Dansk English
+

Pakhuset - Kontorfælleskab & mødelokaler i Kolding

Koldings nye innovationsmiljø på havnen

Hvad er Pakhuset?

Pakhuset er Syddanske Forskerparkers nyeste afdeling. Huset fungerer som arbejdsfællesskab for uddannelsesinstitutioner, iværksættere og en række små- og mellemstore virksomheder i Kolding. Vi tilbyder udlejning af mødelokaler, kontorer og skrivebordspladser i kontorfællesskaber. Pakhuset ligger på havnen i Kolding midt i Koldings nye Campus-bydel og tæt ved banegården. Syddanske Forskerparker tilbyder også afdelinger & kontorfællesskab i Odense & Sønderborg,

Udlejning af kontorer og borde

Hos os kan du vælge, om du vil leje et selvstændigt kontor eller blot et skrivebord i et kontorfælleskab. I begge tilfælde får du følgende fordele:

  • Lynhurtigt WiFi samt adgang til print og kopi
  • Attraktiv firmaadresse med professionelle rammer og mødelokaler
  • Bemandet Infodok
  • Mulighed for frokostordning
  • Sociale og faglige fællesskaber
  • Adgangskontrol, alarm og vægterservice
Bliv lejer

Kontor og kontorfællesskab i Kolding

I Pakhuset finder du innovative opstartsvirksomheder, et stærkt lokalt erhvervsnetværk, en designklynge, spændende mødefaciliteter samt værksteder til prototypeproduktion.

Pakhuset tilbyder udlejning af kontorer, skriveborde i kontorfællesskab og gratis flyverpladser til nystartede iværksætterteams. Der er i alt 8 kontorer med plads til mellem 1-8 arbejdspladser.

Vi har også 12 skrivebordspladser, hvor man lejer sit eget skrivebord i kontorfællesskab inkl. opbevaring med lås.

Mødelokaler og forplejning

Søger du mødelokaler i Kolding, kan du leje et af vore lokaler. Pakhusets 3 mødelokaler kan lejes enkeltvis eller samlet. Som virksomhed i Pakhuset har du gratis adgang til mødelokalerne.

Bornholm til 72 personer koster 3000 kr./halv dag og 5000 kr./hel dag.
Kaliningrad til 32 personer koster 1500 kr./halv dag og 2500 kr./hel dag.
Lübeck til 24 personer koster 1500 kr./halv dag og 2500 kr./hel dag.
Bornholm-Kaliningrad-Lübeck til 128 personer koster 4000 kr./halv dag og 6000 kr./hel dag.

Book mødelokaler

Plads til ideer og samspil

Pakhuset består af et kontorfællesskab og mødelokaler med plads til ideer, samspil og overraskelser. Den fleksibilitet afspejler sig både i vores indretning, kommunikation og fælles identitet – en stærk base for virksomheder og organisationer i vækst og udvikling.

Pakhusets fundament er et unikt samarbejde mellem Business Kolding, Design2Innovate, Syddansk Universitet, andre videregående uddannelsesinstitutioner i Kolding og Syddanske Forskerparker.

Hvad koster det?

  • Skrivebord i kontorfællesskab – 2163 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug.
  • Eget kontor – med plads til mellem 1-8 ansatte. 2700 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug. Det er muligt at tilkøbe egen p-plads til 1000 kr. pr. år.
  • On the Go (hverken bord eller kontor): 3708 kr. ex moms pr. person pr. kvartal.

InfoDokken: Merete Jørgensen
Telefon: 24 79 11 61 eller
E-mail: [email protected] 
Adresse: Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding

Parkering

Der er 14 gratis gæsteparkeringspladser lige foran Pakhuset samt 1 handicapplads. Disse er alle forbeholdt husets gæster. Husk at hente en gæstetilladelse i Infodokken eller hos den virksomhed du skal besøge, og placer den synligt i bilens forrude. Der er også andre parkeringsmuligheder flere steder inden for en 300 m. radius af huset.

Hvis man som lejer i huset ønsker at leje en parkeringsplads, er dette også muligt. Kontakt Birte Præst >>

Pakhuset får en pris

Ved Arkitekturens dag fik Pakhuset tildelt prisen "Hædrende Omtale 2017".

Prisen blev modtaget af husets ejere fra Svane Shipping, der har stået for ombygningen til 14 millioner.
 
Pakhuset danner i dag rammen om en gruppe af Koldings innovative design virksomheder og er et spændende tilbud om kontorpladser og netværk til iværksættere.

Hvad siger vores lejere?

Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som.
Karina Abildtrup
Abstracta Interiør A/S - lejer i Pakhuset
Jeg har valgt Pakhuset som ny base for D-sign Tegnestuen, fordi huset rummer en række gode muligheder for at sparre med andre iværksættere, med folk fra D2i, med Business Kolding og med både studerende og undervisere på SDUs designuddannelser! Derudover har Pakhuset et meget stort prototypeværksted med både laserskærer, CNC fræser og 3D printer samt super god vejledning fra værkstedslederen! Prototypeværkstedet giver mig mulighed for både enkelt og billigt at udføre prototyper, der kan anvendes til præsentation af ideer over for kunder!
Anne Mette Rasmussen
D-sign Tegnestuen - lejer i Pakhuset
Vi var meget bevidste om vores beslutning om at flytte ind i Pakhuset. Som engageret og nysgerrigt udviklingshus er det meget vigtigt for os, at vi også i vores daglige omgivelser kan lade os inspirere og sparre med andre spændende virksomheder. Pakhuset er en fantastisk ramme, som er med til at udfylde de muligheder for os. Pakhuset har samtidig en interessant gammel historie som er med til at gøre stedet til at rigtig rart sted at være.
Morten Weeth
multikant - lejer i Pakhuset

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer