Dansk English
+

Bestyrelse

Bestyrelsesmedlemmer i Fonden Syddanske Forskerparker pr. 31.12.2022:

 

Iben Lindhardt Olsson, formand (K, født 1962, indtrådt 19.12.2017, udpeget til formand 11.04.2018, genvalgt

Advokat, partner og indehaver hos Astria Advokater I/S

Iben Lindhardt Olsson har juridisk ekspertise og er uddannet bestyrelsesadvokat og mediator samt direktør i egne selskaber. Hun har ledelseshverv i: A&B Analyse A/S og Sea-Point Marine Equipment A/S. Desuden er hun bestyrelsesmedlem i en række fonde: Albanifonden, fm, Lis Jantzen fødselsdagsmindefond, Humlemagasinet, Sigfred Pedersens Museets fond. samt repræsentantskabsmedlem i RealDania.

 

Peter Sonny Berthold, næstformand (M, født 1949, indtrådt 17.03.2014, genvalgt

Fhv. borgmester og forhenværende medlem af regionsrådet for Region Syddanmark

Peter Sonny Berthold har gennem et 40 år langt politisk liv opbygget en evne til at splitte problemstillinger, se muligheder og finde løsninger – ofte ad utraditionelle veje. Han er tidligere kompagnichef i Hjemmeværnskompagni, og direktør i for Egtved Kursus Center. Desuden har han siddet som landsformand for Liberalt Oplysnings Forbund, formand for Region Syd-/Østjyllands Turistråd, medlem af Regionsudvalget/Bruxelles, næstformand TAS (Trekantens Affaldsforbrændings Selskab) og i bestyrelsen for Pensionskassernes Administration, PKA A/S. Han har siddet i flg. politiske udvalg i regionsrådet: Videnskabsetisk komité, Udvalget for Sundhedsinnovation og Erhvervssamarbejde i Danske Regioner og i bestyrelsen for det Syddanske EU-kontor i Bruxelles.

 

Jens Ringsmose (M, født 1973, indtrådt 12.04.2023)

Rektor på Syddansk Universitet siden november 2021.

Jens Ringsmose er oprindeligt uddannet historiker på Syddansk Universitet, hvor han også har startet sin forskerkarriere med fokus på det sikkerheds- og forsvarspolitiske område. SDU har været gennemgående i Jens Ringsmoses karriere, der også tæller ansættelser ved Dansk Institut for Militære Studier og Forsvarsakademiet. Jens Ringsmose har tidligere været dekan på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på SDU, hvor han har skabt synlige resultater og blandt andet stået bag SDU’s samarbejde med Media City Odense og SDU’s Business School. Karrieren består derudover af stor faglig og ledelsesmæssig erfaring, der tillige omfatter et stort nationalt og internationalt netværk.

 Claus Houden (M, født 1960, indtrådt 29.04. 2020)

Bestyrelsesformand og byrådsmedlem, V i Odense

Claus Houden’s referencer og engagement spænder vidt som både erhvervs- og kulturperson. Han sidder i Fonden Nordatlantisk Hus som formand, Næstformand i Fjernvarme Fyn Holding A/S, By- og Kulturudvalget, bestyrelsen for Den Kgl. Balletskole og Center for Seksuelt Misbrugte i Odense. Han er investor og co-founder for den internationale Hans Christian Andersen Litteraturpris og har haft flere rejser til Østen for etablering af kulturelt og erhvervsmæssigt samarbejde med det formål, at udbrede kendskabet til Danmark, specielt Odense og Fyn.

 

Alle bestyrelsens medlemmer anses for uafhængige.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Udfyld formularen og vi kontakter dig...


       Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

        Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

        Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)