Dansk English
+
september 2, 2019

Kom til informativt oplæg om ”Den nye ferielov” i Forskerparken den 16. september

Den nye ferielov er blandt de store emner for virksomheder i 2019, og emnet fortjener også opmærksomheden bl.a. pga. de komplekse overgangsregler mellem den nuværende og den nye ferielov. Det er samtidig et emne, hvor man hurtigt mister overblikket. Forkert håndtering af de nye regler og overgangen kan få vidtrækkende konsekvenser, hvorfor det er vigtigt for alle erhvervsdrivende at sætte sig ind i reglerne og konsekvenserne for netop deres virksomhed.

Mandag den 16. september kl. 14.30-16 holder Claus Damsbo Pedersen fra Agenda Advokater et oplæg om ”Den nye ferielov”. Arrangementet holdes i Forskerparken i konferencen.

I løbet af oplægget kommer vi hele vejen rundt om den nye ferielov: Reglernes indhold, herunder pligter for virksomheder og særlige fokusområder, den praktiske håndtering af reglerne i dagligdagen, faldgruber og ikke mindst, hvordan den nye feriefond og indefrysning af feriepenge fra overgangsperioden fungerer.

Indholdet er primært målrettet ledere og HR-medarbejdere, men andre interesserede er også velkommen, og advokaten lægger sig i selen for at formidle de komplekse regler på en forståelig, overskuelig og tilgængelig måde. Der bliver også tid til at stille spørgsmål.

Tilmeld dig her >>

Nyheder

Kunstig intelligens i markedsføring

Vi står midt i den 3. store digitale bølge. Tiden hvor kunstig intelligens kommer til at ændre brancher for altid, og undersøgelser påpeger, at i netop marketing-regi er potientialet størst. Ku...

Læs mere
Nyheder

Danmarks første agentur inden for Amazon flytter ind i Pakhuset

Velkommen til Rasmus Dines Petersen og Agenturium i Pakhuset - Danmarks første agentur inden for Amazon. Efter at have arbejdet i Tyskland med e-Commerce - særligt Amazon, digital markedsføring...

Læs mere
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)