Dansk English
+
november 8, 2022

Kontorudlejning i Odense – 5 ting du bør overveje som iværksætter!

Er du iværksætter, og ønsker du at etablere egen virksomhed? Så står du overfor en masse vigtige beslutninger! En af de væsentligste er, hvor din nye virksomhed skal være. Vælger du at drive virksomheden hjemmefra, kan du spare penge på kontorleje, transporttid og -udgifter, måske parkeringsbøvl – og så kan du jo altid lige arbejde, når det passer dig.

Så den hurtige konklusion kunne være, at det er en fordel af etablere sig på hjemadressen. Ved nærmere eftersyn er der dog mange fordele ved at etablere sig i et kontorfællesskab, og som opvejer udgiften til huslejen.

Vi tilbyder kontorudlejning i Odense. Og søger du et iværksætter-kontor eller en kontorplads i Odense med nem adgang til motorvejen, men alligevel kort afstand til centrum, så kontakt os på tlf. 5190 9181 og hør uddybende om vores særlige tilbud til iværksættere til en favorabel pris. Du kan også læse mere om vores typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Fordele ved af bo i et fysisk kontorfælleskab / iværksættermiljø:

Som nævnt er der flere fordele ved at få kontor i et kontorfællesskab. Vi har valgt at fremhæve de 5 væsentlige ting, som du bør overveje som iværksætter:

 1. Ensomhed er desværre en udfordring for mange iværksættere. Det er særligt udpræget i starten, hvor man måske ikke har så mange kunder, og det kan derfor være demotiverende at sidde alene hjemme i lejligheden/huset. I et iværksættermiljø har man “kollegaer”, som godt nok ikke laver helt det samme som en selv, men som er i samme situation og har nogle af de samme udfordringer. Det giver mulighed for faglig sparring og erfaringsudveksling, ligesom du også har nogle at holde julefrokost og spise den daglige frokost med. Vidensdeling og netværk er faktorer, der kan have stor betydning for din virksomheds succes.

 

I et kontorfællesskab har du oftest god mulighed for at komme i kontakt med de personer, som er relevante for lige præcis din forretning. Det kan være i form af både sociale og faglige events, hvor du kan søge inspiration og møde ligesindede virksomheder. I vores to kontorfællesskaber kan du deltage i arrangementer af forskellig karakter, så søger du efter kontorudlejning i Odense, er du velkommen til at kigge nærmere på vores 2 afdelinger: Forskerparken og Videnbyen i Odense M.

 

Kontorudlejning Odense, julefrokost, lejerfordele

 1. Det giver en god adresse! Hvis du tidligere har kigget efter kontorudlejning i Odense og nu har til huse i et kontorfællesskab som Forskerparken, Videnbyen eller et tredje kontorfællesskab, kan du “rette ryggen”, når du nævner adressen. Du kan ikke gøre helt det samme med “kirkestien 1. sal th.” Det sender et signal af privatbolig og dermed – måske uberettiget – en ikke professionel virksomhed.

 

 1. Startups og iværksættere kan have brug for at kunne afholde møder med kunder, investorer og samarbejdspartnere. Derfor er det en fordel at kunne sidde et uforstyrret sted med lukkede døre. I stedet for at holde mødet på hjemmeadressen, på jeres eget kontor eller måske helt ude af huset, kan det virke mere professionelt, hvis du har mulighed for at holde møder det sted, du lejer kontor. Det vil ovenikøbet være mere praktisk og spare dig en masse tid, hvis mødelokalet ligger tæt på kontoret, da du så ikke skal ud at finde et eksternt sted at holde møderne.

Mødelokaler og konferencelokaler i odense, mødelokaler i odense

 1. Egentlig er huslejen i et kontorfællesskab ret høj for de typisk ret få m2, man råder over i starten, men samlet set er huslejen faktisk lav, fordi man kun lejer lige det, man skal bruge. Man er mange om at “dele” udgifterne til mødelokaler, toiletter, gangarealer, kantine mv. Hvis du derimod lejer et almindeligt erhvervslokale, vil der være “spildarealer” og ting, du ikke har behov for. Hvis din virksomhed vokser, kan det også betyde, at du er nødt til at fraflytte (inkl. maling og anden vedligehold) og starte “forfra” i nye lokaler. I de fleste kontorfællesskaber er der stor fleksibilitet, og det er muligt at udvide med et større kontor eller flere kontorer – og det uden at skulle skifte adresse med alt det bøvl, der oftest hører med til en flytning.

 

 1. Hvis du ikke flytter til et lejemål, der tilbyder reception, vicevært, mødelokaler, telefonpasning mm, så husk at du selv skal sørge for det. Hvis det derimod er på stedet, så er der nem og hurtig hjælp at hente, hvis noget ikke virker, eller hvis du har brug for en ekstra hjælpende hånd. På den måde risikerer din virksomhed ikke at gå i stå, fordi den daglige drift skal passes.

Havetraktor

Skal dit næste kontor være i Odense?

Som beskrevet ovenfor er der mange fordele for iværksættere ved at have kontor i et miljø med andre iværksættere. Det kan dog være svært at overskue hvilket kontormiljø, der er bedst for dig. Er du nået frem til, at leje af kontorlokaler i et kontorfællesskab med andre iværksættere er den rigtige løsning, og skal beliggenheden være Odense, så kontakt os, og vi vil hjælpe dig. Vi tilbyder kontorudlejning i Odense på to forskellige attraktive adresser i Odense M. Ring til Peter på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)