Dansk English
+

Pakhuset - Kontorfælleskab & mødelokaler i Kolding

Koldings nye innovationsmiljø på havnen

Hvad er Pakhuset?

Pakhuset er Syddanske Forskerparkers nyeste afdeling. Huset fungerer som arbejdsfællesskab for uddannelsesinstitutioner, iværksættere og en række små- og mellemstore virksomheder i Kolding. Vi tilbyder udlejning af mødelokaler, kontorer og skrivebordspladser i kontorfællesskaber. Pakhuset ligger på havnen i Kolding midt i Koldings nye Campus-bydel og tæt ved banegården. Syddanske Forskerparker tilbyder også afdelinger & kontorfællesskab i Odense & Sønderborg,

Udlejning af kontorer og borde

Hos os kan du vælge, om du vil leje et selvstændigt kontor eller blot et skrivebord i et kontorfælleskab. I begge tilfælde får du følgende fordele:

  • Lynhurtigt WiFi samt adgang til print og kopi
  • Attraktiv firmaadresse med professionelle rammer og mødelokaler
  • Bemandet Infodok
  • Mulighed for frokostordning
  • Sociale og faglige fællesskaber
  • Adgangskontrol, alarm og vægterservice
Bliv lejer

Kontor og kontorfællesskab i Kolding

I Pakhuset finder du innovative opstartsvirksomheder, et stærkt lokalt erhvervsnetværk, en designklynge, spændende mødefaciliteter samt værksteder til prototypeproduktion.

Pakhuset tilbyder udlejning af kontorer, skriveborde i kontorfællesskab og gratis flyverpladser til nystartede iværksætterteams. Der er i alt 8 kontorer med plads til mellem 1-8 arbejdspladser.

Vi har også 12 skrivebordspladser, hvor man lejer sit eget skrivebord i kontorfællesskab inkl. opbevaring med lås.

Mødelokaler og forplejning

Søger du mødelokaler i Kolding, kan du leje et af vore lokaler. Pakhusets 3 mødelokaler kan lejes enkeltvis eller samlet. Som virksomhed i Pakhuset har du gratis adgang til mødelokalerne.

Bornholm til 72 personer koster 3000 kr./halv dag og 5000 kr./hel dag.
Kaliningrad til 32 personer koster 1500 kr./halv dag og 2500 kr./hel dag.
LĂĽbeck til 24 personer koster 1500 kr./halv dag og 2500 kr./hel dag.
Bornholm-Kaliningrad-LĂĽbeck til 128 personer koster 4000 kr./halv dag og 6000 kr./hel dag.

Book mødelokaler

Plads til ideer og samspil

Pakhuset består af et kontorfællesskab og mødelokaler med plads til ideer, samspil og overraskelser. Den fleksibilitet afspejler sig både i vores indretning, kommunikation og fælles identitet – en stærk base for virksomheder og organisationer i vækst og udvikling.

Pakhusets fundament er et unikt samarbejde mellem Business Kolding, Design2Innovate, Syddansk Universitet, andre videregĂĄende uddannelsesinstitutioner i Kolding og Syddanske Forskerparker.

Faciliteter
Karina Abildtrup Lejer i Pakhuset Abstracta Interiør A/S

"Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hvad koster det?

  • Skrivebord i kontorfællesskab – 2228 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug.
  • Eget kontor – med plads til mellem 1-8 ansatte. 2758 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug. Det er muligt at tilkøbe egen p-plads til 1000 kr. pr. år.
  • On the Go (hverken bord eller kontor): 1500 kr. ex moms pr. person pr. kvartal.

InfoDokken: Merete Jørgensen
Telefon: 24 79 11 61 eller
E-mail: [email protected]
Adresse: Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding

Parkering

Der er 14 gratis gæsteparkeringspladser lige foran Pakhuset samt 1 handicapplads. Disse er alle forbeholdt husets gæster. Husk at hente en gæstetilladelse i Infodokken eller hos den virksomhed du skal besøge, og placer den synligt i bilens forrude. Der er også andre parkeringsmuligheder flere steder inden for en 300 m. radius af huset.

Hvis man som lejer i huset ønsker at leje en parkeringsplads, er dette også muligt. Kontakt Birte Præst >>

Vejbeskrivelse og parkering >>

Velkommen til Skriverkarlen og “Uden Hænder”

Uden Hænder er et onlinemedie om selvkørende transport. Bag det stĂĄr journalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen, som flyttede ind i Pakhuset i midten af august. “Jeg gik efter et […]

Læs mere
Uden Hænder

Hvad siger vores lejere?

Jeg har valgt Pakhuset som ny base for D-sign Tegnestuen, fordi huset rummer en række gode muligheder for at sparre med andre iværksættere, med folk fra D2i, med Business Kolding og med både studerende og undervisere på SDUs designuddannelser! Derudover har Pakhuset et meget stort prototypeværksted med både laserskærer, CNC fræser og 3D printer samt super god vejledning fra værkstedslederen! Prototypeværkstedet giver mig mulighed for både enkelt og billigt at udføre prototyper, der kan anvendes til præsentation af ideer over for kunder!
Anne Mette Rasmussen
D-sign Tegnestuen - lejer i Pakhuset
Vi var meget bevidste om vores beslutning om at flytte ind i Pakhuset. Som engageret og nysgerrigt udviklingshus er det meget vigtigt for os, at vi også i vores daglige omgivelser kan lade os inspirere og sparre med andre spændende virksomheder. Pakhuset er en fantastisk ramme, som er med til at udfylde de muligheder for os. Pakhuset har samtidig en interessant gammel historie som er med til at gøre stedet til at rigtig rart sted at være.
Morten Weeth
multikant - lejer i Pakhuset

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer
close

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)