Nyhed

9. september 2024

En inspirerende dag med fokus på automatisering hos DEIF

Hvordan skaber man en fuldt automatiseret, fleksibel og bæredygtig produktion?

Studietur til DEIF sammen med automatiseringsnetværket i Forskerparken

Hvordan skaber man en fuldt automatiseret, fleksibel og bæredygtig produktion? Dette var det centrale emne, da Syddanske Forskerparker, i samarbejde med DEIF, arrangerede et virksomhedsbesøg i Skive for vores automatiseringsnetværk i Forskerparken.

Dagen bød på en spændende rundvisning i DEIF’s imponerende nye fabrik, som allerede har gjort sig bemærket for sin avancerede teknologi. DEIF er nomineret til DIRA’s automatiseringspris for deres innovative tilgang til fleksibilitet og effektivitet i produktionen. Deres høje grad af automatisering har resulteret i en skalerbar og bæredygtig produktionslinje, som sætter en ny standard inden for industrien. Vi krydser fingre for, at DEIF løber med sejren, når prisen uddeles i morgen!

Efter rundvisningen og en velsmagende frokost fortsatte dagen med et fagligt møde om dataopsamling og sporbarhed i produktionen. Mogens Nielsen President hos DEIF præsenterede virksomhedens nuværende løsninger, og vi fik mulighed for at sparre og udveksle erfaringer.

En stor tak til Lasse Aagaard Vejrup fra DEIF, Thomas Knudsen fra Schunk, Thomas Giselsson fra easyVision, Lars Glud fra Eltronic, Jakob Lyskjær fra Teknologisk Institut og Oliver Ahnstrøm-Ellingsøe fra Sick for jeres deltagelse og engagement.

Sammen skaber vi et stærkt netværk med både fagligt indhold og plads til gode relationer!