Dansk English
+
februar 17, 2021

Mødelokaler Odense

Skal du afholde et møde, men mangler lokalerne? Syddanske Forskerparker tilbyder udlejning af lyse og moderne mødelokaler i Odense på to attraktive lokationer, Forskerparken og Videnbyen. Begge ligger i vidensbydelen Campus Odense med nem adgang til E45, masser af gratis parkeringsmuligheder og snart med letbanen holdende uden for Videnbyens dør.

Mødelokaler Odense med minigolf og mødepakker

Vi er specialiseret i at arrangere og afholde møder og konferencer i alle størrelser. Vi kan facilitere alt fra det lille 5-personers møde til større møder, kurser, udstillinger og konferencer. Alle vores mødelokaler har deres eget særpræg, stemning og atmosfære. De har dog alle det tilfælles, at de har en skøn beliggenhed, godt værtskab og et professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker – og hvor kun fantasien sætter grænser.

Vi kan afholde dit bestyrelsesmøde, personalemøde eller gå-hjem-møde med plads til mellem 5-350 personer. Samlet set har vi 12 mødelokaler i Odense. Alle er indrettet moderne og lyst med professionelt AV-udstyr. Vores mødelokaler tilbyder stor fleksibilitet og har alt det, du skal bruge til dit møde. Desuden finder du en lækker tagterrasse med minigolf og barområde på toppen af Videnbyen. Et anderledes fagligt miljø, hvor leg og innovation er i centrum.

Vi har sammensat tre mødepakker, der efter vores erfaring skaber udgangspunktet for bl.a. møde. konference, kursus og foredrag. På vores website finder du en oversigt over de centrale elementer i vores møde- og konferencepakker, og alt kan selvfølgelig tilpasses jeres individuelle behov.

Mødelokale Odense

Vi tilpasser os dit møde

Vi bygger din mødepakke efter formålet med dit møde og tilpasser efter dine behov for lokaler, udstyr og forplejning.

Hos os kan du selv vælge om navneskilt, kuglepen og blok skal være nogle af de kontorartikler, der indgår i din mødepakke. Vi tilbyder også en rundvisning i vores autentiske og unikke miljø. Vi tilbyder komplette AV-løsninger og teknisk udstyr til dit møde.

Vores store caféområder giver optimale muligheder for socialt samvær og networking undervejs, ligesom de sørger for at forkæle dine gæster med lækker mad. Vi tilbyder muligheden for en komplet pakkeløsning, der lægger op til en oplevelse, som gør dit arrangement unikt. Du betaler derfor ikke for leje af et mødelokale, men derimod en fast pris pr. deltager, inklusiv forplejning, AV-udstyr og lokale. Prisen pr. person afhænger af om det er et heldags- eller halvdagsmøde, eller om du blot skal holde et foredrag. Mødepakkerne koster fra 150 kr./pers. op opefter.

Information om mødelokalerne i Odense

Samlet set har vi 12 forskellige mødelokaler i Odense. Alle er indrettet moderne og lyst med professionelt AV-udstyr. To af lokalerne har desuden videokonferenceudstyr. Ønsker du at læse  nærmere beskrivelse af de enkelte lokaler læs her

The Pink Suite

Har plads til 18 personer og er perfekt til møder og mindre workshops. Mødelokalet har adgang til en stor tagterrasse, hvor I har mulighed for at spille minigolf eller nyde den friske luft. Der er desuden elevator tæt på lokalet.

Indretningen består af 4 kvadratiske borde og 18 bløde kontorstole på hjul. I lokalet forefindes en 80” skærm og et godt lydanlæg med mulighed for tilslutning af egen PC via HDMI kabel.

The Orange Meeting Room

Har plads til 28 personer og er perfekt til møder og mindre workshops/undervisning. Lokalet ligger i stueplan med direkte udgang til caféen.

Indretningen består af 14 stk. 2-mandsborde på hjul, samt 28 konferencestole på hjul. I lokalet forefindes en 65″ skærm med mulighed for tilslutning af egen PC via HDMI kabel.

The Black Board Room

Har plads til 16 personer og egner sig særdeles godt til bestyrelsesmøder. Lokalet har videokonferenceudstyr og en 75” skærm med mulighed for tilslutning af egen PC via HDMI kabel.

The Yellow Conference Room

Har plads til 124 gæster. Konferencelokalet er perfekt til foredrag og konferencer samt til workshops og gruppearbejde, hvor man ønsker at fremvise forskellige præsentationer.

Konferencelokaler har 6 projektorer, så hele rummet kan aktiveres ved præsentation, og der er mulighed for tilslutning af egen PC via HDMI kabel.

Auditoriet

Har plads til 75 personer i teateropstilling. Lokalet har lysstærk full HD-projektor og lydanlæg med subwoofer. Desuden er der trådløse mikrofoner – både håndholdt og med headset. Auditoriet støder op til et stort caféområde, som kan bruges til udstillinger og workshops.

Conferencen

Har plads til 28 personer i sildebensopstilling. Lokalet er perfekt til bestyrelsesmøder og mindre møder. Lokalet har en 98″ skærm med mulighed for tilslutning af egen PC via HDMI kabel. Der er ligeledes nem adgang til caféområdet og forplejning.

Meetingroom 1-6

Desuden har vi en række mindre mødelokaler fra 6-16 personer med alt i AV. Lokalerne ligger i stueplan i centerbygningen, hvor der også er bemandet reception, direkte adgang til vores dejlige café, handikapvenlig adgang samt gode toiletforhold. Det ene af dem har videokonferenceudstyr med nem plug and play løsning.

Hvem kontakter jeg, hvis jeg har yderligere spørgsmål omkring leje af mødelokaler i Odense?
Kontakt mødekoordinator Mette Henriksen på 63157209 eller forskerparken@syddanskeforskerparker.dk, hvis du ønsker at leje et mødelokale i Odense, eller hvis du har brug for en rundvisning.

Du kan også finde os på:

Linkedin

Facebook Forskerparken og Videnbyen

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Ny tech-startup i Videnbyen

   Vi er glade for at byde ROICO velkommen i Videnbyen. ROICO gør en forskel for de mennesker, der maler vores verden. De arbejder på et samarbejdende maleværktøj inspireret af robotteknologi. Maler...

   Read more
   Ny tech-startup i Videnbyen
   News

   Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)