Dansk English
+
september 25, 2018

Velkommen til Skriverkarlen og “Uden Hænder”

Uden Hænder er et onlinemedie om selvkørende transport. Bag det står journalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen, som flyttede ind i Pakhuset i midten af august.

“Jeg gik efter et kontorfællesskab med et godt socialt miljø og muligheden for lidt faglig sparring og inspiration. Og indtil videre overstiger Pakhuset mine forventninger,” siger han.

Siden Johannes blev færdiguddannet journalist i 2013, har han samlet erfaring hos Børsen, Søfart og Shippingwatch. I dag er han onlineredaktør hos Søfart igennem sin freelancevirksomhed Skriverkarlen, ligesom han udfører kommunikationsopgaver som tekster til hjemmesider og pressemeddelelser for kunder i erhvervslivet.

Hjertebarnet er dog www.udenhænder.dk, og det har netop resulteret i det første foredrag om selvkørende biler.

“Flere og flere begynder at blive nysgerrige efter, hvor langt udviklingen af selvkørende transport er nået, og hvordan det kommer til at påvirke vores samfund. Det passer mig glimrende, for jeg elsker at fortælle om det,” siger Johannes.

Nyheder

Velkommen til Gitte Lindholt Performance Coach

I Pakhuset i Kolding glæder vi os over, at Gitte Lindholm er flyttet ind med enkeltmandsvirksomheden ’Gitte Lindholt Performance Coach’, som hun har drevet siden 2016. Virksomheden udbyde...

Læs mere
Gitte Lindholt
Nyheder

Velkommen til Digital Process

Velkommen til Digital Process, der er ny virksomhed i Plug n´ Play i Forskerparken. Digital Process hjælper primært små og mellemstore virksomheder med digitalisering af forretningsprocesser. Dere...

Læs mere
Digital Process_Kenneth
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)