Dansk English
+

Ellegården - kontor i Sønderborg

Midt i Sønderborgs erhvervsområde - og tæt på centrum og Syddansk Universitet

Hvad er EllegĂĄrden?

Ellegården er beliggende i Sønderborgs erhvervsområde. Huset rummer bl.a. store og små lejemål, mødelokaler, reception og kantine. Her mødes startups, vækstvirksomheder og erfarne virksomheder. 

 

Lej kontor i Sønderborg

På Ellegården er der cirka 30 virksomheder fordelt på følgende virksomhedstyper:  Produktion, konsulent, handel, software/it og service. Som virksomhed her, bor du dør om dør med en række af Sønderborgs driftige virksomheder og din virksomhed bliver nabo til Sønderborg Iværksætterservice, der er områdets udviklingsenhed for opstartsvirksomheder.

Hos os kan du leje kontorlokaler med plads til 1 og op til 6 personer, værkstedslokaler og mødelokaler.

Vi tilbyder

Ellegården tilbyder professionelle og personlige rammer til din virksomhed. Vores bemandede reception tilbyder et højt serviceniveau med virksomheden i centrum. Derudover har vi et godt sammenhold. En stor del af virksomhederne består af 1-4 medarbejdere. Vi kender hinanden godt og nyder godt af fælles morgenmad og andre arrangementer. Som lejer har du adgang til en lang række fordele, bl.a.:

  • Bemandet reception, posthĂĄndtering, gæstemodtagelse og WiFi
  • Stærkt netværk og arbejdsfællesskab
  • Sikkerhed i form af tyverialarm og alarmpatrulje

Mødelokaler i Sønderborg

Vi har også mødelokaler med plads til op til 26 personer og tilbyder at håndtere mødeforplejning samt kaffe, the og vand. Når du er lejer på Ellegården, har du mulighed for at benytte vores mødelokaler gratis. Det gælder også mødelokaler i Syddanske Forskerparkers andre afdelinger i Odense og Kolding.

Hvad koster det?

Eget kontor: Et kontor pĂĄ 12,6 m2 koster 1762,- /mdr. Inkl. forbrug

Modtagelsen EllegĂĄrden: Rabia Yildiz
Telefon: 73 12 42 00 eller
E-mail: [email protected]
Adresse: Ellegårdvej 36, 6400 Sønderborg

Velkommen til Extreme Fasteners Europe

Velkommen til Extreme Fasteners Europe ApS, der er ny virksomhed på Ellegården. Extreme Fasteners Europe i Danmark danner sammen med Extreme Bolt & Fastener i Delaware, USA, et netværk af materiale specialister med praktisk erfaring fra kemikalie, olie/gas, offshore og medico-industrien. Endvidere råder virksomheden over in-house specialister indenfor produktion og bearbejdning af metaller, special-polymerer og keramiske materialer.

TemaTorsdag: SĂĄdan kommer du i gang med content marketing

Hvem er dygtige til at arbejde aktivt med engagerende, mĂĄlrettet indhold i Danmark? Hvordan inddrager de historier til at skabe efterspørgsel pĂĄ produkter, som de færreste kender…

Læs mere
TemaTorsdag: SĂĄdan kommer du i gang med content marketing

Hvad siger vores lejere?

author
author
author
Jeg har valgt EllegĂĄrden som start-up sted, fordi jeg har gode partnere inden for kommunikation, web og it i samme hus. Samtidig er partnerne ogsĂĄ kollegaer, nĂĄr der er brug for indspark til at komme videre med EasyRobotics.
Per Lachenmeier
CEO og medejer, EasyRobotics - lejer pĂĄ EllegĂĄrden
Holtec Automatic har draget stor nytte af, hvor fleksibelt det er at udvide sin virksomhed. Det er også til stor hjælp, at der er en person, som hjælper med dagligdags ting som fx at modtage kunder, pakker osv. Forskerparken har et spændende miljø, hvor der er mange innovative virksomheder, man kan lære meget af.
Per Terp Bernberg Schmidt
Afdelingsleder, Holtec Automatic - lejer pĂĄ EllegĂĄrden
Vi har i gennem mange år været lejere hos Syddanske Forskerparker i Sønderborg, og det bliver svært at få os ud herfra. Parken har en rigtig god placering i Sønderborg-området og har masser af muligheder for at skabe netværk både inden- og udenfor vores egen branche.
Thomas Fedders
Staffing Consultant, Manpower ApS - lejer pĂĄ EllegĂĄrden

Virksomheder i EllegĂĄrden

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)