Dansk English
+
januar 22, 2019

Future Innovators inspirerer til nyt fag i Folkeskolen i Kolding

Et rekordstort antal folkeskoler har tilmeldt sig Future Innovators, Syddanske Forskerparkers innovationsdag for Folkeskolens ældste klassetrin. Future Innovators så dagens lys i 2017, hvor 800 elever deltog. Sidste år voksede deltagerantallet til 1000, og i år er 1200 tilmeldt samt flere klasser på venteliste.

Hovedparten af skolerne er fra Fyn, men også Bramdrup Skole i Kolding deltager for 3. år i træk. Rikke Handberg, der er lærer på skolen, er begejstret for indholdet af Future Innovators, der helt konkret har betydet, at hun og en kollega har taget elementer fra dagen ind i undervisningen, ligesom Future Innovators har inspireret til oprettelse af linjefaget ”Future Innovators”.

”Konceptet falder godt i tråd med brugen af Designcirklen ([email protected],) som anvendes som didaktisk ramme for undervisning og udvikling af projekterne i linjefaget. I forbindelse med den øgede fokus på FabLab-tankegangen og målsætning om at give eleverne værktøjer til at skabe nye ideer og at turde gå videre med dem, er deltagelsen i Future Innovators i Odense væsentlig. Det er med god grund, at vi prioriterer skolens deltagelse for 3. gang, og denne gang skaber mulighed for at bruge mere tid på efterbehandling af de fire workshops fra Future Innovators-dagen”, siger Rikke Handberg.

Læs mere om Future Innovators: https://syddanskeforskerparker.dk/for-folkeskolen/

Nyheder

Velkommen til Gitte Lindholt Performance Coach

I Pakhuset i Kolding glæder vi os over, at Gitte Lindholm er flyttet ind med enkeltmandsvirksomheden ’Gitte Lindholt Performance Coach’, som hun har drevet siden 2016. Virksomheden udbyde...

Læs mere
Gitte Lindholt
Nyheder

Velkommen til Digital Process

Velkommen til Digital Process, der er ny virksomhed i Plug n´ Play i Forskerparken. Digital Process hjælper primært små og mellemstore virksomheder med digitalisering af forretningsprocesser. Dere...

Læs mere
Digital Process_Kenneth
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)