Nyhed

18. august 2023

Nye smagsoplevelser venter

Vi er begejstrede for at annoncere vores nye samarbejde med kantineleverandøren Smag&Smil.

Smag&Smil er kantineleverandør i Forskerparken og Videnbyen. Leverer mad til møder, kurser og konferencer samt til kontorlejere.

Som en del af vores fortsatte engagement i at tilbyde vores lejere og besøgende den bedste oplevelse, har vi valgt Smag&Smil for deres dedikation til kvalitet og service.

Smag&Smil er kendt for deres lækre retter og imødekommende personale, og vi er sikre på, at de vil bringe en frisk og spændende smagsoplevelse til vores to afdelinger.

Men det stopper ikke her! Smag&Smil er i øjeblikket på udkig efter dedikerede individer, der ønsker at blive en del af deres team i Forskerparken og Videnbyen. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at arbejde i et dynamisk og innovativt miljø.

Vi ser frem til mange lækre frokoster til både vores lejere i vores kontorlokaler og kontorfællesskab, samt til eksterne gæster der anvender vores mødefaciliteter og konferencelokaler.

Sammen fortsætter vi vores mission om at skabe et stærkt, innovativt og inkluderende community her i Syddanske Forskerparker.