Konferencefaciliteter

Konferencefaciliteter i Odense nær motorvejen

Planlægger du en konference i Odense? Vores topmoderne konferencefaciliteter, placeret strategisk tæt på motorvejen, sikrer nem adgang for alle dine gæster.


  Jeg accepterer
  regler og vilkår


  Konferencefaciliteter

  Vores konferencefaciliteter

  Vælger du vores konferencefaciliteter, vælger du et sted, hvor det meste er muligt. Uanset om du planlægger en lille workshop eller en stor konference, tilbyder vi:

  • Central beliggenhed på Fyn i Odense, med nem adgang fra hele landet
  • Moderne, teknologisk udstyrede konferencelokaler
  • Alt-inklusive konferencepakker tilpasset dine behov
  • Rigeligt med parkeringspladser for dig og dine gæster
  • Engageret personale, der sørger for, at alt går som planlagt

  Konferencefaciliteter

  Konferencefaciliteter centralt på Fyn

  Med direkte tilkørsel fra motorvejen er vores konferencefaciliteter i Odense ideelt placeret for gæster, der rejser fra alle hjørner af landet. Er du på udkig efter et sted, der reducerer tidsforbruget på transport og maksimerer potentialet for din konference? Så er vores konferencefaciliteter det oplagte valg.

  Vores konferencefaciliteter er designet til fleksibilitet, hvilket betyder at vi kan tilpasse lokalet til at passe præcist til din begivenheds størrelse og formål. Uanset om det drejer sig om en workshop, en konference eller et seminar, kan vi imødekomme dine behov.

  oversigt over lokaler

  Vores konferencelokaler
  i Odense

  The Yellow Conference room
  124 personer

  The Yellow Conference room

  The Yellow Conference Room er et stort og lyst kursuslokale med plads til 124 gæster. Det egner sig godt til foredrag, kurser og konferencer samt til workshops og gruppearbejde, hvor du ønsker at fremvise forskellige præsentationer. Lokalet ligger på 2. sal med en smuk udsigt over området – der er handikapvenlig adgang samt gode toiletforhold lige ved siden af lokalet.

  Kursuslokalet har 6 projektorer, så hele rummet kan aktiveres ved præsentation, og der er mulighed for tilslutning af egen PC.

  Læs mere
  Auditorium
  75 personer

  Auditorium

  Smukt auditorium med højt til loftet og med meterhøje kunstudsmykninger af maleren Bo Thobo-Carlsen. Auditoriet har plads til 75 personer i teateropstilling. Konferencelokalet har lysstærk full-HD-projektor og lydanlæg med subwoofer. Desuden er der trådløse mikrofoner – både håndholdt og med headset. Auditoriet støder op til et stort caféområde og en lounge, som kan bruges til udstillinger og workshops.

  Læs mere
  Conferencen
  28 personer

  Conferencen

  Conferencen er vores mindre konferencelokale med plads til 28 personer i sildebensopstilling. Fra Conferencen er der udgang til en lille lækker terrasse. Konferencelokalet er udstyret med en 98” skærm, som er let at betjene. Conferencen ligger i stueplan, hvor der også er bemandet reception. Desuden er der direkte adgang til vores dejlige cafe, handikapvenlig adgang samt gode toiletforhold.

  Læs mere

  Gode grunde

  Hvorfor benytte vores konferencefaciliteter?

  Når du står for at arrangere en konference, kan det være en fordel at have adgang til konferencefaciliteter, hvor alt hvad du behøver er samlet på ét sted. Og præcis det, tilbyder vi.

  Vi sørger for alle praktiske detaljer fra AV-udstyr til bordopstillinger. Maden fra vores café tilpasses til din tidsplan, og har du andre specielle ønsker hjælper vi også gerne med det.

  Vores konferencekoordinatorer står til din rådighed gennem hele forløbet, så du kan fokusere på dine gæster og din konferences indhold.

  Lad os hjælpe dig


  Få personlig assistance til din konference i Odense

  Vores team af erfarne konferencekoordinatorer i Odense sikrer god service og skræddersyede løsninger for din konference. Fra ankomst til afgang sørger vi for en problemfri oplevelse, så du kan fokusere fuldt ud på dit arrangement. Med en af vores konferencepakker får du din egen koordinator, der supporterer dig igennem hele konferencen.

  Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Skræddersyning af konferencen til dine behov
  • Valg af det ideelle konferencelokale
  • Modtagelse af dine gæster
  • Forslag til konferenceaktiviteter
  • Samlet booking og koordinering

  Er du klar til at gøre din næste konference uforglemmelig?

  Hvis du er interesseret i at høre mere om vores konferencefaciliteter i Odense, sidder vi klar til at svare på dine henvendelser. Indtast dine oplysninger i formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.