Dansk English
+
august 3, 2022

Hvordan finder jeg de rette mødelokaler til mit næste møde?

Er du på udkig efter de rette mødelokaler til dit næste møde eller konference, så er der 3 parametre, du bør have for øje. For det første skal du finde en god beliggenhed. For det andet skal du vælge det mødelokale, der passer bedst til formålet med dit møde. For det tredje skal du finde et mødelokale, hvor du kan få en god service og assistance.

Hvis du søger nogle lækre mødelokaler i Odense, kan det være svært at finde de rette, da der er rigtig mange at vælge imellem. Så for at gøre det nemmere for dig at vælge, kommer der her nogle råd til, hvordan du finder det rette mødelokale til dit næste møde.

Vi hjælper også gerne med at guide dig i valget. Ring til os på tlf. 63157101 og få en uforpligtende snak, hvor vi i samarbejde med dig finder ud af, hvilke mødepakker og mødelokaler der passer bedst til dit behov. Vi giver også gerne en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af mødelokaler i Odense.

Beliggenhed

Et vellykket møde handler i høj gad om at finde et mødelokale med den rette beliggenhed. Det gælder både i forhold til tilgængelighed for de deltagende gæster samt i forhold til transport- og parkeringsmuligheder.

De fleste mødedeltagere ønsker, at der er gode parkeringsmuligheder nær mødelokalet, som du har valgt. Og samtidig ønsker de, at lokationen er nem at komme til – både i bil og hvis gæsten gør brug af offentlige transportmidler.

Hvis du søger et mødelokale i Odense, så er der gode transportforbindelser til og fra – uanset om du kommer fra nord, syd, øst eller vest. Dette gælder uagtet, om du skal med offentlige transportmidler som bus, tog eller letbane. Det gælder også, hvis du skal tage bilen eller hoppe på cyklen.

Beliggenhed og parkeringsfaciliteter er derfor parametre af stor betydning, når du skal vælge de rette mødelokaler til dit møde.

Fyn, Kontorlokaler til leje på Fyn, mødelokaler Odense

Behov og faciliteter

Udvalget af mødelokaler er stort, alsidigt og kraftigt voksende. Du kan finde mødelokaler til alt fra få deltagere til flere hundrede deltagere. Det er vigtigt, at du finder et mødelokale, som, foruden den rette størrelse, også har de rette faciliteter til rådighed. Det vil sige, at der både skal være stole, borde, skærm, projekter og måske et whiteboard, hvis det er det, du har brug for.

Indretningen af lokalet og de ydre omgivelser er i høj grad også med til at skabe en atmosfære, der kan bringe mødet til et nyt niveau.

I al sin enkelthed handler det i princippet om at finde et mødelokale, som du kan identificere dig med, og som opfylder dine egne samt dine gæsters krav.

Assistance

Når du skal afholde et større møde eller konference, er der mange ting at holde styr på. Det kan fx ikke undgås, at der er en række praktiske ting, som skal løses. Derfor kan det være en stor fordel at vælge et mødested, hvor du kan få hjælp til at håndtere alle de praktiske ting vedrørende lokalet, ligesom du kan få hjælp til teknikken og forplejningen.

Der er således en del ting at overveje, når du skal leje mødelokaler. Vi håber, vores råd har været en hjælp. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os på tlf. 63 15 71 01 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning. Du er også velkommen til at tage et kig på vores mødelokaler i Odense.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Birthe Friis Mortensen er ny direktør for Fonden Syddanske Forskerparker

   Det er med stor glæde, at Birthe Friis Mortensen efter en grundig rekrutteringsproces er ansat som direktør for Fonden Syddanske Forskerparker. Det giver ro og mulighed for hurtig fremdrift i arbejd...

   Read more
   Birthe Friis Mortensen er ny direktør for Fonden Syddanske Forskerparker
   News

   I går var en dag i iværksætteriets og netværkets tegn

   Her var vi og det øvrige fynske iværksættermiljø samlet til Startup Summit Odense'22. En inspirerende og motiverende dag med netværk, paneldebat og opskriften på succes fra store, kendte iværk...

   Read more
   I går var en dag i iværksætteriets og netværkets tegn
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)