Dansk English
+

Møde og konference i Odense

Syddanske Forskerparker tilbyder attraktive møde- og konferencefaciliteter for erhvervsarrangementer i hjertet af robotbyen Odense

Dit møde i vores rammer?

Syddanske Forskerparker tilbyder attraktive møde- og konferencefaciliteter for erhvervsarrangementer i hjertet af robotbyen Odense. Som forskerpark tilbyder vi et autentisk og unikt miljø, der emmer af vækst og innovation, virksomheder og teknologier på vej, og hvor man møder fremtidens løsninger. Et professionelt setup i et levende fagligt arbejdsmiljø danner en naturlig ramme for et succesfuldt møde. Hos os står et engageret team altid klar til at byde velkommen indenfor.

Heldagspakke

I tidsrummet 8-16
  Du fĂĄr:
 • Mødelokale inkl. AV-udstyr og fri WiFi
 • Morgenbuffet m/ frisk morgenbolle med ost samt kaffe og te
 • UdskĂĄret frisk frugt og isvand til pausen
 • Frokostbuffet m/ sodavand eller danskvand
 • Kage med kaffe og te til pausen

Halvdagspakke

I tidsrummet 8-12 eller 12-16
  Du fĂĄr:
 • Mødelokale inkl. AV-udstyr og fri WiFi
 • Morgenbuffet m/ frisk morgenbolle med ost samt kaffe og te (formiddag)
 • UdskĂĄret frisk frugt og isvand til pausen
 • Frokostbuffet m/ sodavand eller danskvand
 • Kage m/ kaffe og te til pausen (eftermiddag)

Vi tilbyder

En forskerpark er perfekt til både halvdags- og heldagsmøder. Og vores møde- og konferencelokaler kan danne rammen for bestyrelsesseminarer, leder- og strategimøder samt mindre konferencer, hvor der suppleres med alt i AV-udstyr og høj service med styr på detaljerne. Vi tilbyder:

 • Et autentisk og unikt miljø i hjertet af robotbyen Odense
 • Nyskabende mødested og kontorfællesskab samlet under Ă©t tag
 • 11 møde- og konferencelokaler fra 5-350 personer
 • 500 gratis parkeringspladser
 • Frisklavet mad fra eget køkken

Møde- og konferencelokaler

Vores to afdelinger i Odense, Forskerparken og Videnbyen, kan rumme alt fra små intime møder til netværksmøder og konferencer med op til 350 deltagere. Vi har 11 mødelokaler af forskellig størrelse. Alle er indrettet moderne og lyst med professionelt AV-udstyr. På toppen af Videnbyen finder du som prikket over i´et en lækker tagterrasse med minigolf og barområde, der kan danne den perfekte ramme om din næste lancering, strategimøde, bestyrelsesseminar eller personaledag. Et anderledes fagligt miljø, hvor leg og innovation er i centrum.

 • Orange_960x500
 • Yellow_960x500
 • Torvet_960x500

Parkering og transport

Med sin ideelle beliggenhed i hjertet af robotbyen Odense, 4 km til Odense centrum, tæt ved motorvejen og med den kommende letbane lige uden for døren er Syddanske Forskerparker et perfekt valg for møder og konferencer. Desuden har vi 500 gratis parkeringspladser til din rådighed.

Møde- og konferencepakker

Hvad enten du planlægger et mindre intimt møde eller en stor konference, kan du se frem til fantastisk forplejning fra vores café. Vi tilbyder en række mødepakker med sunde, friske og økologiske råvarer. Pakkerne indeholder bl.a. isvand, frisk frugt, kaffe samt te og morgen/frokostbuffet fra vores café. Derudover lækkert hjemmebag og hjemmelavede pausesnacks. Vi tilbyder også en rundvisning i vores autentiske og unikke miljø. Alt kan selvfølgelig tilpasses jeres individuelle behov.

Halvdagspakke Heldagspakke

Kontakt

Hvad enten I bliver 5 eller 350 personer, har vi et lokale, der passer til jeres behov. Lad os hjælpe dig med at skræddersy mødet. Kontakt Louise Williamson-Westerman pĂĄ 63157101 eller [email protected] for en uforpligtende snak og fĂĄ en rundvisning i vores moderne møde- og konferencelokaler.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder ca. 1 gang om måneden. Nyhedsbrevet vil indeholde inspiration til arrangementer, gode tilbud m.m.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Herefter vil du modtage nyhedsbrevet fra og med næste gang, det udsendes.

Du vil altid kunne framelde nyhedsbrevet ved at pĂĄ linket i bunden af nyhedsbrevet.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vil du høre mere?

Hvad enten I bliver 5 eller 350 personer, findes der et lokale, der passer til jeres behov. Lad os hjælpe dig med at skræddersy mødet - kontakt Louise pĂĄ 63157101 eller [email protected] for en uforpligtende snak og fĂĄ en rundtur i vores moderne møde- og konferencelokaler.

Kontakt os
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)