Dansk English
+

Vision, værdi og CSR

Vision og mål

Syddanske Forskerparker vil være Danmarks førende forskerpark for ambitiøse startups. Stedet, hvor nye standarder sættes, og fremtiden skabes. Derfor har vi et entydigt formål: Vi hjælper virksomheder på rejsen fra start-up til succes. Dette gøres ved at skabe rammerne, hvor idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Kort sagt sørger vi for, at iværksættere møder erfaring, at forskning møder forretning, og at ideer møder penge.

Værdier

 • Vi vil forbinde mennesker, idéer, viden og kapital og støtte udviklingen af det entreprenante samfund
 • Vi vil være en professionel samarbejdspartner og bedst i vores felt
 • Vi vil være fleksible og forud for vores tid, fordi behov og vilkår for iværksætteren altid er i forandring

Verdensmål

Syddanske Forskerparker forholder sig primært til FNs Verdensmål 8 – en række verdensmål for bæredygtige udvikling der søger at fremme vedvarende økonomisk vækst ved at skabe højere produktivitet og teknologiske gennembrud. Her er fokus på politikker, som er gunstige for iværksætterkultur og jobskabelse, mere præcist aktiviteter som skaber iværksætteri og innovation, og som fremmer udviklingen af mikro-, og små virksomheder (delmål 8.3)

CSR

I Syddanske Forskerparker føler vi et ansvar for vores omgivelser og vores virksomheder. Derfor afholder vi en række aktiviteter og tilbud til understøttelse af det entreprenante miljø, som vi er en del af. I vores kantiner har vi fokus på bæredygtighed, herunder lokale, danske og økologiske produkter, i en samlet vurdering af hvordan man bedst mindsker klimaaftrykket og sikre social ansvarlighed. Vi tænker på madspil, CO2-mængder og affaldssortering. Vi tilbyder elladestander, og vi understøtter alternative energiformer, fx i form af solceller. Trivel på arbejdspladsen er også et vigtigt emne for os, og vi har indrettet vores parker med fokus på udeophold, arealer til fællesbrug og møder, samt fleksible arbejdsformer til understøttelse af netværk, innovation og iværksætteri.

Mere information?

Kontakt os
close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

        Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

        Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)