Videnbyen


  Fælleskabet i videnbyen

  Et innovativt miljø med moderne kontorer og mødefaciliteter

  Videnbyen i Odense ligger i Campus Odense som nabo til Syddansk Universitet og med letbanen holdende uden for døren. Vi udlejer kontorer og skrivebordspladser i et moderne kontorfællesskab samt moderne møde- og konferencefaciliteter. Desuden rummer Videnbyen prototypelaboratorier, inkubationsmiljøer, tilbud til startups og café.

  Få et indblik i kontorfællesskabet i Videnbyen ved at afspille videoen til venstre.

  Hos os har vi:

  • Stærkt fællesskab
  • Fleksible faciliteter
  • Moderne mødelokaler
  • Gode fællesarealer

  faciliteter

  Faciliteter i Videnbyen

  Videnbyen tilbyder en lang række faciliteter og muligheder for virksomheder, der ønsker at arbejde i et innovativt miljø sammen med andre virksomheder.

  Kontorlokaler

  Kontorlokaler

  Freelancere, iværksættere og små virksomheder kan leje kontorer eller kontorpladser i Videnbyen og arbejde side om side med andre innovative personer. Hvis du er en opstartsvirksomhed på jagt efter billige kontorer, så tag et kig på vores New Bizz.

   

  Læs mere
  Innovative labs

  Innovative labs

  I Videnbyen er der et særligt arbejdsområde, kaldet Makerspace, med forskellige værktøjer, hvor virksomheder og studerende kan arbejde sammen om at udvikle nye produkter og teknologier samt udforske deres kreative sind og skabe innovative prototyper til deres startups, skoleprojekter eller hobbyprojekter.

  Læs mere
  Uddannelsesinstitutioner

  Uddannelsesinstitutioner

  Videnbyen huser flere uddannelsesinstitutioner, herunder Syddansk Universitet og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

  Læs mere
  Ventureselskaber

  Ventureselskaber

  Videnbyen huser flere ventureselskaber, herunder Energi Invest Fyn og Science Ventures Denmark, som investerer i startups og virksomheder i Region Syddanmark.

  Læs mere
  Konference- og mødefaciliteter

  Konference- og mødefaciliteter

  Videnbyen tilbyder virksomheder adgang til topmoderne konferencefaciliteter og mødefaciliteter.

  Læs mere
  Netværksaktiviteter

  Netværksaktiviteter

  Videnbyen arrangerer løbende netværksaktiviteter, hvor virksomheder kan mødes og udveksle viden og ideer.

  Læs mere

  “Professionelle faciliteter med plads til at vokse”

  Noget af det, der er fedt ved at være startup i Videnbyen er, at vi har en all-inclusive løsning med professionelle faciliteter, og hvor der er plads til at vokse.

  Anders Winter

  Vitasim

  Er du nysgerrig efter
  mere information?

  Hvis du er interesseret i at høre mere om vores community, kontorlokaler eller mødelokaler i Odense, sidder vi klar til at svare på dine henvendelser. Vi giver også gerne en uforpligtende rundvisning. Indtast dine oplysninger i formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.