Nyhed

3. juni 2024

Velkommen til Nordic Phantoms

Velkommen til Nordic Phantoms, der netop har fået kontorlokaler i Forskerparken.

Nordic Phantoms billede

Nordic Phantoms får kontor i Forskerparken

Nordic Phantoms specialiserer sig i udvikling af avancerede træningsfantomer til sundhedssektoren. Disse phantomer efterligner realistiske indre blødninger i spiserør, mavesæk og tolvfingertarm, hvilket gør det muligt for sundhedsprofessionelle at forbedre deres færdigheder og for private virksomheder, der udvikler medicinsk udstyr, at demonstrere deres produkter under realistiske forhold.

Med deres nye kontor i Forskerparken ser CEO Kicki Norman Nielsen frem til at drage fordel af et innovativt netværk af teknologi- og sundhedseksperter, hvilket vil styrke deres udvikling og samarbejde. Nordic Phantoms, baseret i Odense med et globalt netværk, er engageret i at højne patientsikkerheden og kompetenceniveauet inden for sundhedssektoren. De er samtidig åbne for dialog og samarbejde om nye udfordringer og skræddersyede løsninger.

I Syddanske Forskerparker er vi stolte over at tilbyde en platform, hvor virksomheder som Nordic Phantoms kan blomstre, dele viden og skabe innovation inden for life-science og velfærdsteknologi.

Leder du også efter et kontorlokale, der fremmer vækst og innovation? Kontakt vores udlejningschef Peter Therkelsenpt@syddanskeforskerparker.dk eller ring på +45 5190 9181.