Dansk English
+
september 12, 2022

Hvornår giver det mening at leje et kontorlokale?

Der er mange fordele i et hjemmekontor, men så snart du vil udvide eller bringe dit arbejde til niveau 2.0, kan det være en god idé at overveje at leje et kontorlokale uden for husets fire vægge.

Nedenfor kan du læse mere om, hvornår du med fordel bør kigge efter skilte med ”kontorlokaler udlejes”.

Vi tilbyder også udlejning af kontorlokaler og tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvilke kontormuligheder der bedst matcher dine behov. Vi giver også gerne en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Udvid hjemmekontoret og find et kontorlokale til leje

Måske har du brugt de senere år med Corona restriktioner på at starte din egen virksomhed op hjemme på din egen matrikel. Og nu går det heldigvis så godt for din virksomhed, at du ikke længere har plads til din voksende virksomhed på dit lille kontor derhjemme længere. Derfor kan det være på tide for dig at lede efter kontorlokaler til udlejning, så du kan leje et kontorlokale og få din virksomhed til at vokse endnu mere.

Kontor til leje Odense, Kontor Forskerparken, Kontorlokaler til leje
Kontor til leje Odense

Lej et kontorlokale og få masser af kolleger

I de sidste par år har flere og flere fået øjnene op for, hvor produktivt det kan være at have kontor derhjemme. Men vi skal heller ikke glemme det kollegiale samspil, som kun er at finde i kontorlokaler, hvor flere deler en række fælles faciliteter. Det er muligvis gået op for mange, hvor fleksibel hverdagen er, når man kan arbejde hjemmefra. Men i glædesrusen over at kunne skære ned på pendlertiden, er der mange, som måske har glemt de sociale fordele, som udelukkende findes, når man deler kontorlokale med andre virksomheder.

Hvis du lejer et kontorlokale, vil det give dig mulighed for at mødes med andre mennesker, som du måske ikke lige har plads til på hjemmekontoret. Man skal ikke undervurdere, at der på en fysisk kontorplads er mulighed for at udbygge både sociale og faglige samarbejder over en kop morgenkaffe eller en frokost.

Netværk i Park Cafe

Find de rette kontorlokaler til din virksomhed

Kontorlokaler udlejes af rigtig mange rundt om i hele landet, men hvis du skal finde et helt nyt kontor til leje, kan der være mange udfordringer og bump på vejen. Det kræver en lang række overvejelser, som kan tage lang tid at afklare.

Det handler ikke altid blot om at finde et kontorlokale til leje – det skal naturligvis også være det helt rette kontor, hvis du skal starte virksomheden op (næsten) fra bunden. Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor du vil hen med din virksomhed, ligesom du også skal vurdere faciliteter og type af kontorlokale nøje. Der vil være en lang række af spørgsmål, som kun du skal besvare, og som kan være med til at afgøre, hvordan dit fremtidige kontorlokale skal se ud, og ikke mindst hvor den skal befinde sig.

Skal dit næste kontor være i Odense?

Er du klar til at starte et nyt virksomhedseventyr? Så kan du med fordel begynde med at lede efter kontorlokaler til leje i Odense. Som centrum for størstedelen af Fyn er der meget virksomhedsliv at komme efter i Odense, og du finder mange muligheder som virksomhedsdrivende.

Hvis du har brug for hjælp til leje af kontorlokaler, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)