Dansk English
+

Kontorlokaler til leje

Hos os kommer din virksomhed godt fra start

Kontorlokaler til leje i Syddanmark?

Syddanske Forskerparker tilbyder kontorlokaler til leje til din virksomhed i Odense og Kolding. Vi tilbyder moderne kontorhoteller og kontorfællesskaber med fokus på netværk, viden og læring. Her kan du hver dag omgive dig med vækstende virksomheder og iværksættere.

Har du spørgsmål, så kontakt Peter Therkelsen på 51909181 eller pt@syddanskeforskerparker.dk

Fordele i en forskerpark

Hos Syddanske Forskerparker tilbyder, skaber og understøtter vi hver dag et tæt netværk, hvor man som iværksætter spiser, bor, og arbejder lige ved siden af etablerede virksomheder. Syddanske Forskerparker er mere en blot m2, kort sagt sørger vi for man som iværksætter møder erfaring, og at ideer møder penge, i takt med at forskning bliver til forretning.

Vi tilbyder forskellige services, såsom:

 • Bemandet reception, posthåndtering og gæstemodtagelse
 • Konferencefaciliteter og mødeforplejning
 • Frokostordning, gratis parkering og hurtigt WiFi
 • Sikkerhed i form af adgangskontrol, vægterservice og tyverialarm

Hør med i videoen, hvor udlejningschef Peter Therkelsen fortæller om dine fordele som lejer. Du kan også finde svar på dine spørgsmål her: FAQ: Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om vores kontorlokaler >>

2 byer - 5 tilbud

Syddanske Forskerparker har afdelinger i Odense og Kolding. Vi tilbyder leje af kontorlokaler i alle størrelser. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i vores afdelinger, er vores On the Go løsning et godt bud. Er du typen, der er meget ude af huset, men har brug for et trygt sted at lande, er Plug n´ Play - vores lej-et-skrivebord-løsning - måske noget for dig. Vi udlejer også egne kontorer, værksteder, haller og showrooms:

 • On the Go
 • New Bizz
 • Plug n´ Play
 • Space to Grow
 • Build n' Show

On the Go

Er du en virksomhed som har brug for professionelle rammer, men ikke har behov for et fast kontor, så er On the Go noget for dig. Du vil blive en del af Danmarks største fælleskab inden for vækstivrige virksomheder. Du vil få adgang til at arbejde i Videnbyen i Odense,  eller Forskerparken Odense. Du kan booke mødelokaler (mod ekstra betaling) og invitere dine kunder og samarbejdspartnere til frokost i kantinen.

Tilbuddet henvender sig typisk til enmandsvirksomheder og konsulenter. Pris: 525 kr. ex moms pr. person pr. måned. Findes i Forskerparken, Videnbyen og Pakhuset.

New Bizz

Er du en nyopstartet virksomhed som ønsker faste professionelle rammer i et åbent kontorfællesskab. I vores åben kontorfælleskab, har du mulighed for at netværke, og spare med andre startup virksomheder, eller etablerede virksomheder. Som lejer får du ligeledes mulighed for booking af mødelokaler samt adgang til vores café, der serverer lækker frokost og gæsteforplejning.

Tilbuddet henvender sig til virksomheder, der ikke tidligere har været lejer hos Syddanske Forskerparker. Desuden må virksomheden maximalt være 3 år gammel. Pris: 800 kr. ex moms pr. person pr. mdr. (dog min. 2 pladser i maximum 1 år). Findes i Videnbyen.

Plug n' Play

Har du brug for en skrivebordsplads hvor du har kort opsigelse, så kan et professionelt kontorfælleskab være noget for dig. Du vil få en virksomhedsadresse og har mulighed for at booke vores mødelokaler. Derudover kan du invitere dine kunder og samarbejdspartnere til frokost i kantinen.

Tilbuddet henvender sig typisk til mindre virksomheder på 1-3 personer. Prisen er 2.436 kr. ex moms pr. måned. Findes i Videnbyen, Forskerparken og Pakhuset.

Space to Grow

Vores kontorer er mellem 11 og helt op til 350 m2, så vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde et kontor som matcher dine behov. Vi tilbyder for uden konferencefaciliteter en bred vifte af fællesfaciliteter og servicefunktioner som solide it-løsninger, mødelokaler og mødeservering. Har du derfor brug for et inspirerende miljø med plads til viden, hvor virksomheder let kan etablere sig i fleksible lejemål, så kan vi hjælpe dig.

Tilbuddet henvender sig til iværksættervirksomheder, udviklingsafdelinger, innovationscentre og konsortier med 1-100 ansatte. Findes i Forskerparken, Videnbyen og Pakhuset. Kontakt den enkelte forskerpark for en estimeret pris.

Build n’ Show

Syddanske Forskerparker udlejer 4 værksteder i Forskerparken. Værkstederne er på hver 64 m2 med 4 meter loftshøjde, port, toilet, udslagsvask og nødbruser. Der er mulighed for tilknytning af fx kontorpavilloner til værkstederne, ligesom caféen og arbejdszonerne rundt om i Forskerparken frit kan benyttes. Der er ligeledes adgang til mødelokaler samt gratis parkering.

Pris: 8.175,-/mdr. inkl. forbrug. Findes i Forskerparken.

Netværk lige om hjørnet

Syddanske Forskerparker tilbyder et stort netværk inden for forskellige brancher. Dette fordi vi huser ca. 100 virksomheder. Majoriteterne af virksomhederne hos Syddanske Forskerparker er højteknologiske og videnstunge. Tallene fra vores virksomheder siger det hele:

 • 80 % af virksomhederne deltager i sociale arrangementer, hvor de skaber nye kontakter
 • 75 % af virksomhederne har igangværende relationer til virksomheder i vores afdelinger

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at skræddersy kontorlokaler til dit behov. Ring til Peter Therkelsen på tlf. 51909181 eller send en mail på pt@syddanskeforskerparker.dk og få en uforpligtende snak samt en rundvisning i en af vores 3 afdelinger.

FAQ

Hvad siger vores lejere?

author
author
author
Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med.
Kristian Tarp Hansen
Leder af HD GreenLab, HedeDanmark A/S
Vi har valgt Forskerparken som vores domicil, da miljøet er ideelt i forhold til vores vision om tiltrækning af teknologitalenter til innovative virksomheder inden for bl.a. robotter/droner.
CEO Jan Arno Larsen
Bright-Minded - lejer i Forskerparken
Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som.
Karina Abildtrup
Abstracta Interiør A/S

Bliv en del af et innovativt miljø

Vi sørger for mødelokaler, reception, telefon, gratis parkering og alt det praktiske.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

        Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

        Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)