Dansk English
+

Lyd

Nedtællingen er startet

Er du forsker eller erhvervsleder og interesseret i kunstig intelligens?

TechBlast er en event på den helt store oplevelsesklinge, hvor du bliver inspireret af banebrydende AI teknologier, som ikke tidligere er set i Danmark. Eventet finder sted fredag den 6. november kl. 14-16 i Odense.

Oplev

 • Sophia the Robot - verdens første robot med statsborgerskab – og for første gang i Danmark
 • Man vs Maschine med mentalist og manipulator Mikkel Gundersen
 • Teslasuit - virtual reality suit med haptisk feedback
 • Bliv konfronteret med din frygt for klaustrofobiske oplevelser og højdeskræksoplevelser (Oculus Quest)
 • Flyt et element vha egen hjerneaktivitet (Epoc+)
 • Oplev på egen krop, hvor fremtiden har bragt os hen (Hololens2)
 • Augmented Reality Mirror – ”Det virtuelle prøverum”
 • VR-handsker, Teslasuit Glove
 • Andre banebrydende teknologier, der demonstrerer anvendelsen af kunstig intelligens, big data og augmented reality

Sophia the Robot – en af de bedste androider i verden

Menneskelige robotter og kunstig intelligens hænger naturligvis tæt sammen. Nu kan du for første gang til et offentligt arrangement møde Sophia the Robot fra Hanson Robotics i Hong Kong.

Den er en af verdens bedste menneskelignende robotter på nuværende tidspunkt, som bl.a. kan aflæse menneskers ansigtsmimik og reagere på det.

Kom og oplev hende – og hav gerne et spørgsmål klar.

 • Styr et andet menneskes bevægelser via haptisk feedback

  Teslasuiten er en heldragt med haptisk feedback, der er udviklet til at forbedre den menneskelige performance – typisk gennem VR. Dragten indeholder 64 sensorer over hele kroppen, der via alt fra blide berøringer til noget, der føles som slag, får personen i dragten til at opleve scenarier, som om de faktisk sker.

  Til TechBlast, kan du via en tablet få lov at påvirke en mand i Teslasuiten. Du kan måske få ham til at danse?

 • Når hjernen slår teknologien – man vs. mashine

  Oplev mentalisten Mikkel Gundersen på slap line til TechBlast. Mikkel er en af de mest benyttede underholdere i Danmark med over 2000 shows og foredrag på sit CV. Gennem de sidste 25 år har Mikkel erfaringer fra trylleri, stand-up og teater genrerne og har senest været med i Danmark har Talent i år.

  På TechBlast vil du bl.a. kunne opleve Mikkel gætte dine tanker og manipulere din hjerne til at gøre de ting, han ønsker.

   

 • Nikolaj Sonne er moderator på TechBlast

  Nikolaj Sonne er ekspert i teknologi, udvikling, databrug og overvågning. Han er én af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling.

  Og derfor er det selvfølgelig en stor glæde, at han har takket ja til at være moderator på TechBlast. Du vil også kunne opleve ham i et spektakulært interview med Sophia the Robot

 • Bliv konfronteret med din frygt for klaustrofobiske oplevelser og højdeskræksoplevelser

  Virksomheder både i Danmark og i udlandet arbejder på at bruge VR til at gøre livet bedre for psykisk syge og hjælpe folk med forskellige fobier. Allerede nu kan VR bruges i behandlingen af f.eks. social angst og højdeskræk. Idéen er at konfrontere sin angst i en sikker setting.

  Til TechBlast får du mulighed for, gennem 6DoF (six degrees of freedom)-teknologien Oculus Quest2 at blive konfronteret med din frygt for klaustrofobiske oplevelser (i en MR-scanner) og højdeskræksoplevelser.

 • Flyt et element vha egen hjerneaktivitet

  Vi har stadig meget at lære om vores hjerner, men vi er på de seneste år blevet i stand til at bygge vores hjerne-læse-teknologier langt billigere og mindre til et punkt, hvor vi pludselig kan begynde at prøve disse teknologier af på arbejdspladsen.

