Dansk English
+
juni 7, 2022

Få 3 gode råd som gør det nemmere at finde de rette erhvervslejemål til leje

Er du på udkig efter et erhvervslejemål, men i tvivl om hvordan du finder det, der passer bedst til dig og din virksomhed? Vi giver dig 3 gratis råd, som kan være med til at gøre dit valg nemmere.

Vi hjælper også gerne med at guide dig i valget. Ring til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak, hvor vi i samarbejde med dig, finder ud af, hvad der bedst kan betale sig for din virksomhed. Vi giver også gerne en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Vælg den geografiske placering for dit erhvervslejemål med omhu

Der kan hobe sig mange spørgsmål op, når du begynder at lede efter et erhvervslejemål. Og der er flere ting, som er værd at tage med i overvejelserne, inden du sætter din underskrift på en lejekontrakt.

Når du skal finde ledige kontorlokaler til leje, er beliggenheden det første, du skal være opmærksom på. Det handler om at vurdere, hvor du kan få størst værdi ved at placere din virksomhed. Dette omfatter eksempelvis status og image ved bestemte områder, ligesom også tilgængeligheden for dine kunder er vigtig. Endvidere er transport- og parkeringsmuligheder også parametre, der kan være vigtige for at kunne rekruttere de rigtige medarbejdere.

Parkering Forskerparken, erhvervslejemål

Tag stilling til lokaletype

Når du har fået styr på beliggenheden, er det vigtigt at tage stilling til, hvilken type lokale du ønsker at leje dig ind i. Skal det være et enkeltmandskontor eller et kontor til mange medarbejdere? Skal kontoret kun være til egen virksomhed, eller ønsker du at dele kontor og faciliteter med andre virksomheder i eksempelvis et kontorhotel?

Du kan med fordel udarbejde en liste med de specifikke ønsker, som du har til det konkrete erhvervslejemål. I det hele taget er det altid en god idé at tage imod al den hjælp, du kan få, så du kan fremtidssikre dig selv og din virksomhed.

Kontor til leje Odense, Kontor Forskerparken, Kontorlokaler til leje, erhvervslejemål

Tid og timing af indflytning

Tid og timing af indflytning er vigtige faktorer, når du skal finde et erhvervslejemål. Det giver sig selv, at jo mere tid du har til at søge rundt blandt ledige lokaler til leje, jo flere muligheder vil der opstå for at finde det perfekte erhvervslejemål. Det er derfor en god idé at give dig selv rigeligt med tid, så du ikke ender med at stresse over det og finde et knapt så godt lokale.

Bliv guidet i dit valg

Udover ovenstående er der en del andre centrale spørgsmål at tage stilling til, før du tager den endelige beslutning. Eksempelvis er det en god ide at undersøge, hvem der bor i området – er naboerne andre virksomheder, er de store eller små, eller er det måske private? Undersøg dette nøje, da det er rigtigt ærgerligt med en negativ overraskelse kort efter indflytning.

Der er således en del ting at overveje, når du skal finde det rette erhvervslejemål. Vi håber, vores råd har været en hjælp, når du skal finde dit næste erhvervslejemål.

Har du brug for hjælp til at leje kontorlokaler i Odense, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)