Dansk English
+
marts 17, 2020

Kontorlokaler i Odense og Kolding

Kontorlokaler i Odense og Kolding

Skal din virksomhed have nyt domicil eller nye kontorlokaler på bedste beliggenhed i Odense eller Kolding, så tilbyder Syddanske Forskerparker en lang række af forskellige kontorløsninger, der passer til dine behov. Vores 3 afdelinger (Forskerparken og Videnbyen i Odense og Pakhuset i Kolding) byder på lækre fællesfaciliteter, nem parkering og moderne mødelokaler – og vigtigst af alt et godt businessfællesskab med fokus på netværk, viden og læring.

Hos os kan du leje kontorlokaler i alle størrelser. Vi udlejer skrivebordspladser i kontorfællesskab, små lokaler til 1-2 personer og hele kontorafsnit, showrooms, værksteder og laboratorier. Vores koncept er så fleksibelt, at du ikke behøver ændre adresse, når din virksomhed vokser.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til dit behov.

Kontorlokaler i Forskerparken i Odense

I Forskerparken tilbyder vi alt fra skrivebordspladser i fællesarealer over kontorer fra 2 personer til hele kontorafsnit og værksteder. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Forskerparken, er vores On the Go løsning et godt bud. Læs mere om vores forskellige kontortilbud i Forskerparken samt muligheder.

Forskerparken i Odense er Danmarks kraftcenter inden for velfærds- og robotteknologi samt erhvervsfremme. Et inspirerende, internationalt miljø, tæt ved landets 3. største universitet, Syddansk Universitet og centralt placeret midt i Danmark og i Campus Odense, der er et af Europas mest ambitiøse områder for vækst og udvikling inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation.

I Forskerparken finder du et dynamisk kontormiljø for teknologibaserede virksomheder i alle størrelser. Parken rummer ca. 50 danske og internationale virksomheder, nationale konsortier og klynger samt regionale innovationscentre og fynske erhvervsindsatser.

Videnbyen i Odense

I Videnbyen tilbyder vi alt fra skrivebordspladser i fællesarealer over kontorlokaler fra 2-11 personer. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Videnbyen, er vores On the Go løsning et godt bud. Læs mere om vores forskellige kontortilbud i Videnbyen samt muligheder.

Videnbyen er et moderne innovationshus i Cortex Park, tæt på Syddansk Universitet og det nye supersygehus. Der er masser af gratis parkeringsmuligheder, nem adgang til E45 og snart holder letbanen lige uden for døren.  Huset rummer kontorhotel, prototypelaboratorier, inkubationsmiljøer, tilbud til startups, moderne møde- og konferencefaciliteter til udlejning samt café.

I Videnbyen finder du startup-virksomheder, innovative virksomheder, investeringsselskaber samt Syddansk Universitets vækst- og entreprenørskabsaktiviteter.

Kontorlokaler i Pakhuset i Kolding

I Pakhuset kan du vælge, om du vil leje et selvstændigt kontor eller blot et skrivebord i et kontorfællesskab. Der er i alt 8 kontorer med plads til mellem 1-8 arbejdspladser og 12 skrivebordspladser. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Pakhuset, er vores On the Go løsning et godt bud. Læs mere om vores forskellige kontortilbud i Pakhuset samt muligheder.

Pakhuset er Syddanske Forskerparkers nyeste afdeling, der ligger på havnen i Kolding midt i Koldings nye Campus-bydel og tæt ved banegården. Huset fungerer som arbejdsfællesskab/ kontorlokaler for uddannelsesinstitutioner, iværksættere og en række små- og mellemstore virksomheder i Kolding.

I Pakhuset finder du innovative opstartsvirksomheder, et stærkt lokalt erhvervsnetværk, en designklynge, spændende mødefaciliteter samt værksteder til prototypeproduktion.

Interesseret i kontorlokaler i Odense eller Kolding?

Kontakt Peter Therkelsen for yderligere information omkring vores kontorlokaler og kontorfællesskaber i Odense og Kolding. Kontakt os på 51909181 eller pt@syddanskeforskerparker.dk.

Du kan også finde os på:

Linkedin

Facebook Forskerparken og Videnbyen

Facebook Pakhuset

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   Nyheder

   Udfasning af corona-restriktioner

   Vi er i gang med udfasningen af de sidste restriktioner i forbindelse med Covid-19. Det betyder, at alle aktiviteter kører som normalt i vores parker – også møde- og konferencedelen. Fra den 1...

   Læs mere
   Udfasning af corona-restriktioner
   Nyheder

   Tagterrassen får ny beplantning og minigolf

   Tagterrassen på toppen af Videnbyen er blevet gjort sommerklar med små hygge-miljøer, et nyt grillområde og 35 nyplantede blomsterkasser med græsser, træer og blomster i forskellige farver, høj...

   Læs mere
   Tagterrassen får ny beplantning og minigolf
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)