Nyhed

2. april 2024

Ny MedTech-Startup i Forskerparken

Velkommen til EchoVice i Forskerparken.

EcoVice lejer kontor i Forskerparken i Odense

EchoVice får kontor i Forskerparken

EchoVice er en innovativ MedTech-startup, der har specialiseret sig i udviklingen af en enhed til at fastholde TEE ultralydsprober, som anvendes under hjerteundersøgelser, og andet endoskopisk udstyr.

Udstyret er designet til at kunne optimere procedurens nøjagtighed og effektivitet ved at stabilisere proberne, hvilket kan reducerer proceduretiden markant. EchoVice er en brugercentreret løsning, der nemt kan implementeres i eksisterende kliniske workflows. 

Founder af EcoVice Ajithan Christian siger: “Som en fremadstormende startup inden for MedTech-branchen, er vi afhængige af et stærkt netværk samt faglig sparring. Forskerparken tilbyder en unik kombination af disse og danner den perfekte ramme for en MedTech virksomhed som vores. Dertil kommer, at miljøet er fyldt med virksomheder indenfor bl.a MedTech, hvilket giver os mulighed for af få/dele viden samt erfaringer”. 

Den nye medtech-startup har slået rødder i Forskerparken og er allerede i fuld gang med at udnytte det kreative og støttende miljø. De har valgt at leje en kontorplads i vores kontorfællesskab i Forskerparken, hvor de er omgivet af ligesindede virksomheder og iværksættere.

Har du også brug for et kontorlokale i Odense, så kontakt vores udlejningschef Peter Therkelsen.