Dansk English
+

Bestyrelse

Iben Lindhardt Olsson, formand
56 år gammel
Advokat, partner hos Altas-Ellebye

Iben Lindhardt Olsson har juridisk ekspertise, og er uddannet bestyrelsesadvokat og mediator samt direktør i egne selskaber. Hun har ledelseshverv i: A&B Analyse A/S, Sea-Point Marine Equipment A/S, Guldsmed Surel A/S, Guldsmed Surel Holding A/S, Surel Ejendomme A/S. Desuden er hun bestyrelsesmedlem i en række fonde: Albanifonden, fm, Lis Jantzen fødselsdagsmindefond, Humlemagasinet og Sigfred Pedersens Museets fond, GF Forsikrings sikkerhedspris komité og Odense Bys Kunstfond.

Peter Sonny Berthold, næstformand
Fhv. borgmester og medlem af regionsrådet for Region Syddanmark
68 år gammel

Peter Sonny Berthold har gennem et 40 år langt politisk liv opbygget en evne til at splitte problemstillinger, se muligheder og finde løsninger – ofte ad utraditionelle veje.

Henrik Øregaard Dam
Rektor ved Syddansk Universitet
50 år gammel

Henrik Øregaard Dam har stor viden om forskning, uddannelse og samfundsengagement i videregående forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Han har ledelseserfaring i offentlige virksomheder, samt juridisk ekspertise. Han er formand for Det Kriminalpræventive Råd, bestyrelsesmedlem i SIMAC, Lindø Port of Odense A/S, bestyrelsesmedlem i Ejendomsselskabet Den Fynske Forskerpark og medlem af Syddansk Vækstforum.

Syddansk Universitet er aktør i flere af de forskerparker, Syddanske Forskerparker driver.

Peter Hansen
61 år gammel
Ejer, Cormall Agro Holding. Medlem af Sønderborg byråd for Venstre

Peter Hansen har stor erfaring med bestyrelsesarbejde både i Danmark og i udlandet, og i forskellige brancher, herunder såvel produktion som venture investering og kapitalfonde. Han er næstformand i bestyrelsen for Sønderborg Forsyning Holding A/S, samt medlem af bestyrelsen for Sønderborg Havneselskab A/S, Det Sønderjyske Koordinationsudvalg, og formand for repræsentantskabet i Sydbank A/S m.m.

Birthe Friis Mortensen
Rektor, professionshøjskolen UC SYD
60 år gammel

Birte Friis Mortensen har særlige kompetencer indenfor ledelse, generel og strategisk, samt omfattende erfaring med forandrings- og fusionsledelse. Hun er mangeårig ledelsesrådgiver (PwC ManagementConsultants) indenfor områderne strategi, it og procurement. Hun er medlem bestyrelsen på Tønder Gymnasium og HF (fmd) og Aabenraa Statsskole (næstformand), medlem af repræsentantskabet på SDU, samt medlem af Sandbjerg Gods’ bestyrelse.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)