Gode råd

19. april 2023

Hvilke vigtige faktorer skal man overveje, når man lejer et mødelokale i Odense?

Hvis du skal planlægge et møde, er valget af det rigtige mødelokale en vigtig faktor, der kan påvirke dit mødes succes.

Coverbillede

Uanset om du leder efter mødelokaler på Fyn, i Odense eller andre steder, er der nogle nøglefaktorer – såsom beliggenhed, størrelse og pris – du bør overveje, før du tager en beslutning.

Med vores mere end 30 års erfaring giver vi her nogle gode råd med på vejen, som øger dine chancer for at finde det perfekte mødelokale. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 63157101, hvis du har brug for hjælp eller ønsker at høre mere om vores typer af mødelokaler i Odense.

Beliggenhed

Beliggenhed er altid en vigtig faktor at overveje, når du lejer et mødelokale. Tænk over, hvor dine deltagere kommer fra, og vælg et mødelokale, der er nemt at nå for dem. Hvis du leder efter mødelokaler på Fyn, vil Odense sandsynligvis være det bedste sted at lede, da det er en central beliggenhed på øen. Sørg også for, at mødelokalet har god adgang til motorvejen og/eller offentlig transport.

Størrelse

Størrelsen på mødelokalet er også en vigtig faktor at overveje. Tænk over, hvor mange deltagere du forventer at have, og vælg et mødelokale, der er passende i størrelse. Et mødelokale, der er for stort, vil føles øde, mens et, der er for lille, vil føles klaustrofobisk. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du har brug for, kan du altid kontakte mødelokaleudlejeren for rådgivning.

Mari i kontorlokale i Temp0

Faciliteter

Når du lejer et mødelokale på Fyn, skal du også overveje hvilke faciliteter, du har behov for. Dette inkluderer alt fra parkeringspladser til adgang til toiletter og elevatorer. De fleste mødelokaler vil have standardfaciliteter som borde, stole, whiteboards og projektorer. Men hvis du har specifikke behov, som for eksempel trådløst internet, catering, eller en bestemt type AV-udstyr, skal du sørge for at tjekke, om mødelokalet tilbyder disse faciliteter. Det er også en god idé at undersøge, om der er handicapvenlig adgang til mødelokalet, hvis du har deltagere med særlige behov. På Fyn kan du finde mødelokaler med en bred vifte af faciliteter, så du kan finde det perfekte mødelokale til dine behov.

Forplejning

Det er også vigtigt at overveje, om du har brug for forplejning under dit møde. Nogle mødelokaler tilbyder forplejning, mens andre kræver, at du selv arrangerer mad og drikkevarer til dine deltagere.

Pris

Prisen er selvfølgelig også en faktor at overveje, når du lejer et mødelokale. Tjek om priserne passer til dit budget og sammenlign forskellige mødelokaler for at finde den bedste værdi for pengene. Husk, at den billigste løsning ikke altid er den bedste, og at du får, hvad du betaler for.

Parkering

Parkering er også en vigtig faktor at overveje, især hvis dine deltagere kommer i bil. Sørg for, at der er tilstrækkelig med parkeringspladser i nærheden af mødelokalet, eller at der er en parkeringsplads på stedet. Det kan skabe unødig stress for dine deltagere, hvis det er svært at finde parkering i området.

Skal dit næste mødelokale ligge i Odense?

Er du nået frem til, at du gerne vil leje et mødelokale i Odense, så kontakt os, og vi vil hjælpe dig. Vi tilbyder mødelokaler på to forskellige attraktive adresser i Odense M. Ring til Mari på tlf. 63157101og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

Relaterede indlæg

Valg af det perfekte mødested: En guide for mødebookere
15. august, 2023

nyheder

Hold dig opdateret om hvad der sker hos os

Alle Arrangement Nyhed
Vil du møde inspirerende iværksættere og udvide dit netværk?
Kom til Businessbar i Forskerparken fredag den 14. juni.
Velkommen til Nordic Phantoms
Velkommen til Nordic Phantoms, der netop har fået kontorlokaler i Forskerparken.
Global virksomhed med lokal forankring får kontorlokaler i Forskerparken
“Særligt fleksibiliteten, der tilbydes omkring projekt- og mødelokaler, i Forskerparken passer perfekt til vores behov”.
MedCom fylder 30 år
I mere end 10 år har MedCom haft sin daglige gang i Forskerparken. Og i dag kan MedCom fejre sin 30-års fødselsdag.
Mød Capra Robotics, som vil revolutionere brugen af udendørs mobile robotter
Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Eller er du blot nysgerrig på,…
Ny MedTech-Startup i Forskerparken
Velkommen til EchoVice i Forskerparken.
Ny mand i Teknisk Service
Vores 2 pedeller, Kim og Nicolai, har fået ekstra assistance.
Er du klar til at tage din virksomheds bæredygtighedsstrategi til det…
Vores gode lejer, LEAD THE TALENT, inviterer til en spændende konference med fokus på ‘bæredygtighed og ledelse’.
Er du vores nye tekniske stjerne?
Vi er vi på udkig efter en passioneret teknisk servicemedarbejder/tømrer, der kan bidrage til vores levende og innovative community.
Julehilsen fra Syddanske Forskerparker
Fra alle os i Syddanske Forskerparker – Forskerparken og Videnbyen ønskes I alle en rigtig glædelig jul og et godt…