Dansk English
+
januar 19, 2021

Odense Robotics StartUp Hub fylder fem år

Kuvøsen for innovative robotstartups hos Teknologisk Institut i Forskerparken fylder fem år, og det skal fejres den 11. februar 2021. Siden 2016 har StartUp Hubben budt 25 virksomheder velkomne til et acceleratorforløb for innovative robot- og teknologivirksomheder med særligt potentiale.

Tendo i Odense Robotics StartUp Hub hos Teknologisk Institut

De fem år med StartUp Hubben som et robotøkosystem skal selvfølgelig fejres, og det skal det torsdag den 11. februar 2021 klokken 15:30-17:00, hvor blandt andet den internationale robotekspert Henrik Christensen, der var med til at rådgive den tidligere amerikanske præsident Barack Obama om robotter, kommer og taler om fremtiden.

Selve fejringen bliver skudt i gang af Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel. Derudover vil Aim Robotics og Lorenz Technology – som er nogle af de virksomheder, der har været en del af StartUp Hubben i løbet af de fem år – holde rollemodelspræsentationer. De vil fortælle om deres oplevelser og om, hvad man med fordel kan gøre og ikke skal gøre for at få succes som startup-virksomhed.

Der vil desuden være korte videohilsner fra flere af de andre startup-virksomheder.

Et glædeligt tilbageblik og et forventningsfuldt fremtidskig

Teknologien udvikler sig hele tiden, og det går stærkt. Derfor er det også vigtigt ikke kun at se tilbage på de fem år, der er gået – men også at kigge frem mod, hvad der kommer til at ske i fremtiden, og hvad fremtidige robotteknologier kommer til at byde på.

QuadSAT i Odense Robotics StartUp Hub hos Teknologisk Institut

Rolf Kjærgaard, der er direktør i Vækstfonden, vil herudover understrege, hvad det egentlig betyder for startups, væksten og innovationen, at Danmark har et internationalt anerkendt og specialiseret acceleratorprogram for innovative robotstartups.

Lige netop fremtidskigget kommer den anerkendte professor i datalogi ved Institut for Computer Science and Engineering UC San Diego Henrik Christensen til at stå for. Han har været med til at opbygge robot-institutter i både Skandinavien og i USA.

Alle kan tilmelde sig og deltage i fejringen af StartUp Hubben, men grundet COVID-19-restriktionerne kommer fejringen til at foregå online. Men det gør den bestemt ikke mindre glædelig.

Journalist Pernille Kjær Nielsen fra TV 2 Fyn – som har fulgt StartUp Hubben helt fra begyndelsen – vil være moderator på eventet.

Tid og sted

Fejringen foregår som et webinar den 11. februar 2021 klokken 15:30-17:00. Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her >>

Om Odense Robotics StartUp Hub i Forskerparken

Odense Robotics StartUp Hub blev opstartet hos Teknologisk Institut i Forskerparken i 2015, og det var nu muligt for spirende danske robotvirksomheder at få assistance fra Teknologisk Institut og Odense Robotics . Den nyopførte innovationshal i Forskerparken skulle sikre de perfekte rammer for, at nye danske robotidéer kunne vokse sig succesfulde i en buldrende, international branche. Efter 1 års tid i hubben har virksomhederne mulighed for at leje kontorlokaler eller værksteder i Forskerparken eller andre steder, men forhåbningen er at de bliver i Danmarks robotby nummer ét, Odense.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   Nyheder

   Syddanske Forskerparker i tal – se tendenserne for 2020-2021

   2020 har været et herrens år. Covid-19 har haft stor indflydelse på virksomhederne i Syddanske Forskerparker, men alligevel er optimismen stor og ligger langt over såvel de nationale som regionale...

   Læs mere
   Syddanske Forskerparker i tal – se tendenserne for 2020-2021
   Nyheder

   FredagsFif: Hvordan finder du det rette kontorlokale?

   Jagten efter kontorlokaler til leje kan ofte virke uigennemskuelig, og der rejser sig måske mange spørgsmål, når først man har kigget lidt på de forskellige muligheder. Lokationen er ofte sæ...

   Læs mere
   FredagsFif: Hvordan finder du det rette kontorlokale?
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)