Dansk English
+
maj 15, 2019

TemaTorsdag: Få tips, tricks og idéer til at afholde ’Det gode møde’

Kender du det? Kedelige møder uden ordentlig planlægning og mødeledelse? Ingen dagsorden og ingen har forberedt sig? Et par stykker kommer for sent, nogle har travlt med at svare en mail, være på Facebook eller går ud (måske!) for at tage et vigtigt opkald? Referatet kommer efter flere uger – og det er faktisk også ligegyldigt, for ingen har alligevel læst det? Og forresten ved ingen, hvem der skulle gøre hvad.

Hvis du kan nikke genkendende til blot lidt af ovenstående og gerne vil undgå både frustrationen og tidsspildet, så kom til TemaTorsdag i Videnbyen den 13. juni fra kl. 14.30-16.00, hvor en investering på 1½ time i selskab med Jette Ditlev er ganske godt givet ud.

Du får bl.a.

  • en kort introduktion til tendenser, kultur og vaner med betydning for medarbejdere og organisationer og deres samspil.
  • vi tager fat på møderne: hvorfor holder vi dem, hvorfor er de så lange, hvor holder vi dem, hvilket indhold har de, hvilke roller har mødedeltagerne osv.

Faktisk lyder det jo helt igennem vanvittig kedeligt at skulle deltage i et møde – særligt hvis det ikke virker! Men spiller det hele, så kan møder faktisk være ret gode! Grundlæggende handler det om ledelse og kultur kombineret med få, men simple aftaler.

På de 90 minutter får du oplæg/input, men du kommer også selv på banen via små opgaver og drøftelser. Og der bliver god plads til både smil, grin og eftertænksomhed, men du kan også tage tips, tricks og idéer med dig, så du kan bidrage til bedre møder i din organisation.

Det er ganske gratis at deltage, men tilmeld dig her https://www.eventbrite.com/e/hold-bedre-mder-tickets-61678157028

Nyheder

Dansk Design Center får sit jyske hovedkvarter i Pakhuset

D2i - Design to Innovate, som har hjemme i Pakhuset, har på otte år skabt så effektive resultater i danske virksomheder, at Dansk Design Center har inviteret til at slå kræfterne sammen og styrke...

Læs mere
Thit
Nyheder

TemaTorsdag: Sådan kommer du i gang med content marketing

Hvem er dygtige til at arbejde aktivt med engagerende, målrettet indhold i Danmark? Hvordan inddrager de historier til at skabe efterspørgsel på produkter, som de færreste kender til? Det kan du f...

Læs mere
Joakim Ditlev
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)