Dansk English
+
september 25, 2018

Velkommen til Skriverkarlen og “Uden Hænder”

Uden Hænder er et onlinemedie om selvkørende transport. Bag det står journalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen, som flyttede ind i Pakhuset i midten af august.

“Jeg gik efter et kontorfællesskab med et godt socialt miljø og muligheden for lidt faglig sparring og inspiration. Og indtil videre overstiger Pakhuset mine forventninger,” siger han.

Siden Johannes blev færdiguddannet journalist i 2013, har han samlet erfaring hos Børsen, Søfart og Shippingwatch. I dag er han onlineredaktør hos Søfart igennem sin freelancevirksomhed Skriverkarlen, ligesom han udfører kommunikationsopgaver som tekster til hjemmesider og pressemeddelelser for kunder i erhvervslivet.

Hjertebarnet er dog www.udenhænder.dk, og det har netop resulteret i det første foredrag om selvkørende biler.

“Flere og flere begynder at blive nysgerrige efter, hvor langt udviklingen af selvkørende transport er nået, og hvordan det kommer til at påvirke vores samfund. Det passer mig glimrende, for jeg elsker at fortælle om det,” siger Johannes.

Nyheder

TemaTorsdag: Få tips, tricks og idéer til at afholde ’Det gode møde’

Kender du det? Kedelige møder uden ordentlig planlægning og mødeledelse? Ingen dagsorden og ingen har forberedt sig? Et par stykker kommer for sent, nogle har travlt med at svare en mail, være på...

Læs mere
Jette Ditlev
Nyheder

Velkommen til Beckhoff

Det er en glæde at kunne byde velkommen til Beckhoff, som er ny virksomhed i Forskerparken. Virksomheden, der på verdensplan beskæftiger 4.300 medarbejdere, arbejder med at implementere åbne autom...

Læs mere
Beckhoff
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)