Dansk English
+
maj 26, 2020

Syddanske Forskerparker og COVID-19

Opdateret 26 maj 2020 –

Fra onsdag den 27. maj forventer vi at parkerne igen vil nærme sig normal drift.

Vi tilretter os det stigende antal personer i parkerne i hht. til nedenstående.

Park Cafe fortsætter i uge 22, 23 og 24 med de individuelle serveringer, som også kan bruges To go. Når flow og adfærd tillader det, åbnes der langsomt op for mere ”tag selv” under restriktive former. Det er muligt at spise i spiseområderne, eller hente mad til indtagelse i egne lokaler eller øvrige fællesarealer. Der tilbydes mødeservering som normalt.

Cafe Cortex åbner i uge 23 (fra tirsdag) med mad To go. Når der er tilstrækkelig efterspørgsel tilbydes en portioneret varm ret med tilbehør. Når smittetrykket falder yderligere, kan vi igen foretage tallerkenservering og udvide sortimentet. Der tilbydes mødeservering som normalt.

I spiseområder gælder særlige regler for max antal personer. Dette er skiltet tydeligt i området. Personer fra samme virksomhed må gerne sidde sammen, men vi anbefaler at man sætter sig med en stols afstand til personer fra andre virksomheder.

Forsamlingsforbuddet gælder ikke på arbejdspladser, men vi anbefaler alligevel at man overholder det til enhver tid gældende forsamlingsregler i møder og aktiviteter, hvor der deltager personer fra flere virksomheder. Husk også altid at holde god afstand.

Vi anmoder alle til at følge de anvisninger og afstandsmarkeringer der er opsat i fællesområdet.

Opdateret 11. maj 2020 –

Vi tilretter løbende forskerparkerne til de nye faser af genåbningen:

Receptionerne er fortsat åbne i almindelig åbningstid. Køkkenet i Forskerparken holder åbent for afhentning af frokost og mødeforplejning. Alle mødelokaler er åbne og kan bruges i hht. forsamlingsreglerne.

Der er opsat håndsprit og retningslinjer ved alle hovedindgange, modtagelser, fællesarealer, printere, kaffemaskiner, mødelokaler mv. For ekstra sikkerhed fortsættes den ekstra aflåsning af hoveddørene i hht. receptionernes åbningstid og hvilke bygningsafsnit, der er folk i. Vores frontpersonale er instrueret i de opdaterede retningslinjer og holder opsyn med fællesområderne.

Rengøringen vil have ekstra fokus på kontaktpunkter som flere og flere vender tilbage i parkerne. Betjeningspaneler aftørres flere gange dagligt. Desuden vil aviser, tidsskrifter og andet materiale til fællesbrug blive fjernet fra fællesarealerne

Opdateret 21. april 2020 –

I Forskerparken, Videnbyen og Pakhuset er vi åbent som normalt: Receptionen er bemandet, alle i administrationen er tilbage fra ferieafholdelse, om end enkelte stadig arbejder hjemmefra.

Park Café er startet op med let frokost (lette retter, sandwich og salater) og et begrænset udvalg af mødeforplejning. Der opfordres dog fortsat til at spise andre steder end i kantinen, pga. forsamlingsreglerne. For virksomheder, der i forbindelse med deres tilbagevenden til parkerne, har brug for at kunne adskille medarbejdere i storrumskontorer, stiller vi gerne ledige lokaler til rådighed. Kontakt os for nærmere information.

 

Opdateret 30. marts 2020 – 

Syddanske forskerparker følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens og Regeringens anvisninger omkring covid-19. Mange af vores lejere er små udviklings- og iværksættervirksomheder, og dermed nogle af dem, som rammes hårdest af de tiltag, der er foretaget. Vi vil derfor gerne hjælpe hvor vi kan:

Vi holder forskerparkerne åbne og funktionsdygtige, således at virksomhederne kan fortsætte arbejdet i det omfang, det er dem muligt. Der foretages ekstra rengøring, er fremsat håndsprit overalt og vi har et øget fokus på aflåsning og rundering i parkerne. Alle arrangementer er aflyst, herunder også det store netværksevent TechBlast, som er udsat til efteråret.

Vi har i samarbejde med ejerne af vores parker,  valgt at give huslejefrihed i april til vores små private virksomheder. Det gjort for at afhjælpe både eventuelle likviditetsproblemer og mindske huslejeomkostningerne. Vi anerkender at man som lille privat virksomhed eller selvstændig har store udfordringer i forbindelse med covid-19 foranstaltningerne. Syddanske Forskerparker har til formål at støtte kommercialiseringen af fremtidens løsninger. Og lige nu tror vi på, at dette den bedste hjælp, vi kan yde.

Vi har desuden sat turbo på behandlingen af forbrugsopgørelsen 2019. Oftest skal en række virksomheder have penge tilbage, og vi fremskynder denne tilbagebetaling så meget vi kan.

Overfor vores leverandører arbejder vi på at fremskynde diverse vedligeholdelsesarbejder. Vi har desuden medgivet at cafeerne i Park Cafe og Cafe Cortex lukkes 16/3-14/4 for at imødekomme leverandørens mulighed for at begrænse det økonomiske tab.

Pas godt på hinanden,

 

Helle Thylkjær Henriksen

Direktør, Syddanske Forskerparker

close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Nyheder

Gå-hjem-møde: Fra garage-startup til global virksomhed

Den 3. september 2020 afholder Teknologisk Institut StartUp Walkin, hvor du gratis kan få gode råd til at tackle alle de praktiske spørgsmål, der hører med, når man starter en robotvirksomhed, s...

Læs mere
Gå-hjem-møde: Fra garage-startup til global virksomhed
Nyheder

Sundhedsekspressen lynimplementerer videosamtaler i sundhedsvæsenet

I Forskerparken bor mange omstillingsparate virksomheder. Én af dem er Sundhedsekspressen, der lever af at implementere videosamtaler i sundhedsvæsenet. Siden coronakrisens indtog har ejerne bag vir...

Læs mere
Sundhedsekspressen lynimplementerer videosamtaler i sundhedsvæsenet
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)