  Der findes også hjernehatte (Epoc+ fra Emotiv), som kan 'skrive' ind i hjernen og styrke de neurale processer, som finder sted. Begge typer åbner op for, at vi kan lære os selv (og hinanden) bedre at kende og dermed skabe bedre arbejdsbetingelser.

  Til TechBlast vil du via egen hjerneaktivitet kunne flytte et element på en skærm.

 • Hololens2: Oplev på egen krop, hvor fremtiden har bragt os hen

  Begrebet Mixed Reality hænger uundgåeligt sammen med Microsofts HoloLens, og den nye HoloLens 2 er spået til at være den vigtigste teknologi i disse år. Den blev lanceret i maj 2019, men trukket tilbage, og kommer nu endelig ud enten ultimo 2019. Pt. findes der kun 1 i Danmark.

  HoloLens tilbyder en fuldstændig omvæltning af, hvad der er muligt - især til læring, træning, vedligeholdelse og reparationer. AI er knyttet tæt ind i disse muligheder. Derudover begynder vi også at få åbnet op for online møder, hvor man er til stede som hologram, som vi kender det fra sci-fi universer.

  Til TechBlast kan du prøve kræfter med den helt nye HoloLens 2 og opleve på egen krop, hvor fremtiden har bragt os hen.

 • Haptisk feedback til digital berøring

  BeBop Forte Data Glove er verdens første haptiske handske til Oculus Quest. Der findes kun 1 Bebop i Europa, og den kommer med til TechBlast. Som deltager på TechBlast har du mulighed for at prøve den nyeste teknologi inden for haptisk feedback.

   
 • Augmented Reality Mirror – ”Det virtuelle prøverum”

  Teknologi handler om at levere løsninger, der letter menneskets liv. Ligeledes er det virtuelle spejl en ny innovation af teknologi, der giver en ny måde at prøve tøj på uden at blive afklædt.

  På TechBlast kan du bl.a. prøve at se dig selv i kjole, jakkesæt, brudekjole. Det reflekterede billede i spejlet giver et virtuelt udseende med det valgte stykke tøj, og tøjet følger kroppens bevægelser med en fuldstændig reel simulering.

 • Oplev verdensnyheden Teslasuit Glove

  Teslasuit introducerer sine splinternye VR-handsker, Teslasuit Glove. Teslasuit Glove kan bruges sammen med Teslasuit-dragten eller separat. Det er verdens første Teslasuit-kompatible VR-handske, der integrerer haptik, bevægelser og biometri. Handsken har en række banebrydende applikationer, fra en virksomheds XR-træning til medicinsk rehabilitering og meget mere. Handsken kan registrere bevægelserne i bærerens hænder. Det er den perfekte funktion til opgaver, der kræver fine motoriske evner.

  Teslasuit Glove kommer først på markedet senere på året. Hidtil er den kun fremvist på CES Las Vegas, men kan nu opleves på TechBlast.

Praktisk info

Som deltager i TechBlast er der en række forhold omkring parkering samt beskrivelse af rute samt venue som er rar at kende til. Det og meget mere kan du læse mere om nedenfor:

 • Hvordan finder jeg vej?
 • Hvor parkerer jeg?
 • Hvem kan deltage?
 • Hvad koster det?
 • Hvem kan jeg kontakte?

Samarbejdspartnere og bidragsydere

Fonden Syddanske Forskerparker har udviklet TechBlast, og eventen afholdes i vores egne lokaler, men vi kan ikke stable så stor en event på benene uden hjælp.  Vi har fået økonomisk støtte fra flere sider. Der er virksomheder som er med til at udvikle eventen sammen med os. Flere virksomheder bidrager til forplejningen og andre til at udbrede kendskab til TechBlast i deres netværk.

Tak til alle som støtter og bidrager til TechBlast 2020.

 • template-bidrag-TechBlast-web
 • Andre bidragsydereTechBlast-web
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)