapport fra Syddanske Forskerparker fremgår det, at 62% af virksomhederne i en af syddanske forskerparkers 4 afdelinger har oplevet vækst det seneste år. Dét tal kommer ikke bag på direktør i Syddanske Forskerparker Helle Thylkjær Henriksen: ”Gennem de sidste par år har vi oplevet en fornyet optimisme hos virksomhederne i vores 4 forskerparker. Og det er der god grund til: Der udvikles nye produkter, findes nye markeder og knyttes internationale samarbejdsrelationer som aldrig før. Og det kan ses på både antallet af arbejdspladser og nye virksomheder i parkerne”.

Se resultatrapporten >>


Syddanske Forskerparker
Copyright © 2014