Dansk English
+

Pakhuset

Koldings nye innovationsmiljø på havnen

Pakhuset er Syddanske Forskerparkers nyeste afdeling. Huset fungerer som arbejdsfællesskab for uddannelsesinstitutioner, iværksættere og en række små- og mellemstore virksomheder i Kolding. Vi tilbyder udlejning af mødelokaler, kontorer og skrivebordspladser i kontorfællesskaber. Pakhuset ligger på havnen i Kolding midt i Koldings nye Campus-bydel og tæt ved banegården.

Nyhed: Ny profilfilm

I Pakhuset finder du alt fra små start ups til etablerede virksomheder, et stærkt lokalt erhvervsnetværk, spændende mødefaciliteter og kreative værksteder. Pakhuset ligger på havnen i Kolding…

Læs mere
Nyhed: Ny profilfilm

Fællesskab og kontorlokaler i Kolding

I Pakhuset finder du innovative opstartsvirksomheder, et stærkt lokalt erhvervsnetværk, en designklynge, spændende mødefaciliteter samt værksteder til prototypeproduktion.

Hos os kan du vælge, om du vil leje et selvstændigt kontor eller blot et skrivebord i et kontorfællesskab. Der er i alt 8 kontorer med plads til mellem 1-8 arbejdspladser og 12 skrivebordspladser. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Pakhuset, er vores On the Go løsning et godt bud.

Vi tilbyder

Som lejer har du adgang til en lang række fordele, der bl.a. omfatter:

  • Lynhurtigt WiFi samt adgang til print og kopi
  • Attraktiv firmaadresse med professionelle rammer og mødelokaler
  • Bemandet Infodok
  • Sociale og faglige fællesskaber
  • Adgangskontrol, alarm og vægterservice

Netværk og vidensdeling

Når du flytter ind i Pakhuset, bliver du en del af et stort fællesskab, hvor alle i huset tager del i arrangementer, aktiviteter og i udviklingen af det sociale og faglige fællesskab. Hver fredag afholder vi bl.a. netværksmorgenmad, ligesom vi i fællesskab planlægger en sommerfest og julefrokost samt en række faglige arrangementer.

Vi mødes hver dag til fælles frokost, og her er der rig mulighed for at netværke og lære de andre virksomheder og deres kompetencer at kende.

Mødelokaler og forplejning

Søger du mødelokaler i Kolding, kan du leje et af vores lokaler. Pakhusets 3 mødelokaler kan lejes enkeltvis eller samlet. Som virksomhed i Pakhuset har du gratis adgang til mødelokalerne.

Bornholm til 72 personer koster 3000 kr./halv dag og 5000 kr./hel dag.
Kaliningrad til 32 personer koster 1500 kr./halv dag og 2500 kr./hel dag.
Lübeck til 24 personer koster 1500 kr./halv dag og 2500 kr./hel dag.
Bornholm-Kaliningrad-Lübeck til 128 personer koster 4000 kr./halv dag og 6000 kr./hel dag.

Plads til ideer og samspil

Pakhuset består af et kontorfællesskab (kontorhotel) og mødelokaler med plads til ideer, samspil og overraskelser. Den fleksibilitet afspejler sig både i vores indretning, kommunikation og fælles identitet – en stærk base for virksomheder og organisationer i vækst og udvikling.

Pakhusets fundament er et unikt samarbejde mellem Business Kolding, Design2Innovate, Syddansk Universitet, andre videregående uddannelsesinstitutioner i Kolding og Syddanske Forskerparker.

Faciliteter
Karina Abildtrup Lejer i Pakhuset Abstracta Interiør A/S

"Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hvad koster det?

  • Skrivebord i kontorfællesskab – 2365,- /pers. pr. mdr. All inclusive
  • Eget kontor – med plads til mellem 1-8 ansatte 3.075,- /plads pr. mdr. Inkl. forbrug
  • On the Go (hverken bord eller kontor): 500,- /pers. pr. mdr. All inclusive

Alle priser er ex moms.

InfoDokken: Merete Jørgensen
Telefon: 24 79 11 61 eller
E-mail: [email protected]
Adresse: Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding

Parkering

Der er 14 gratis gæsteparkeringspladser lige foran Pakhuset samt 1 handicapplads. Disse er alle forbeholdt husets gæster. Husk at hente en gæstetilladelse i Infodokken eller hos den virksomhed, du skal besøge, og placer den synligt i bilens forrude. Der er også andre parkeringsmuligheder flere steder inden for en 300 m. radius af huset.

Vejbeskrivelse og parkering >>

Hvad siger vores lejere?

author
author
author
Jeg har valgt Pakhuset som ny base for D-sign Tegnestuen, fordi huset rummer en række gode muligheder for at sparre med andre iværksættere, med folk fra D2i, med Business Kolding og med både studerende og undervisere på SDUs designuddannelser! Derudover har Pakhuset et meget stort prototypeværksted med både laserskærer, CNC fræser og 3D printer samt super god vejledning fra værkstedslederen! Prototypeværkstedet giver mig mulighed for både enkelt og billigt at udføre prototyper, der kan anvendes til præsentation af ideer over for kunder!
Anne Mette Rasmussen
D-sign Tegnestuen - lejer i Pakhuset
Vi var meget bevidste om vores beslutning om at flytte ind i Pakhuset. Som engageret og nysgerrigt udviklingshus er det meget vigtigt for os, at vi også i vores daglige omgivelser kan lade os inspirere og sparre med andre spændende virksomheder. Pakhuset er en fantastisk ramme, som er med til at udfylde de muligheder for os. Pakhuset har samtidig en interessant gammel historie som er med til at gøre stedet til at rigtig rart sted at være.
Morten Weeth
multikant - lejer i Pakhuset
Jeg har valgt at leje en kontorplads i Pakhuset, da jeg gerne vil have den samme kollegiale følelse, som hvis jeg var ansat i en virksomhed. Jeg er nyopstartet som selvstændig, men har stadig samme behov for det sociale. Samtidig tiltalte Pakhuset mig med de lækre og lidt anderledes lokaler, som går i rød tråd med det, jeg gerne vil signalere i min virksomhed, nemlig kvalitet, fleksibilitet, nytænkning og åbne rammer. Jeg er stolt af at vise huset rundt, når jeg får gæster og mine nye ”roommates” og de sociale arrangementer giver også lidt krydderi i hverdagen.
Helle Nordlund
Nem-Sagsbehandling - lejer i Pakhuset

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)