Dansk English
+

Vores afdelinger

Vi tilbyder moderne kontorfællesskaber og mødelokaler i Odense, Kolding og Sønderborg

Bliv lejer Book mødelokaler

Kontor- og mødelokaler i Syddanmark

Syddanske Forskerparker udlejer professionelle kontorfællesskaber og mødelokaler til din virksomhed i både Odense (Forskerparken og Videnbyen), Kolding (Pakhuset) og Sønderborg (Ellegården). Hos os er man tæt på erhvervsfremme- og uddannelsesmiljøer, hvilket øger tilgængeligheden til netværk, viden og vækst.

Vores mange services med bl.a. bemandet reception, posthåndtering, gæstemodtagelse, mødelokaler, parkering, frokostordning, WiFi samt all inclusive-koncept gør det nemt at være lejer.

Pakhuset i Kolding

Pakhuset er et professionelt kontorfællesskab på havnekajen i Kolding, i gå-afstand til banegården og midt i Koldings nye Campus-bydel.

Vi udlejer egne kontorer og skrivebordspladser i kontorfællesskab. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Pakhuset, er dette også muligt. Vores kontortilbud er så fleksible, at man kan skalere op og ned, når behovet er.

Desuden er alle services med bl.a. bemandet reception, gæstemodtagelse, print og WiFi inkluderet i prisen, så du ikke bliver mødt af ubehagelige overraskelser. Vi kalder det fleksible kontorer all inclusive.

Se mere om Pakhuset

Videnbyen i Odense

Videnbyen i Odense ligger i vidensbydelen Cortex Park som nabo til Syddansk Universitet og snart med letbanen holdende uden for døren. Vi udlejer egne kontorer med plads til 2-11 personer og skrivebordspladser i et moderne kontorfælleskab. Vores kontortilbud er så fleksible, at man kan skalere op og ned, når behovet er.

Huset rummer også et aktivt møde- og konferenceafsnit med plads til op til 550 personer. Her er en café, der sørger for at forkæle dine gæster med lækker mad. På toppen af Videnbyen finder du en lækker tagterrasse med minigolf, der kan danne den perfekte ramme om din næste lancering, strategimøde eller personaledag.

Se mere om Videnbyen

Forskerparken i Odense

Forskerparken i Odense er centralt placeret midt i Danmark og i Campus Odense, der er et af Europas mest ambitiøse områder for vækst og udvikling inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation.

I Forskerparken finder du et dynamisk kontormiljø for teknologibaserede virksomheder i alle størrelser. Parken rummer både danske og internationale virksomheder, nationale konsortier og klynger samt regionale innovationscentre og fynske erhvervsindsatser.

Vi udlejer alt fra skrivebordspladser i kontorfællesskab over kontorer fra 2 personer til værksteder. Forskerparken rummer også foruden en række mødelokaler et moderne auditorium med plads til 75 personer.

Se mere om Forskerparken

Ellegården i Sønderborg

Ellegården er beliggende ved indfaldsvejen til Sønderborgs erhvervsområde. Vi udlejer kontorlokaler med plads til 1 og op til 6 personer, værkstedslokaler og mødelokaler.

Som virksomhed her, bor du dør om dør med en række af Sønderborgs driftige virksomheder og din virksomhed bliver nabo til Sønderborg Iværksætterservice, der er områdets udviklingsenhed for opstartsvirksomheder.

Ellegården tilbyder professionelle og personlige rammer, og den bemandede reception tilbyder et højt serviceniveau med virksomheden i centrum. En stor del af virksomhederne på Ellegården består af 1-4 medarbejdere. Virksomhederne kender hinanden godt, og alle i huset tager del i arrangementer.

Se mere om Ellegården

Hvad siger vores lejere?

Jeg har valgt Ellegården som start-up sted, fordi jeg har gode partnere inden for kommunikation, web og it i samme hus. Samtidig er partnerne også kollegaer, når der er brug for indspark til at komme videre med EasyRobotics
Per Lachenmeier
CEO, EasyRobotics
Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med.
Kristian Tarp Hansen
Leder af HD GreenLab, HedeDanmark A/S
Vi har valgt Forskerparken som vores domicil, da miljøet er ideelt i forhold til vores vision om tiltrækning af teknologitalenter til innovative virksomheder inden for bl.a. robotter/droner.
CEO Jan Arno Larsen
Young Global Talents - lejer i Forskerparken
Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som.
Karina Abildtrup
Abstracta Interiør A/S

Bliv en del af et innovativt miljø

Vi sørger for mødelokaler, reception, telefon, gratis parkering og alt det praktiske.

Kontakt os
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)