Dansk English
+

Vision, værdi og CSR

Vision og mål

Syddanske Forskerparker vil være Danmarks førende forskerpark for ambitiøse startups. Stedet, hvor nye standarder sættes, og fremtiden skabes. Derfor har vi et entydigt formål: Vi hjælper virksomheder på rejsen fra start-up til succes. Dette gøres ved at skabe rammerne, hvor idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Kort sagt sørger vi for, at iværksættere møder erfaring, at forskning møder forretning, og at ideer møder penge.

Værdier

  • Vi vil forbinde mennesker, idéer, viden og kapital og støtte udviklingen af det entreprenante samfund
  • Vi vil være en professionel samarbejdspartner og bedst i vores felt
  • Vi vil være fleksible og forud for vores tid, fordi behov og vilkår for iværksætteren altid er i forandring

Verdensmål

Syddanske Forskerparker forholder sig primært til FNs Verdensmål 8 – en række verdensmål for bæredygtige udvikling der søger at fremme vedvarende økonomisk vækst ved at skabe højere produktivitet og teknologiske gennembrud. Her er fokus på politikker, som er gunstige for iværksætterkultur og jobskabelse, mere præcist aktiviteter som skaber iværksætteri og innovation, og som fremmer udviklingen af mikro-, og små virksomheder (delmål 8.3)

CSR

I Syddanske Forskerparker føler vi et ansvar for vores omgivelser og vores virksomheder. Derfor afholder vi en række aktiviteter og tilbud til understøttelse af det entreprenante miljø som vi er en del af. I vores kantiner er 30-60% af råvareindkøbene økologisk. Vi tænker på madspil, CO2-mængder og affaldssortering. Vi tilbyder delebil og elladestander, og vi understøtter alternative energiformer, fx i form af solceller.

Mere information?

Kontakt os
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)