Dansk English
+

Videnbyen

Odenses innovationshus i det nye Campus Odense

Hvad er Videnbyen?

Videnbyen er Odenses nyeste innovationshus med det helt rette miks af forskere, virksomheder og studerende. Huset rummer kontorhotel, prototypelaboratorier, inkubationsmiljøer, moderne møde og konferencefaciliteter samt café.

Vi tilbyder

Som lejer har du adgang til en lang række fordele, der bl.a. omfatter:

 • Højt serviceniveau med bemandet modtagelse
 • Gratis parkering
 • Café og mulighed for frokostordning
 • Mødelokaler, konferencefaciliteter og mødeservering
 • Sikkerhed i form af adgangskontrol, alarm og vægterservice

 

Bord eller kontor

I Videnbyen finder du innovative virksomheder, investeringsselskaber, opstartsvirksomheder samt Syddansk Universitets vækst og entreprenørskabsaktiviteter.

Hos os kan du leje kontorlokaler i alle størrelser. Vi udlejer møblerede pop-up kontorer på dags-, uge- eller månedsbasis, skriveborde i kontorfællesskab og kontorer fra 1 til 15 personer. Vi tilbyder også gratis kontorpladser til startups.

Bliv lejer

Mødefaciliteter og minigolf

Torvet, der er centrum i Videnbyen, er ikke blot det daglige mødested, hvor den lækre frokostbuffet kan indtages. Det er også et levende torv, der kan omdannes til konferencesal eller sågar koncertsal. Der er mødefaciliteter lige fra 4 til 550 personer og masser af møblerede fællesarealer, hvor man kommer hinanden ved. Her er også en café, der sørger for forkælelse af dine gæster med lækker mad.

På toppen af Videnbyen finder du en lækker tagterrasse med minigolf, der kan danne den perfekte ramme om din næste lancering, strategimøde eller personaledag.

Book konferencelokale

Gratis tilbud til startups

TakeOff er et gratis tilbud om professionel rådgivning og sparring samt om at blive del af et innovativt kontorfællesskab. Tilbuddet er til startups, der barsler med en god idé til en ny virksomhed. TakeOff består ret beset af tre helt enkle ting:

 • En kontorplads til teamet
 • Et netværk af andre startups og sparringspartnere
 • En chance for investering gennem vores tilknyttede investeringsselskaber
Ansøg nu

Kunst og udsmykning

Billedkunstneren Ida Kvetny, der er født og uddannet i Odense, har udsmykket Videnbyen med store vægmalerier og en skulptur. Hendes værker repræsenterer innovation, som også kendetegner Videnbyen.

Terningen er en figur, der går igen i Idas billeder – især i form af professorterningen. Professorterningen er både et simpelt stykke legetøj og et komplekst hjernevrider spil. Det er samtidig et verdenskendt ikon og verdens største kommercielle succes indenfor legetøjsbranchen. I professorterningen forenes legen og alvoren, det innovative og det kommercielle. Derfor er det også Videnbyens vartegn og et symbol på de aktiviteter, som foregår i et iværksætterhus for unge talenter.

Hvad koster det?

 • Fuldt udstyret pop-up kontor (TempO) – 500 kr. ex moms pr. dag / 2000 kr. ex moms pr. uge / 6000 kr. ex moms pr. måned.
 • Skrivebord i kontorfællesskab – 2060 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug.
 • Eget kontor – med plads til mellem 1-15 ansatte. 2060 kr. ex moms pr. plads pr. mdr. inklusiv forbrug.
 • On the Go (hverken bord eller kontor): 3700 kr. ex moms pr. person pr. kvartal.

Modtagelsen Videnbyen: Louise Williamson-Westerman
Telefon: 65 15 71 01 eller
E-mail: [email protected]

Velkommen til Inventic

Velkommen til Inventic, der er ny virksomhed i Videnbyen. Inventic er specialiseret i udvikling af embedded software til styring af apparater, instrumenter, maskiner m.v. inden for områder som f.eks. medicoteknik, industriel automation og motorstyring.

Der er flere grunde til, at Inventic har valgt Videnbyen som base. Man får adgang til en række faciliteter som mødelokaler og reception samt mulighed for at knytte forbindelser i faglige netværk og deltage i arrangementer og events. Og så ligger Videnbyen i forbindelse med Danmarks robotteknologicenter i Odense og tæt på Syddansk Universitet med ekspertise i robotteknologi.

Om Inventic

Hvad siger vores lejere?

De fleksible kontorfaciliteter og muligheden for at flytte til større, når det bliver nødvendigt, er ideelle forudsætninger for virksomheder, der har vækstambitioner helt fra start. De mange store frie arealer, den fælles kantine og de alsidige mødefaciliteter passer perfekt til vores virksomhed.
Jørgen Christian Juul
CEO, Cardlay - lejer i Videnbyen
Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med.
Kristian Tarp Hansen
Leder af HD GreenLab, HedeDanmark A/S - lejer i Videnbyen

Virksomheder i Videnbyen

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer