Dansk English
+

Forskerparken

Fyns største erhvervsklynge med fokus på robot- og velfærdsteknologi

Hvad er Forskerpaken?

Forskerparken i Odense er Danmarks kraftcenter inden for velfærds- og robotteknologi samt erhvervsfremme. Et inspirerende, internationalt miljø, centralt placeret midt i Danmark og tæt ved landets 3. største Universitet, Syddansk Universitet.

Vi tilbyder

Som lejer har du adgang til en lang række fordele, der bl.a. omfatter:

 • En præsentabel virksomhedsadresse
 • Et stort netværk - særligt inden for robot- og velfærdsteknologi
 • Bemandet reception, posthåndtering og gæstemodtagelse
 • Konference- og mødefaciliteter samt mødeforplejning
 • Frokostordning, gratis parkering, lynhurtigt WiFi
 • Sikkerhed i form af adgangskontrol, vægterservice og tyverialarm

Bliv lejer

I Forskerparken finder du et dynamisk kontormiljø for teknologibaserede virksomheder i alle størrelser. Parken rummer både danske og internationale virksomheder, nationale konsortier og klynger samt regionale innovationscentre og fynske erhvervsindsatser.

I vores startuphub TakeOff kan nystartede virksomheder med et seriøst kommercielt potentiale få plads i op til et år. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads men vil gerne bruge faciliteterne i Forskerparken, er vores On the Go løsning et godt bud. Vi har også kontorer fra 2 personer og op.

Bliv lejer

Netværk er vores vigtigste aktiv

I Forskerparken bliver du del af et større netværk, hvor du kan dele dine kompetencer med andre i fællesskabet. Du får nem adgang til viden og faglig sparring på daglig basis og mulighed for at skabe værdifulde kontakter og partnerskaber.

Vi tilbyder forskellige platforme for netværk og afholder bl.a. netværksmorgenmad, sommerfest og julefrokost. Dagligt er Park Café virksomhedernes samlingssted, hvor der serveres lækker mad til medarbejderpriser.

Kontakt os

Hjælp til din virksomhed

Foruden en lang række partnere og internationale virksomheder huser Forskerparken en række nationale konsortier, klynger, regionale innovationscentre og fynske erhvervsindsatser, der støtter op om udviklingen af din virksomhed, bl.a.

 • Væksthus Syddanmark og Udvikling Fyn
 • Teknologisk Institut
 • Syddansk Sundhedsinnovation og Welfare Tech
 • MedCom og Healthcare Denmark
Virksomheder i Forskerparken

Konference- og mødelokaler i Odense

Som virksomhed i Forskerparken får du adgang til moderne mødelokaler, så du er sikret professionelle rammer til dine møder. Forskerparkens auditorium har plads til 75 personer. Derudover har vi et konferencelokale og 6 mindre mødelokaler.

Når du er lejer i Forskerparken, har du mulighed for at benytte vores mødelokaler gratis. Det gælder også mødelokaler i Syddanske Forskerparkers andre afdelinger i Odense, Sønderborg og Kolding.

Book lokaler

Har du en god idé?

TakeOff er et gratis tilbud om professionel rådgivning og sparring samt om at blive del af et innovativt kontorfællesskab. Tilbuddet er til startups, der barsler med en god idé til en ny virksomhed. TakeOff består af tre ting:

 • En kontorplads til teamet
 • Et netværk af andre startups og sparringspartnere
 • En chance for investering gennem vores tilknyttede investeringsselskaber
Læs mere

Hvad koster det?

 • Eget kontor – med plads fra 1 ansat. Vi tilbyder erhvervslejemål i form af kontorer, kontorafsnit, haller og laboratorier fra 11,8 m2. Et kontor på 11,8 m2 koster ca. 3.400 kr. ex moms pr. mdr. inklusiv forbrug. Kontakt os på telefon eller mail, hvis I vil have beregnet, hvad huslejen præcist vil koste jer.
 • Skrivebord i kontorfællesskab – 2122 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug.
 • On the Go (hverken bord eller kontor): 3708 kr. ex moms pr. person pr. kvartal.

Ejendomme & udlejning: Birte Præst
Telefon: 20 25 01 29 eller
E-mail: [email protected] 
Adresse: Forskerparken 10, 5230 Odense M

NYT: PLUG N PLAY I FORSKERPARKEN

Som noget nyt tilbyder vi nu også Plug ’n’ Play løsningen i Forskerparken, hvor du kan leje et skrivebord i et professionelt kontorfællesskab. Lokalet er centralt placeret […]

Læs mere
Plug n play

Hvad siger vores lejere?

Jeg har valgt at placere kontoret i Forskerparken for at komme tættere på de gode relationer mit firma har herude i forvejen – og for at blive en aktiv del af det stærke netværk, der er her.
Marie Claire
KommunikationsBureauet - lejer i Forskerparken
Vi har valgt Forskerparken som vores domicil, da miljøet er ideelt i forhold til vores vision om tiltrækning af teknologitalenter til innovative virksomheder indenfor bl.a. robotter/droner.
CEO Jan Arno Larsen
Young Global Talents - lejer i Forskerparken
Vi har valgt Forskerparken, fordi vi ønsker at blive en integreret del af det fynske erhvervsliv og ikke mindst en naturlig del af det danske robotnetværk.
Palle Hannemann
Hannemann Engineering - lejer i Forskerparken

Virksomheder i Forskerparken

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer