Dansk English
+
april 20, 2022

Hvilke fordele får du ved at leje et kontor i Odense?

Der er flere fordele ved at leje et kontor i Odense. For det første kan du som regel leje et kontor i Odense til en fornuftig pris, da byen ikke har de samme høje priser, som fx København og Århus. For det andet betyder den centrale beliggenhed midt i Danmark, at det er nemmere at rekruttere personale, samtidig med at afstanden til samarbejdspartnere mindskes. Og sidst, men ikke mindst, er Odense en storby, der byder på et hav af muligheder – både besøg på café og museum, men også oplevelser i den grønne natur.

Vi hjælper også gerne med at guide dig i valget. Ring til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende drøftelse af dine muligheder eller en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Jagten på et kontor kan være besværlig og tage lang tid. Men når du finder det helt rette kontorlokale i Odense, vil det uden tvivl være det hele værd for din virksomhed. Er du i tvivl om, hvilke fordele du får ved at leje kontor i Odense – også selvom dine medarbejdere ikke nødvendigvis bor i byen, så læs med nedenfor.

Fordele ved at leje af kontor i Odense

Udbuddet af kontorlokaler er stort

Der er gang i byggerierne i Odense, og det gælder ikke mindst byggerier af kontorbygninger. Det betyder, at der i takt med flere nye bygninger også er kommet flere kontor til leje af varierende størrelser og med forskellige beliggenheder rund om i Odense. I takt med at Odense bliver centrum for flere og flere investeringer i erhvervsbyggeri samt nybyggeri og nye bydele, reduceres kontorledigheden, hvilket vil gøre det nemmere at finde et kontor til leje. Derfor er det også et faktum og en stor fordel, at langt de fleste virksomheder nemt vil kunne finde fordelagtige kontorlokaler til leje i Odense.

Det gælder nærmest uanset, hvilken virksomhed der er tale om. Dog tiltrækker Odense rigtig mange både startups og scaleups særligt inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation samt medicinalindustrien, så virksomheder inden for disse områder vil man finde særligt mange af. Det gælder særligt i Forskerparken og i den sydlige del af Odense, hvor virksomheder som Orifarm, Universal Robots, MIR, Teknologisk Institut, Syddansk Sundhedsinnovation, Sundhed.dk og MedCom har kontor.

Du kan som regel leje et kontor i Odense til en fornuftig pris, da byen ikke har de samme høje priser, som fx København og Århus.

Kontor til leje Odense, Kontor Forskerparken, Kontorlokaler til leje
Kontor til leje Odense

Afstanden til samarbejdspartnere mindskes

En anden af de helt store fordele ved at leje kontor i Odense er den centrale beliggenhed, der betyder, at afstanden til samarbejdspartnere kan formindskes. Odense ligger midt i Danmark, og der er gode transportforbindelser til og fra – uanset om du kommer fra nord, syd, øst eller vest. Dette gælder uagtet om du skal med offentlige transportmidler som bus, tog eller letbane, der kommer til at køre i en del af Odense fra medio 2022. Det gælder også, hvis du skal tage bilen eller hoppe på cyklen.

Det er især mindre virksomheder, som ser mange fordele i at flytte kontoret eller blot en satellit af kontoret til Odense. Det kan have stor betydning for virksomhedens fremgang og for rekruttering af de rigtige medarbejdere. Den bynære placering med god infrastruktur er derfor en af mange mulige fordele ved at leje kontorlokaler i Odense.

Kontor til leje Odense

Fællesskabet uden for kontoret

Når man tænker på at leje et kontor i Odense, så tænker man først og fremmest arbejdsrelaterede tanker, men det er også vigtigt at italesætte hvilke muligheder der er uden for kontoret. I Odense er der uanede muligheder for at lave noget med kollegaerne efter arbejde. Om det er en tur på café, en tur på museum, en sejltur ned ad åen eller en gåtur i en af de mange parker, så er det alle ting, der er med til at gøre det attraktivt for mange virksomheder af enhver størrelse at finde kontorlokaler til leje i Odense.

En storby med grøn natur

En sidste fordel ved at leje et kontor i Odense er, at byen kombinerer storby og natur. Byen er fuld af haver og parker, og Odense Å slynger sig gennem centrum. De mange grønne områder bidrager til den afslappede atmosfære, der kendetegner Odense. Natur og grønt er godt for øjnene og sjælen.

Når det kommer til arbejdslivet, hvordan man arbejder bedst, og hvor det er dejligt at arbejde, så er harmonien mellem storby og den grønne natur bestemt ikke en dårlig ting. Det giver nemlig de ansatte en mulighed for at være i omgivelser, som kan inspirere til kreative tanker, og det er noget, der skaber nogle gode resultater på arbejdspladsen.

Hvordan finder du et kontor i Odense?

Hvis du har besluttet dig for at leje et kontor i Odense, så har du faktisk en del muligheder. Du kan benytte søgningen ”kontor til leje i Odense”, hvorefter du får listet et hav af mulige kontorlejemål.

Du skal huske på, at der er rigtig mange kontorlokaler til leje i Odense, så lad være at forhaste dig og tage det første og det bedste. Hvis du undersøger det grundigt, så har du størst sandsynlighed for at finde det helt rette kontor med den helt rette plads og til den helt rette pris.

Vi håber at ovenstående fordele har overbevist dig om, at du bør leje kontorlokaler i Odense.

Har du brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)