Dansk English
+

Videnbyen - kontorfælleskab & mødelokaler i Odense

Odenses innovationshus i det nye Campus Odense

Hvad er Videnbyen?

Videnbyen er Odenses nyeste innovationshus med det helt rette miks af forskere, virksomheder og studerende. Huset rummer kontorhotel, prototypelaboratorier, inkubationsmiljøer, tilbud til startups, moderne møde- og konferencefaciliteter til udlejning samt café.

Kontorhotel i Odense

I Videnbyen finder du startup-virksomheder, innovative virksomheder, investeringsselskaber samt Syddansk Universitets vækst- og entreprenørskabsaktiviteter.

Vi tilbyder alt fra skrivebordspladser i fællesarealer over kontorer fra 2-11 personer. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Videnbyen, er vores On the Go løsning et godt bud.

SĂĄdan bliver du lejer

Vi tilbyder

Som lejer har du adgang til en lang række fordele, der bl.a. omfatter:

  • Mødelokaler, konferencefaciliteter og mødeservering
  • Højt serviceniveau med bemandet modtagelse
  • CafĂ© og mulighed for frokostordning
  • Sikkerhed i form af adgangskontrol, alarm og vægterservice
  • Gratis parkering

Netværk og vidensdeling

I Videnbyen bliver du en del af et indbydende, ungt miljø kendetegnet ved innovation, tværfaglighed og daglig interaktion. Gennem netværksarrangementer og adgang til eksperthjælp giver vi dig mulighed for at møde potentielle sparrings- eller samarbejdspartnere, som kan bidrage til udviklingen af din virksomhed.

Huset har et aktivt konferenceafsnit, og dagligdagen i Videnbyen rummer mange arrangementer, udstillinger og gæster i huset – alt sammen med iværksætteri og innovation i centrum. I hjertet af huset finder du Café Cortex som danner rammerne for det uformelle møde og den gode frokost.

Mødefaciliteter og minigolf

Torvet, der er centrum i Videnbyen, er ikke blot det daglige mødested, hvor den lækre frokostbuffet kan indtages. Det er også et levende torv, som kan forvandles til konferencesal eller sågar koncertsal. Vi har mødelokaler, der kan rumme lige fra 4 til 550 personer og mange møblerede fællesarealer, hvor man kan komme hinanden ved. Her er også en café, der sørger for at forkæle dine gæster med lækker mad.

På toppen af Videnbyen finder du en lækker tagterrasse med minigolf, der kan danne den perfekte ramme om din næste lancering, strategimøde eller personaledag.

Se mødelokaler

Kunst og udsmykning

Billedkunstneren Ida Kvetny, der er født og uddannet i Odense, har udsmykket Videnbyen med store vægmalerier og en skulptur. Hendes værker repræsenterer innovation, som også kendetegner Videnbyen.

Terningen er en figur, der går igen i Idas billeder – især i form af professorterningen, som også går under navnet Rubiks Cube. Professorterningen er både et simpelt stykke legetøj og et komplekst hjernevrider spil. Det er samtidig et verdenskendt ikon og verdens største kommercielle succes indenfor legetøjsbranchen. I professorterningen forenes leg og alvor, det innovative og det kommercielle. Derfor er det også Videnbyens vartegn og et symbol på de aktiviteter, som foregår i et iværksætterhus for unge talenter.

Faciliteter
Kristian Tarp Hansen Lejer i Videnbyen Leder af HD GreenLab, HedeDanmark A/S

"Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hvad koster det?

  • Skrivebord i kontorfællesskab – 2295,- /pers. pr. mdr. All inclusive
  • Eget kontor – med plads til mellem 1-15 ansatte. 2186,- /plads pr. mdr. Inkl. forbrug
  • On the Go (hverken bord eller kontor) 500,- /pers. pr. mdr. All inclusive
  • Kontorfællesskab for start-ups (New Bizz) – 800,- /pers. pr. mdr. ved min 2 pers. All inclusive

Alle priser er ex moms.

Modtagelsen Videnbyen: Louise Williamson-Westerman
Telefon: 63 15 71 01 eller
E-mail: [email protected]
Adresse: Cortex Park 26, 5230 Odense M

Syddanske Forskerparker lukker afdeling i Sønderborg

Pr. 1. oktober 2019 lukker Syddanske Forskerparker ned pĂĄ adressen EllegĂĄrdvej 36 i Sønderborg. Det sker for at imødekomme et ønske fra Sønderborg Kommune om at samle […]

Læs mere

Hvad siger vores lejere?

De fleksible kontorfaciliteter og muligheden for at flytte til større, når det bliver nødvendigt, er ideelle forudsætninger for virksomheder, der har vækstambitioner helt fra start. De mange store frie arealer, den fælles kantine og de alsidige mødefaciliteter passer perfekt til vores virksomhed.
Jørgen Christian Juul
CEO, Cardlay - lejer i Videnbyen

Virksomheder i Videnbyen

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)