Dansk English
+

Videnbyen

Kontorfællesskab og mødefaciliteter i Campus Odense

Videnbyen i Odense ligger i vidensbydelen Cortex Park som nabo til Syddansk Universitet og snart med letbanen holdende uden for døren. Vi udlejer kontorer og skrivebordspladser i et moderne kontorfællesskab.

Desuden rummer Videnbyen prototypelaboratorier, inkubationsmiljøer, tilbud til startups, café og moderne møde- og konferencefaciliteter.

Syddanske Forskerparker og Covid-19 (opdateret september)

Opdateret 8. september  – Vi følger naturligvis løbende myndighedernes anbefalinger og opdaterer vores retningslinjer herefter. Derfor begrænser vi nu personbelastningen i vores opholdsarealer til max 50, indtil smittetrykket i…

Læs mere
Syddanske Forskerparker og Covid-19 (opdateret september)

Kontorlokaler i Odense

I Videnbyen finder du startup-virksomheder, innovative virksomheder, investeringsselskaber samt Syddansk Universitets vækst- og entreprenørskabsaktiviteter.

Vi tilbyder skrivebordspladser i kontorfællesskab og kontorer fra 2-11 personer. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Videnbyen, er vores On the Go løsning et godt bud.

Vi tilbyder

Som lejer har du adgang til en lang række fordele, der bl.a. omfatter:

 • Mødelokaler, konferencefaciliteter og mødeservering
 • Højt serviceniveau med bemandet modtagelse
 • Café og mulighed for frokostordning
 • Sikkerhed i form af adgangskontrol, alarm og vægterservice
 • Gratis parkering

Netværk og vidensdeling

I Videnbyen bliver du en del af et indbydende, ungt miljø kendetegnet ved innovation, tværfaglighed og daglig interaktion. Gennem netværksarrangementer og adgang til eksperthjælp giver vi dig mulighed for at møde potentielle sparrings- eller samarbejdspartnere, som kan bidrage til udviklingen af din virksomhed.

Huset har et aktivt konferenceafsnit, og dagligdagen i Videnbyen rummer mange arrangementer, udstillinger og gæster – alt sammen med iværksætteri og innovation i centrum. I hjertet af huset finder du Café Cortex som danner rammerne for det uformelle møde og den gode frokost.

Møde og konference i Odense

En forskerpark er perfekt til både halvdags- og heldagsmøder. Og vores møde- og konferencelokaler kan danne rammen for bestyrelsesseminarer, leder- og strategimøder samt mindre konferencer, hvor der suppleres med alt i AV-udstyr og høj service med styr på detaljerne. Vi tilbyder:

 • Et autentisk og unikt miljø i hjertet af robotbyen Odense
 • 12 møde-, kursus- og konferencelokaler fra 5-350 personer
 • 500 gratis parkeringspladser
 • Frisklavet mad fra eget køkken

Hvad koster det?

 • Skrivebord i kontorfællesskab – 2365,- /pers. pr. mdr. All inclusive
 • Eget kontor – med plads til mellem 1-15 ansatte. 2251,- /plads pr. mdr. inkl. forbrug
 • On the Go (hverken bord eller kontor) 500,- /pers. pr. mdr. All inclusive
 • Kontorfællesskab for start-ups (New Bizz) – 800,- /pers. pr. mdr. ved min 2 pers. All inclusive

Alle priser er ex moms.

Modtagelsen Videnbyen: Louise Williamson-Westerman
Telefon: 63 15 71 01 eller
E-mail: [email protected]
Adresse: Cortex Park 26, 5230 Odense M

Vejbeskrivelse og parkering

Ankomst i bil
Når du besøger Videnbyen, kan du benytte en af de mange gratis parkeringspladser. Vi anbefaler en af følgende, og er du i tvivl, så spørg endelig ved ankomst til Videnbyen. Husk at orientere dig om de forskellige p-regler.

 • 2 timers parkering
 • Parkering mod Niels Bohrs Allé

Ankomst med bus
Nærmeste busstoppested fra banegården med bus 40-44 ligger ved Bilka – kun 500 meter fra Videnbyen. Fra busstoppestedet skal du gå til venstre og krydse Niels Bohrs Allé, herefter følges Campusvej, og Videnbyen ligger på din venstre hånd.

Kunst og udsmykning

Billedkunstneren Ida Kvetny, der er født og uddannet i Odense, har udsmykket Videnbyen med store vægmalerier og en skulptur. Hendes værker repræsenterer innovation, som også kendetegner Videnbyen.

Terningen er en figur, der går igen i Idas billeder – især i form af professorterningen, som også går under navnet Rubiks Cube. Professorterningen er både et simpelt stykke legetøj og et komplekst hjernevrider spil. Det er samtidig et verdenskendt ikon og verdens største kommercielle succes indenfor legetøjsbranchen. I professorterningen forenes leg og alvor, det innovative og det kommercielle. Derfor er det også Videnbyens vartegn og et symbol på de aktiviteter, som foregår i et iværksætterhus for unge talenter.

Faciliteter
Kristian Tarp Hansen Lejer i Videnbyen Leder af HD GreenLab, HedeDanmark A/S

"Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hvad siger vores lejere?

author
De fleksible kontorfaciliteter og muligheden for at flytte til større, når det bliver nødvendigt, er ideelle forudsætninger for virksomheder, der har vækstambitioner helt fra start. De mange store frie arealer, den fælles kantine og de alsidige mødefaciliteter passer perfekt til vores virksomhed.
Jørgen Christian Juul
CEO, Cardlay - lejer i Videnbyen

Få tid til det væsentlige - bliv lejer

Vi gør idé, ikke bare til virkelighed, men til virksomhed

Bliv lejer
close

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og book lokalet...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)