Dansk English
+
juni 20, 2022

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du vil leje kontorlokaler på Fyn?

Er du på udkig efter leje af kontorlokaler, er der flere ting, du bør have for øje. For det første skal du finde den rette beliggenhed. For det andet skal du vælge den lokaletype, der passer bedst til din virksomhed. For det tredje skal du have lagt dig fast på et bestemt budget. Gå ikke glip af vores gratis råd, som kan være med til at gøre dit valg nemmere.

Vi hjælper også gerne med at guide dig i valget. Ring til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak, hvor vi i samarbejde med dig, finder ud af, hvad der bedst kan betale sig for din virksomhed. Vi giver også gerne en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Beliggenhed

Du finder mange gode muligheder for leje af kontorlokaler på Fyn. Eksempelvis kan det være tilfældet i et professionelt kontorhotel i Odense. Flere mener, at kontorhoteller er det nye sort på erhvervsboligmarkedet, og rigtig mange både nye og gamle, store og små virksomheder har tendens til at vælge denne løsning, når de skal finde de rette omgivelser til deres virksomhed.

Kontorhotellerne i Odense plejer at være fyldt med initiativrige virksomheder, som potentielt kan blive din nye samarbejdspartner. Dette er en af de helt store fordele ved at leje kontorlokaler i et kontorhotel i Odense eller lignende større byer.

Når du har besluttet dig for leje af kontorlokaler på Fyn – og måske endda i Odense, så er det vigtigt at vurdere beliggenheden i forhold til tilgængelighed for kunderne samt transport- og parkeringsmuligheder. Odense ligger midt i Danmark, og der er gode transportforbindelser til og fra – uanset om du kommer fra nord, syd, øst eller vest. Dette gælder uagtet om du skal med offentlige transportmidler som bus, tog eller letbane. Det gælder også, hvis du skal tage bilen eller hoppe på cyklen.

Det handler i høj grad om at vurdere, hvor man kan skabe mest samlet værdi ved at placere sin virksomhed.

Fyn, Kontorlokaler til leje på Fyn

Lokaletype

Når du har fundet den rette beliggenhed til din virksomhed, bør du overveje nøje, hvilken type kontorlokale der matcher din virksomheds behov bedst. Ofte giver dette sig selv, hvis du søger butikslokaler, værkstedslokaler eller produktionslokaler, men hvis du er på jagt efter leje af kontorlokaler, er der flere forskellige ting at overveje. Skal det eksempelvis være et kontor til mange medarbejdere, eller har du blot behov for et enmandskontor? Skal kontoret kun være til egen virksomhed, eller ser du fordele i at dele faciliteter med andre virksomheder i et kontorhotel?

Plug N Play Forskerparken, Kontorlokaler til leje på Fyn

Budget

Har du allerede lagt dig fast på et bestemt budget for, hvad dine kontorlokaler til leje må koste? Mange steder vil lejemålet være angivet i kvadratmeterpris, eller også betaler du en pris pr. kontorplads. Hvis ikke du lejer dig ind i et kontorhotel, hvor en række services og driftsomkostninger er inkluderet i lejen, så sørg også for at tage højde for ekstra omkostninger til eksempelvis el, vand og varme, internet, rengøring, mødelokaler og lignende.

mand i sit kontorlokale i kolding

Bliv guidet i dit valg

Der er således en del ting at overveje, når du skal leje kontorlokaler. Vi håber, vores råd har været en hjælp. Hvis du stadig har brug for hjælp til leje af kontorlokaler, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)