Svensk it-virksomhed åbner kontor i Videnbyen


En af Nordens største spillere inden for sundheds-it har pr. 1. maj fået kontor i Videnbyen. Cambio Healthcare Systems er en svensk virksomhed, som med en ny afdeling på Fyn vil være endnu tættere på de store kunder.

Steffen Lerche fra Cambio Healthcare Systems siger, ”Vi har i en længere periode ønsket at åbne kontor i Odense, tæt på vores største danske kunde. Vi har nu internt lavet en række tiltag som betyder, at mulighederne for et endnu tættere samarbejde med OUH og resten af hospitalerne i Regionen er muligt – det ser vi frem til”.

Cambio Healthcare Systems har i første omgang valgt at etablere sig med 3-4 arbejdspladser, men håber på en udvidelse. ”Vores håb er, at Odense kontoret blive en central del af Cambio Healthcare Systems aktiviteter i Danmark. At være både så tæt på universitet og hospital/klinik, giver nogle unikke muligheder for os”, siger Steffen Lerche. Cambio Healthcare Systems er kendt for stærke samarbejdsrelationer til sine kunder samt til en række store internationale spillere, herunder Microsoft. ”Det vil vi gerne bygge videre på, og inkludere OUH og Region Sydddanmark i de netværk vi har på tværs af landegrænser omkring udvikling af nye EPJ understøttende løsninger”, udtaler Steffen Lerche.

Læs mere >>

Om Cambio Healthcare Systems
Virksomheden er stiftet i 1993. Hovedkontoret ligger i Sverige. På verdensplan beskæftiger Cambio Healthcare Systems cirka 500 medarbejdere, hvor af de 35 arbejder i Danmark.It-virksomheden har specialiseret sig i at lave software til sundhedsområdet herunder systemer til elektroniske patientjournaler


Syddanske Forskerparker
Copyright © 2014