Dansk English
+
maj 24, 2018

Velkommen til Invenstar

Invenstar er en international virksomhedsgruppe indenfor Teknologi og Produktion, som har domicil i Danmark, produktion i Vietnam og salgsselskaber i Australien og Spanien. Siden 2004 har firmaet udviklet sig indenfor Industrisystemer og Grøn Teknologi. De er Systemleverandør af metalbaserede produkter indenfor vindmøller og anden industri med speciale i fremstilling og montage til store og mindre industrivirksomheder.

Indenfor Grøn Teknologi har Invenstar specialiseret sig i LED belyste vækstautomater til at gro planter og fødevarer. Ultimo 2018 leverer Invenstar Assembly en Vergromat, hvor teknologien er individuelle eller drivhusintegrerede højdeanlæg med automatiserede vækstbakker og indbygget LED moduler, som giver mange fordele i forhold til eksisterende Vertical Farming systemer på markedet.

Invenstar har valgt at etablere sig i Forskerparken for at drage nytte af det store netværk indenfor robotteknologi og innovative miljø, som de arbejder på at blive en del af de kommende år i trit med, at pilot projektet på Rosa Danica færdiggøres til efteråret 2018 og derefter begynder at implementere store projekter verden rundt.

Læs mere >>

Nyheder

Kunstig intelligens i markedsføring

Vi står midt i den 3. store digitale bølge. Tiden hvor kunstig intelligens kommer til at ændre brancher for altid, og undersøgelser påpeger, at i netop marketing-regi er potientialet størst. Ku...

Læs mere
Nyheder

Danmarks første agentur inden for Amazon flytter ind i Pakhuset

Velkommen til Rasmus Dines Petersen og Agenturium i Pakhuset - Danmarks første agentur inden for Amazon. Efter at have arbejdet i Tyskland med e-Commerce - særligt Amazon, digital markedsføring...

Læs mere
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)