Dansk English
+

Fonden

Hvem er vi?

Syddanske Forskerparker er en erhvervsdrivende fond med formål at drive innovations- og forskerparker i Region Syddanmark samt understøtte iværksætteri og videnstunge erhverv som robot- og velfærdsteknologi, design, IT, grøn energi samt sundhed og miljø.

Hvor er vi?

Syddanske Forskerparker har 4 afdelinger: Forskerparken og Videnbyen i Odense, Ellegården i Sønderborg og Pakhuset i Kolding.

De syddanske forskerparker huser over 120 virksomheder fordelt på 23.000 m2, og ca. 700 ansatte har arbejdsplads i én af de 4 parker. Over 24.000 samarbejdspartnere, konferencegæster og udenlandske delegationsdeltagere besøger hvert år parkerne.

Hvad kan vi?

Vi understøtter samarbejdet mellem forskning og erhverv ad flere veje:

  • Uddelinger
    Når det er muligt, foretages uddelinger i form af forsknings- og udviklingsprojekter, udført i regi af fonden. Næste store projekt er afholdelsen af TechBlast, som afholdes første gang i foråret 2020. Læs mere her
  • Kapital
    Sammen med Syddansk Universitet, ejer fonden investeringsselskabet Syddansk Innovation, som gennem en årrække har investeret risikovillig kapital i vækstvirksomheder. Læs mere her >>

 

Mere information?

Kontakt os
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)