Dansk English
+
februar 24, 2022

Kontor til leje med all inclusive – what´s in it for me?

Du spørger sikkert dig selv om, hvad et leje af kontor med all inclusive betyder? Og om det overhovedet er noget for dig? Det er der egentlig et meget simpelt svar på. Et kontor med all Inclusive betyder, at du ikke skal tænke på andet end at udvikle din virksomhed. Det handler om minimal planlægning og fokus på økonomi – ligesom det også er tilfældet, hvis du rejser på ferie med all inclusive. Men hvorfor nøjes med denne luksus 1 gang om året, hvis du har mulighed for at få det hver dag?

Hvis du lejer et kontor i et kontorhotel med all inclusive, vil du opleve, at mange ting bliver meget nemmere – og at du kan koncentrere dig om det du er bedst til, nemlig udviklingen af din virksomhed, mens andre tager ansvaret for det praktiske.

Vi tilbyder flere forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense. Ring gerne til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning >>

Men hvad betyder ’kontorhotel’ så egentlig?

Ordet er et sammensat ord af ’kontor’ og ’hotel’, som du kender det fra ferien. For når din virksomhed checker ind på et kontorhotel, får du dit eget kontor, og der er som oftest en receptionist tilknyttet, der kan tage imod kunder og samarbejdspartnere eller passe telefonen. Og det, uanset om du har brug for en skrivebordsplads i et fællesareal, om du er på udkig efter et lille kontor til leje, eller om du har brug for større sammenhængende kontorlokaler samt sågar bygningsafsnit.

Derudover behøver du ikke at tænke på hverken støvsugning eller at fylde kaffekander op i mødelokalerne – det klarer personalet nemlig.

Kontor til leje

Hvilke services får du typisk når du lejer kontor i et kontorhotel?

Et kontor er mere end borde, stole og computerskærme. Faktisk bliver de fleste virksomheder overraskede over mængden af services, der hører til et kontor, når man selv står for det.

Samme mængde af services får du med, når du rykker ind i et kontorhotel, hvor du som en del af kontorlejen typisk vil få en række services, der gør kontorlivet lidt lettere:

 • Wifi
 • Rengøring
 • Alarm
 • Adgang 24/7
 • Kaffe & Te
 • Møbler
 • Adgang til fællesområder
 • Faglige og sociale arrangementer
 • Frokostordning
 • Mødelokaler
 • Møde- og gæsteforplejning
 • Parkeringspladser
 • Print og kopi

Kontor til leje

Det er netop derfor, at feriehotellet er en perfekt beskrivelse af, hvad man får med, når man checker ind på et kontorhotel. For der er ofte et flot receptionsområde, hvor man får det vigtige gode førstehåndsindtryk og der er ansatte, der tager sig af rengøring, roomservice og alle de andre praktiske gøremål, du slipper for at tænkte på. Alt det får du med, når din virksomhed flytter ind i et kontorhotel.

Det at undgå at bruge tankevirksomhed, timer og penge på det praktiske er også en af de overvejende årsager til at stadig flere virksomheder vælger at leje kontor i kontorhotellet fremfor at have eget kontor.

Hvem lejer kontor i et kontorhotel?

Et kontorhotel er perfekt for virksomheder i alle størrelser. Både nystartede virksomheder, der ønsker at prøve, om vingerne kan bære, uden at sætte alt på spil, og større veletablerede virksomheder, nationale konsortier og klynger samt innovationscentre. Og der er plads til alle størrelses virksomheder, da det er muligt at leje alt fra et lille kontor til store kontorafsnit. Alle ønsker at drage nytte af de stordriftsfordele, der i større eller mindre udstrækning er forbundet med kontorhotellernes fleksible kontorløsninger samt alt-inklusiv løsning med gratis adgang til mødelokaler, café, reception, internet mm.

Kontor til leje

Skal du leje et kontor?

Er du på jagt efter det helt rigtige kontor til leje, hvor du kan koncentrere dig om at vækste din virksomhed? Så tilbyder Syddanske Forskerparker to kontorhoteller i Odense. Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller tage et kig på hjemmeside, hvor du finder alt om priser og forskellige typer af kontorlokaler til leje >>

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)