Dansk English
+
september 25, 2018

Velkommen til Skriverkarlen og “Uden Hænder”

Uden Hænder er et onlinemedie om selvkørende transport. Bag det står journalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen, som flyttede ind i Pakhuset i midten af august.

“Jeg gik efter et kontorfællesskab med et godt socialt miljø og muligheden for lidt faglig sparring og inspiration. Og indtil videre overstiger Pakhuset mine forventninger,” siger han.

Siden Johannes blev færdiguddannet journalist i 2013, har han samlet erfaring hos Børsen, Søfart og Shippingwatch. I dag er han onlineredaktør hos Søfart igennem sin freelancevirksomhed Skriverkarlen, ligesom han udfører kommunikationsopgaver som tekster til hjemmesider og pressemeddelelser for kunder i erhvervslivet.

Hjertebarnet er dog www.udenhænder.dk, og det har netop resulteret i det første foredrag om selvkørende biler.

“Flere og flere begynder at blive nysgerrige efter, hvor langt udviklingen af selvkørende transport er nået, og hvordan det kommer til at påvirke vores samfund. Det passer mig glimrende, for jeg elsker at fortælle om det,” siger Johannes.

Nyheder

Dansk Design Center får sit jyske hovedkvarter i Pakhuset

D2i - Design to Innovate, som har hjemme i Pakhuset, har på otte år skabt så effektive resultater i danske virksomheder, at Dansk Design Center har inviteret til at slå kræfterne sammen og styrke...

Læs mere
Thit
Nyheder

TemaTorsdag: Sådan kommer du i gang med content marketing

Hvem er dygtige til at arbejde aktivt med engagerende, målrettet indhold i Danmark? Hvordan inddrager de historier til at skabe efterspørgsel på produkter, som de færreste kender til? Det kan du f...

Læs mere
Joakim Ditlev
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)