Dansk English
+

Ellegården

Midt i Sønderborgs erhvervsområde - og tæt på centrum og Syddansk Universitet

Hvad er Ellegården?

Ellegården er beliggende i Sønderborgs erhvervsområde. Huset rummer bl.a. store og små lejemål, mødelokaler, reception og kantine. Her mødes startups, vækstvirksomheder og erfarne virksomheder. 

 

Lej kontor

På Ellegården er der cirka 30 virksomheder fordelt på følgende virksomhedstyper:  Produktion, konsulent, handel, software/it og service. Som virksomhed her, bor du dør om dør med en række af Sønderborgs driftige virksomheder og din virksomhed bliver nabo til Sønderborg Iværksætterservice, der er områdets udviklingsenhed for opstartsvirksomheder.

Hos os kan du leje kontorlokaler med plads til 1 og op til 6 personer, værkstedslokaler og mødelokaler.

Bliv lejer

Vi tilbyder

Ellegården tilbyder professionelle og personlige rammer til din virksomhed. Vores bemandede reception tilbyder et højt serviceniveau med virksomheden i centrum. Derudover har vi et godt sammenhold. En stor del af virksomhederne består af 1-4 medarbejdere. Vi kender hinanden godt og nyder godt af fælles morgenmad og andre arrangementer. Som lejer har du adgang til en lang række fordele, bl.a.:

  • Bemandet reception, posthåndtering, gæstemodtagelse og lynhurtigt WiFi
  • Stærkt netværk og fællesskab
  • Sikkerhed i form vægterservice og tyverialarm

Mødelokaler

Vi har også mødelokaler med plads til op til 26 personer og tilbyder at håndtere mødeforplejning samt kaffe, the og vand. Når du er lejer på Ellegården, har du mulighed for at benytte vores mødelokaler gratis. Det gælder også mødelokaler i Syddanske Forskerparkers andre afdelinger i Odense og Kolding.

Book mødelokaler

Hvad koster det?

Et kontor på 12,6 m2 koster 1762 kr. ex moms pr. måned ex moms. Prisen kan dog variere alt efter jeres behov, så kontakt os, hvis I vil have beregnet, hvad huslejen præcist vil koste jer:

Modtagelsen Ellegården: Rabia Yildiz
Telefon: 73 12 42 00 eller
E-mail: [email protected]

Hvad siger vores lejere?

Jeg har valgt Ellegården som start-up sted, fordi jeg har gode partnere inden for kommunikation, web og it i samme hus. Samtidig er partnerne også kollegaer, når der er brug for indspark til at komme videre med EasyRobotics.
Per Lachenmeier
CEO og medejer, EasyRobotics - lejer på Ellegården
Holtec Automatic har draget stor nytte af, hvor fleksibelt det er at udvide sin virksomhed. Det er også til stor hjælp, at der er en person, som hjælper med dagligdags ting som fx at modtage kunder, pakker osv. Forskerparken har et spændende miljø, hvor der er mange innovative virksomheder, man kan lære meget af.
Per Terp Bernberg Schmidt
Afdelingsleder, Holtec Automatic - lejer på Ellegården
Vi har i gennem mange år været lejere hos Syddanske Forskerparker i Sønderborg, og det bliver svært at få os ud herfra. Parken har en rigtig god placering i Sønderborg-området og har masser af muligheder for at skabe netværk både inden- og udenfor vores egen branche.
Thomas Fedders
Staffing Consultant, Manpower ApS - lejer på Ellegården

Virksomheder i Ellegården

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer