Dansk English
+
juni 25, 2019

TemaTorsdag: Det gode teamsamarbejde

Torsdag den 29. august inviterer Syddanske Forskerparker indenfor til et lærerigt oplæg om det gode teamsamarbejde i virksomheder v/ Signe Lund Bind, erhvervspsykolog i IMPAQ. Arrangementet holdes i Videnbyen kl. 14.30-16.

De fleste effektive virksomheder anerkender at godt teamsamarbejde, da det spiller en stor rolle i forhold til virksomhedens succes og medarbejdernes udvikling og arbejdsglæde. Ofte kan det dog være svært at vide, hvordan du som leder eller medarbejder bidrager aktivt til styrkelsen af teamsamarbejdet.

Til dette oplæg vil I:

  • blive introduceret til en enkel og letforståelig model, udviklet af organisationstænkeren Patrick Lencioni, kaldet ”De fem dysfunktioner i et team”.
  • høre om de systemer og strukturer, der skal være til stede for et godt samarbejde
  • høre om de svære elementer omkring forskellige personligheder og relationerne i et team
  • få inspiration til, hvordan et team kan arbejde med at overvinde de fem dysfunktioner og skabe et velfungerende team, hvor der er en høj grad af tillid, plads til konstruktive og udviklingsorienterede uenigheder, en lyst og forpligtigelse til at committe sig samt træffe kvalificerede beslutninger.

Oplægget er relevant for både ledere såvel som for medarbejdere, der ønsker at vide mere om fundamentet for det sunde og bæredygtige teamsamarbejde.

Tilmeld dig – det er helt gratis >>

Nyheder

Kunstig intelligens i markedsføring

Vi står midt i den 3. store digitale bølge. Tiden hvor kunstig intelligens kommer til at ændre brancher for altid, og undersøgelser påpeger, at i netop marketing-regi er potientialet størst. Ku...

Læs mere
Nyheder

Danmarks første agentur inden for Amazon flytter ind i Pakhuset

Velkommen til Rasmus Dines Petersen og Agenturium i Pakhuset - Danmarks første agentur inden for Amazon. Efter at have arbejdet i Tyskland med e-Commerce - særligt Amazon, digital markedsføring...

Læs mere
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)