Dansk English
+
september 25, 2018

Velkommen til Skriverkarlen og “Uden Hænder”

Uden Hænder er et onlinemedie om selvkørende transport. Bag det står journalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen, som flyttede ind i Pakhuset i midten af august.

“Jeg gik efter et kontorfællesskab med et godt socialt miljø og muligheden for lidt faglig sparring og inspiration. Og indtil videre overstiger Pakhuset mine forventninger,” siger han.

Siden Johannes blev færdiguddannet journalist i 2013, har han samlet erfaring hos Børsen, Søfart og Shippingwatch. I dag er han onlineredaktør hos Søfart igennem sin freelancevirksomhed Skriverkarlen, ligesom han udfører kommunikationsopgaver som tekster til hjemmesider og pressemeddelelser for kunder i erhvervslivet.

Hjertebarnet er dog www.udenhænder.dk, og det har netop resulteret i det første foredrag om selvkørende biler.

“Flere og flere begynder at blive nysgerrige efter, hvor langt udviklingen af selvkørende transport er nået, og hvordan det kommer til at påvirke vores samfund. Det passer mig glimrende, for jeg elsker at fortælle om det,” siger Johannes.

Nyheder

Syddanske Forskerparker – en del af Campus Odense

Syddanske Forskerparkers 2 Odense-afdelinger ligger i Campus Odense, som er en helt ny bydel i kraftig udvikling, og der bliver i de kommende år investeret massivt i området. Parterne i Campus Odens...

Læs mere
Campus Odense
Nyheder

Velkommen til Reftronix

Reftronix er nyeste virksomhed på Ellegården i Sønderborg. Virksomheden laver styringer til mindre køleanlæg med naturlige kølemidler og håber på at skabe basis for en mere miljøvenlig kølei...

Læs mere
close

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)