Produktudvikling og Innovation indenfor velfærdsteknologi


Teknologisk Institut holder et arrangement i Forskerparken om Produktudvikling og Innovation indenfor velfærdsteknologi den 23. marts. Deltagelse er gratis.

Det danske velfærdsteknologiske marked kan føles svindende lille, hvilket udfordrer danske virksomheder i forhold til salg. Derfor skal der gøres noget nyt: Teknologisk Institut vil gerne introducere jer til nye redskaber, teknologier og andre virksomheders erfaringer inden for udvikling af sundheds- og velfærdsteknologi, som kan forbedre udvikling af dansk velfærdsteknologi og gøre os i stand til at sælge til alle verdens borgere.

Igennem oplæg vil der i løbet af dagen blive givet inspiration til, hvordan man ruster sig til fremtiden, muligheder for ny udvikling, ideer, produktion og eksport. I vil bl.a. kunne lære, hvordan vi og klyngen af investorer, rådgivere, patentagenter og samarbejdspartnere i Odense-området kan hjælpe jer inden for produktudvikling og innovation.

Derudover, bliver der mulighed for at booke 1 til 1 sparring med relevante konsulenterne hos Teknologisk Institut i forhold til netop jeres innovationsprojekt.

Se mere om arrangementet >>Syddanske Forskerparker
Copyright © 2014