Dansk English
+
marts 17, 2020

Kursuslokaler i Odense og Kolding

Skal du afholde et kursus, men mangler lokalerne? Syddanske Forskerparker tilbyder udlejning af lyse og moderne kursuslokaler i Odense og Kolding. Lokalerne er det perfekte valg til produktlanceringer, seminarer eller til møder, hvor der suppleres med alt i AV-udstyr og høj service med styr på detaljerne. Vi tilbyder færdige kursuslokale mødepakker og lokaler fra 5 til 128 personer.

Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre, at det bliver en inspirerende oplevelse at afholde arrangementer i vores lokaler. Derfor er et af vores kendetegn vores venlige og servicemindede personale, der gør deres for at tilbyde gæsterne lidt ekstra. Vi tilbyder muligheden for en komplet pakkeløsning, der lægger op til en oplevelse, som gør dit arrangement unikt.

Kursuslokaler i Odense

De to afdelinger, Forskerparken og Videnbyen, ligger i vidensbydelen Campus Odense med nem adgang til E45, masser af gratis parkeringsmuligheder og snart med letbanen holdende uden for Videnbyens dør. Begge afdelinger rummer et aktivt kursus- og konferenceafsnit. Vores store caféområder giver optimale muligheder for socialt samvær og networking undervejs, ligesom de sørger for at forkæle dine gæster med lækker mad.

Vi har 3 lækre kursuslokaler af forskellig størrelse. Alle er indrettet moderne og lyst med professionelt AV-udstyr. I alle lokaler er der gratis trådløs internet. Du kan booke kursuslokalerne enten for en halv- eller heldag. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Kursuslokalerne er med forplejning.

The Orange Meeting Room
Har plads til 28 personer og er perfekt til møder og mindre workshops/undervisning. Kursuslokalet ligger i stueplan med direkte udgang til caféen.

Indretningen består af 14 stk. 2-mandsborde på hjul, samt 28 konferencestole på hjul. I lokalet forefindes en 65″ skærm, med mulighed for tilslutning af egen PC, via HDMI eller VGA stik.

The Yellow Conference Room
Har plads til 128 gæster. Kursuslokalet er perfekt til kurser, foredrag og konferencer samt til workshops og gruppearbejde, hvor man ønsker at fremvise forskellige præsentationer.

Lokalet har 6 projektorer, så hele rummet kan aktiveres ved præsentation, og der er mulighed for tilslutning af egen PC via HDMI eller VGA stik.

Conferencen
Med plads til 28 personer i sildebensopstilling. Her er projektor og lydanlæg, som er nemt at betjene. Lokalet ligger i stueplan, hvor der også er bemandet reception, direkte adgang til vores dejlige café, handikapvenlig adgang samt gode toiletforhold.

Kursuslokaler i Kolding

Afdelingen, Pakhuset, ligger på havnen i Kolding, midt i Koldings nye Campus-bydel og tæt ved banegården. Huset rummer 2 mødelokaler og 1 kursuslokale med en max. kapacitet på 128 personer i biografopstilling. Lokalet er indrettet moderne og lyst med professionelt AV-udstyr.

Kontakt

Kontakt Louise Williamson-Westerman for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler, kursuslokaler og konferencefaciliteter samt mødepakker i Odense. Kontakt os på 63157101 eller [email protected].

Kontakt Merete Jørgensen for booking og yderligere information omkring vores mødelokaler, kursuslokaler og konferencefaciliteter i Kolding. Kontakt os på 24791161 eller [email protected]

Du kan også finde os på:

Linkedin

Facebook Forskerparken og Videnbyen

Facebook Pakhuset

close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Nyheder

Sundhedsekspressen lynimplementerer videosamtaler i sundhedsvæsenet

I Forskerparken bor mange omstillingsparate virksomheder. Én af dem er Sundhedsekspressen, der lever af at implementere videosamtaler i sundhedsvæsenet. Siden coronakrisens indtog har ejerne bag vir...

Læs mere
Sundhedsekspressen lynimplementerer videosamtaler i sundhedsvæsenet
Nyheder

Gå-hjem-møde: Mød dronevirksomheden QuadSAT

Teknologisk Institut afholder den 24. juni 2020 StartUp Walk-In, hvor du kan møde Joakim Espeland fra dronevirksomheden QuadSAT. På grund af COVID-19 vil der være et begrænset antal pladser til ar...

Læs mere
Gå-hjem-møde: Mød dronevirksomheden QuadSAT
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)