Gode råd

19. april 2023

Hvilke vigtige faktorer skal man overveje, når man lejer et mødelokale i Odense?

Hvis du skal planlægge et møde, er valget af det rigtige mødelokale en vigtig faktor, der kan påvirke dit mødes succes.

Cover billede Torvet med mennesker i Videnbyen i Odense

Uanset om du leder efter mødelokaler på Fyn, i Odense eller andre steder, er der nogle nøglefaktorer – såsom beliggenhed, størrelse og pris – du bør overveje, før du tager en beslutning.

Med vores mere end 30 års erfaring giver vi her nogle gode råd med på vejen, som øger dine chancer for at finde det perfekte mødelokale. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 63157101, hvis du har brug for hjælp eller ønsker at høre mere om vores typer af mødelokaler i Odense.

Beliggenhed

Beliggenhed er altid en vigtig faktor at overveje, når du lejer et mødelokale. Tænk over, hvor dine deltagere kommer fra, og vælg et mødelokale, der er nemt at nå for dem. Hvis du leder efter mødelokaler på Fyn, vil Odense sandsynligvis være det bedste sted at lede, da det er en central beliggenhed på øen. Sørg også for, at mødelokalet har god adgang til motorvejen og/eller offentlig transport.

Størrelse

Størrelsen på mødelokalet er også en vigtig faktor at overveje. Tænk over, hvor mange deltagere du forventer at have, og vælg et mødelokale, der er passende i størrelse. Et mødelokale, der er for stort, vil føles øde, mens et, der er for lille, vil føles klaustrofobisk. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du har brug for, kan du altid kontakte mødelokaleudlejeren for rådgivning.

Mari i kontorlokale i Temp0

Faciliteter

Når du lejer et mødelokale på Fyn, skal du også overveje hvilke faciliteter, du har behov for. Dette inkluderer alt fra parkeringspladser til adgang til toiletter og elevatorer. De fleste mødelokaler vil have standardfaciliteter som borde, stole, whiteboards og projektorer. Men hvis du har specifikke behov, som for eksempel trådløst internet, catering, eller en bestemt type AV-udstyr, skal du sørge for at tjekke, om mødelokalet tilbyder disse faciliteter. Det er også en god idé at undersøge, om der er handicapvenlig adgang til mødelokalet, hvis du har deltagere med særlige behov. På Fyn kan du finde mødelokaler med en bred vifte af faciliteter, så du kan finde det perfekte mødelokale til dine behov.

Forplejning

Det er også vigtigt at overveje, om du har brug for forplejning under dit møde. Nogle mødelokaler tilbyder forplejning, mens andre kræver, at du selv arrangerer mad og drikkevarer til dine deltagere.

Pris

Prisen er selvfølgelig også en faktor at overveje, når du lejer et mødelokale. Tjek om priserne passer til dit budget og sammenlign forskellige mødelokaler for at finde den bedste værdi for pengene. Husk, at den billigste løsning ikke altid er den bedste, og at du får, hvad du betaler for.

Parkering

Parkering er også en vigtig faktor at overveje, især hvis dine deltagere kommer i bil. Sørg for, at der er tilstrækkelig med parkeringspladser i nærheden af mødelokalet, eller at der er en parkeringsplads på stedet. Det kan skabe unødig stress for dine deltagere, hvis det er svært at finde parkering i området.

Skal dit næste mødelokale ligge i Odense?

Er du nået frem til, at du gerne vil leje et mødelokale i Odense, så kontakt os, og vi vil hjælpe dig. Vi tilbyder mødelokaler på to forskellige attraktive adresser i Odense M. Ring til Mari på tlf. 63157101og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

Relaterede indlæg

Mødelokaler i Odense, Videnbyen, Black Meeting Room
Valg af det perfekte mødested: En guide for mødebookere
15. august, 2023

nyheder

Hold dig opdateret om hvad der sker hos os

Alle Arrangement Nyhed
Mød kvinden bag fremtidens supermarkedrobotter!
Er du fascineret af robotteknologi og iværksætterdrømme? Så er dette event sikkert lige noget for dig!
Tagterrassen har fået nyt liv
Vidste du, at dette lille stykke natur midt i et bynært område kan hjælpe med at reducere stress?
Ambitiøse nyuddannede i Videnbyen
Torsdag samledes en gruppe af ambitiøse nyuddannede til SDU RIOs event “Karriere Kickoff”.
Nye smagsoplevelser venter
Vi er begejstrede for at annoncere vores nye samarbejde med kantineleverandøren Smag&Smil.
Forskerparken
Videnbyen
Sikkerhed, sammenhold og sommerglæder 
I går havde vi en værdifuld dag i Forskerparken, hvor styrkede både fællesskabet og sikkerheden.
Mewalii får kontorplads i NewBizz
Mewalii har stærke ambitioner om at skabe bæredygtige hygiejnebind produceret i hamp og biofolie.
2-dages robotfest i Forskerparken
Der er sat punktum for to hektiske og vellykkede dage med masser af robotter og teknologier samt gode snakke.
NGS flytter Odense-kontoret til Forskerparken
Nordic Green Solutions er pr. 1. maj flyttet ind i nye kontorer i Forskerparken.
Ny tech-startup i Videnbyen
Vi er glade for at byde ROICO velkommen i Videnbyen. ROICO gør en forskel for de mennesker, der maler vores verden.
Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
Kom til robotfest i Forskerparken den 3. maj 2023.