Dansk English
+
Tid: 21 oktober 2019 kl. 14:30 - 16:00
Sted: Forskerparken, Forskerparken 10, 5230 Odense M

Beskyt din idé

Som virksomhed er det en god idé at kende de forskellige immaterielle rettigheder som patent, varemærke og designbeskyttelse. Det er også en god idé at undersøge, om dine konkurrenter har patenter, der kan forhindre din merkantile handlefrihed.

Mandag den 21. oktober kl. 14.30-16.00 holder Niels Uth og Henning Poulsen fra Tropa oplægget ”Beskyt din idé”, hvor du kan få svar på:

  • Har jeg freedom to operate?
  • Kan mit produkt patenteres?
  • Hvilke beskyttelsesformer findes der, herunder: patenter, brugsmodeller, design og varemærker og hvad koster det?

Arrangementet er gratis og holdes i Forskerparken.

Oplægsholderen lægger sig i selen for at formidle reglerne på en forståelig, overskuelig og tilgængelig måde. Der bliver også tid til at stille spørgsmål.

Om oplægsholderne
Niels Uth (ph.d., indehaver og daglig leder af patent-bureauet Tropa). Har arbejdet professionelt med patenter siden 2006, herunder bl.a. 5 år i patentafdelingen hos Grundfos.

Henning Poulsen (civilingeniør, seniorrådgiver hos Tropa). Har arbejdet med patenter siden 1990, først som ansat i Patent- og Varemærkestyrelsen og herefter hos flere danske patentbureauer. Siden har han i en længere årrække arbejdet som intern patentmedarbejder i patentafdelingen hos Oticon.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...