Dansk English
+
april 4, 2022

3 gratis råd i jagten på kontorlokaler til leje

I dag er mulighederne for leje af kontorlokaler eller leje af kontorpladser i et kontorfællesskab mange, og derfor kan det være rigtig svært at træffe den helt rigtige beslutning. Men hvad bør du så overveje og være særligt opmærksom på i din søgen efter de helt rette kontorlokaler til leje? Det giver vi dig tre fifs til, sådan at udvælgelsesprocessen bliver nemmere.

Mange forhold skal tænkes ind i valget, da det i høj grad påvirker din virksomheds fremadrettede arbejdsgange. Derfor kan det være en lang proces at finde nye kontorlokaler – og derfor bør du sørge for at være ude i god tid, sådan at du netop har tid til at tage de rette forholdsregler.

Vi hjælper også gerne med at guide dig i valget. Ring til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende drøftelse af dine muligheder eller en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Guide til at finde kontorlokaler til leje

Fif nr. 1: Definer din virksomheds behov

Inden den direkte søgning efter kontorlokaler til leje går i gang, er det ekstremt vigtigt, at du tager stilling til virksomhedens behov. Med andre ord – bliv skarp på hvad dit kommende kontorlokale skal kunne:

 • Har du brug for en kontorplads i et åbent kontorfællesskab, eller er det vigtigt for dig at kunne lukke døren ind til kontoret?
 • Skal kontorlokalet være lille eller stort?
 • Har du behov for et repræsentativt og professionelt kontordomicil, hvor du også kan invitere gæster til forretningsmøder?
 • Er det vigtigt for dig med en receptionist, der kan assistere med modtagelse af kunder, pakker og adhoc opgaver?
 • Er beliggenheden det vigtigste for dig, eller ønsker du hellere en billigere kontorleje?
 • Har du brug for mange kontor-kvadratmeter, eller er det vigtigt med lækre fællesarealer såsom mødelokaler og opholdsarealer?
 • Og hvad med rengøring, kantine, parkering???

Mulighederne er mange, og derfor gælder det om at vælge de services, som din virksomhed har brug for. Du kan med fordel lave en prioriteringsliste, inden din søgning efter kontorlokaler til leje starter.

Kontorlokaler til leje

Fif nr. 2: Start i god tid og lav et grundigt forarbejde online

Der findes rigtig mange kontorlokaler til leje i Danmark, og jagten kan ofte virke uigennemskuelig, og det besværliggør valget.

Har du brug for kontorlokaler til leje eller blot en kontorplads, så er internettet din bedste ven, fordi det bliver opdateret så ofte. Med en hurtig internetsøgning kan du nemlig nemt finde forskellige udbydere og løsninger. Som nævnt tidligere er det vigtigt at starte din søgen i god tid. Du har helt sikkert en række krav og behov for både kontorlokalernes størrelse, pris, form, placering, parkeringsforhold osv. Derfor kan det tage tid at finde de helt rigtige kontorlokaler, som netop matcher alle krav og behov. Sørg altså for at starte i god tid – så har du også god tid til at opsige det nuværende lejemål.

Derudover er det godt givet ud at foretage en grundig research. Se mulighederne i nærtliggende områder, tag kontakt til flere forskellige udlejere, og husk også at holde dine muligheder åbne. Ved netop at lave en god research på internettet vil du måske blive inspireret til nye muligheder – samtidig med du ikke overser gode muligheder.

Kontor Forskerparken, Kontorlokaler til leje

Fif nr. 3: Besøg kontorlokalet i virkeligheden

Det kan være fristende blot at se efter ledige kontorlokaler til leje online. Ud fra billederne og beskrivelsen på hjemmesiden ser alt sammen fint ud, så hvad kan gå galt, og hvorfor bruge tid på at besøge kontorlokalet på adressen? Billeder og beskrivelser på internettet kan dog aldrig måle sig med den følelse, du får, når du besøger et sted.

Tag derfor kontakt til flere forskellige udlejere, og husk også at holde dine muligheder åbne. Søg og besøg et par kontorlokaler i virkeligheden, så du kan se kontorlokalet og hilse på personalet. Mærk efter i maven om du umiddelbart føler, at du vil kunne trives med stedets sociale atmosfære, indretning, lyd- og lysforhold samt øvrige tekniske faciliteter.

Hvad gør du så nu?

Som skrevet kan det være en svær beslutning at finde de helt rette kontorlokaler til leje. Det første skridt er at blive skarp på, hvad dit kommende kontorlokale skal kunne. Søg herefter på internettet, hvor du nemt kan finde forskellige udbydere og løsninger. Tag kontakt til flere udlejere, og udvælg og besøg et par kontorlokaler i virkeligheden, så du kan se kontorlokalet og hilse på personalet.

Vi håber at ovenstående fifs har gjort det lidt nemmere. Har du stadig brug for hjælp, så guider vi dig gerne i valget. Ring til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Kontorlokaler til leje

 

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)