Dansk English
+

Bliv lejer

Hos os kommer din virksomhed godt fra start

Kontakt os

Kontorlokaler i Syddanmark?

Syddanske Forskerparker udlejer kontorlokaler til din virksomhed i Odense og Kolding. Vi tilbyder moderne kontorhoteller og kontorfællesskaber med fokus på netværk, viden og læring. Her kan du hver dag omgive dig med vækstende virksomheder og iværksættere.

Kort vej til viden

Syddanske Forskerparker er mere end blot m2. Vi skaber, tilbyder og understøtter hver eneste dag et tæt netværk, hvor iværksættere spiser, bor og arbejder ved siden af etablerede virksomheder. Kort sagt sørger vi for, at iværksættere møder erfaring, at forskning møder forretning, og at ideer møder penge. Vi tilbyder en række services, såsom:

 • Bemandet reception, posthåndtering og gæstemodtagelse
 • Konferencefaciliteter og mødeforplejning
 • Frokostordning, gratis parkering og hurtigt WiFi
 • Sikkerhed i form af adgangskontrol, vægterservice og tyverialarm

2 byer - 5 tilbud

Syddanske Forskerparker har afdelinger i Odense og Kolding. Hos os kan du leje kontorlokaler i alle størrelser. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i vores afdelinger, er vores On the Go løsning et godt bud. Er du typen, der er meget ude af huset, men har brug for et trygt sted at lande, er Plug n´ Play - vores lej-et-skrivebord-løsning - måske noget for dig. Vi udlejer også egne pladser i åbne kontorlandskaber samt kontorer, værksteder, haller og showrooms:

 • On the Go
 • New Bizz
 • Plug n´ Play
 • Space to Grow
 • Build n' Show

On the Go

On the Go er til dig, der ikke har et fast kontor, men som har behov for professionelle rammer til din virksomhed. Med en On the Go aftale bliver du en del af Danmarks største fællseskab af vækstivrige virksomheder. Du får adgang til at arbejde i Videnbyen, Forskerparken og Pakhuset alt efter, hvad der passer dig. Du kan booke mødelokaler (mod ekstra betaling) og invitere dine kunder og samarbejdspartnere til frokost i kantinen.

Tilbuddet henvender sig typisk til enmandsvirksomheder og konsulenter. Pris: 500 kr. ex moms pr. person pr. måned. Findes i Forskerparken, Videnbyen og Pakhuset.

New Bizz

New Bizz er målrettet nyopstartede virksomheder, der ønsker professionelle rammer i et åbent kontorfællesskab. Her får du gode muligheder for sparring og netværk med andre startup-virksomheder samt etablerede virksomheder. Som lejer får du ligeledes mulighed for booking af mødelokaler samt adgang til vores café, der serverer lækker frokost og gæsteforplejning. Tilbuddet henvender sig til virksomheder, der ikke tidligere har været lejer hos Syddanske Forskerparker. Desuden må virksomheden maximalt være 3 år gammel. Pris: 800 kr. ex moms pr. person pr. mdr. (dog min. 2 pladser i maximum 1 år). Findes i Videnbyen.

Plug n' Play

Plug n´ Play er til dig, der har behov for en skrivebordsplads med kort opsigelse i et professionelt kontorfællesskab. Du får en præsentabel virksomhedsadresse og kan booke mødelokaler samt invitere dine kunder og samarbejdspartnere til frokost i kantinen.

Tilbuddet henvender sig typisk til mindre virksomheder på 1-3 personer. Prisen er 2295 kr. ex moms pr. måned. Findes i Videnbyen, Forskerparken og Pakhuset.

Space to Grow

Med kontorer på 11 til 350 m2 kan vi helt sikkert finde et kontor, der matcher dine behov. Foruden professionelle konferencefaciliteter med stor fleksibilitet tilbyder vi en bred vifte af fællesfaciliteter og servicefunktioner som solide it-løsninger, mødelokaler og mødeservering. Vi tilbyder et inspirerende miljø med plads til viden, hvor virksomheder let kan etablere sig i fleksible lejemål.

Tilbuddet henvender sig til iværksættervirksomheder, udviklingsafdelinger, innovationscentre og konsortier med 1-100 ansatte. Findes i Forskerparken, Videnbyen og Pakhuset. Kontakt den enkelte forskerpark for en estimeret pris.

Build n’ Show

Syddanske Forskerparker udlejer 4 værksteder i Forskerparken. Værkstederne er på hver 64 m2 med 4 meter loftshøjde, port, toilet, udslagsvask og nødbruser. Der er mulighed for tilknytning af fx kontorpavilloner til værkstederne, ligesom caféen og arbejdszonerne rundt om i Forskerparken frit kan benyttes. Der er ligeledes adgang til mødelokaler samt gratis parkering.

Pris: 4944 kr. pr. mdr. ex forbrug/rengøring. Findes i Forskerparken.

Netværk lige om hjørnet

Syddanske Forskerparker huser mere end 120 virksomheder og tilbyder derigennem et stort netværk inden for forskellige brancher. Majoriteterne af virksomhederne hos Syddanske Forskerparker er højteknologiske og videnstunge. Tallene fra vores virksomheder siger det hele:

 • 80 % af virksomhederne deltager i sociale arrangementer, hvor de skaber nye kontakter
 • 75 % af virksomhederne har igangværende relationer til virksomheder i vores afdelinger
Se virksomhederne

Hvad siger vores lejere?

Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med.
Kristian Tarp Hansen
Leder af HD GreenLab, HedeDanmark A/S
Vi har valgt Forskerparken som vores domicil, da miljøet er ideelt i forhold til vores vision om tiltrækning af teknologitalenter til innovative virksomheder inden for bl.a. robotter/droner.
CEO Jan Arno Larsen
Young Global Talents - lejer i Forskerparken
Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som.
Karina Abildtrup
Abstracta Interiør A/S

Bliv en del af et innovativt miljø

Vi sørger for mødelokaler, reception, telefon, gratis parkering og alt det praktiske.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)