Dansk English
+
januar 22, 2019

Future Innovators inspirerer til nyt fag i Folkeskolen i Kolding

Et rekordstort antal folkeskoler har tilmeldt sig Future Innovators, Syddanske Forskerparkers innovationsdag for Folkeskolens ældste klassetrin. Future Innovators så dagens lys i 2017, hvor 800 elever deltog. Sidste år voksede deltagerantallet til 1000, og i år er 1200 tilmeldt samt flere klasser på venteliste.

Hovedparten af skolerne er fra Fyn, men også Bramdrup Skole i Kolding deltager for 3. år i træk. Rikke Handberg, der er lærer på skolen, er begejstret for indholdet af Future Innovators, der helt konkret har betydet, at hun og en kollega har taget elementer fra dagen ind i undervisningen, ligesom Future Innovators har inspireret til oprettelse af linjefaget ”Future Innovators”.

”Konceptet falder godt i tråd med brugen af Designcirklen ([email protected],) som anvendes som didaktisk ramme for undervisning og udvikling af projekterne i linjefaget. I forbindelse med den øgede fokus på FabLab-tankegangen og målsætning om at give eleverne værktøjer til at skabe nye ideer og at turde gå videre med dem, er deltagelsen i Future Innovators i Odense væsentlig. Det er med god grund, at vi prioriterer skolens deltagelse for 3. gang, og denne gang skaber mulighed for at bruge mere tid på efterbehandling af de fire workshops fra Future Innovators-dagen”, siger Rikke Handberg.

Læs mere om Future Innovators: https://syddanskeforskerparker.dk/for-folkeskolen/

Nyheder

Sæt kryds i kalenderen 19. – 21. november 2019 og deltag i WHINN – Week of Health & INNovation

Deltag i WHINN 2019 og hør lokale, nationale og internationale eksperter give deres bud på hvordan vi bruger teknologiske løsninger til at håndtere fremtidens sundhedsvæsen. Åre...

Læs mere
Nyheder

Syddanske Forskerparker i tal – se tendenserne for 2018 og 2019

Hvert år gennemfører vi en resultatopgørelse blandt de organisationer, virksomheder og klynger, der bor i Syddanske Forskerparker. Hovedtallene fra denne rapport findes i Syddanske Forskerparker i ...

Læs mere
Resultatrapport
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)