Dansk English
+
september 6, 2022

Kontor udlejes – din guide til de bedste kontorlejemål

Der kan være både fordele og ulemper ved at have kontor derhjemme. En ulempe er, de mange overspringshandlinger, som kan fjerne opmærksomheden fra din virksomhed. Derfor råder vi dig til at leje et kontor væk fra hjemmet, så du kan fokusere 100 % på din forretning.

Der er mange kontorudbydere, der udlejer kontorlokaler, og derfor er det ekstra vigtigt, at du vælger de rette lokaler til din virksomhed. Det gælder om at gå fokuseret, koncentreret og målrettet til værks. For at du kan finde de bedste kontorlokaler er det altid en god idé at lave en søgning på Google. Her vil du kunne skabe dig et godt overblik over ledige kontorlokaler til leje indenfor præcis den geografi, du ønsker at leje kontor i.

I nedenstående miniguide vil vi opridse nogle forskellige aspekter, som du med fordel kan have in mente, når du skal finde et kontor til leje.

Vi udlejer kontorlokaler og hjælper også gerne med at guide dig i valget. Ring til os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak, hvor vi i samarbejde med dig, finder ud af, hvad der matcher dine kontorbehov bedst. Vi giver også gerne en gratis rundvisning, hvor du kan se vores forskellige typer af kontorlokaler til leje i Odense.

Definér din virksomheds behov

Når du skal på jagt efter et kontor til leje, kan du med fordel starte med at evaluere og definere din virksomheds behov – herunder pladsbehov, indretning, beliggenhed osv. Særligt beliggenheden er afgørende, da kontorlokaler på en attraktiv adresse i sig selv er et godt signal at sende. Desuden kan den rette beliggenhed være afgørende for, om du kan rekruttere det rigtige personale.

Et andets vigtigt aspekt er, om kontorlejemålet matcher din virksomhed. I forhold til dette er der fx. forskel på, om kontorlokalet er i en klassisk bygningsejendom eller om kontorlokalet er i en nybygget kontorejendom med moderne træk.

Når du evaluerer virksomhedens behov for kontor til leje, er det altid en god idé at tænke fem år ud i fremtiden. Det er også vigtigt at finde et kontor, som ikke alene ser perfekt ud uden på, men også er en arbejdsplads, der matcher din virksomheds egen identitet.

Kolding Odense konferencelokaler kontorfællesskab mødelokaler odense

Tænk på kontorlejemålets arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøet er også vigtigt, når du vil leje et kontorlokale. Man finder næppe kontorlokaler, der lever hundrede procent op til virksomhedens krav, og derfor er det vigtigt, at du som lejer forhandler med udlejeren af kontorlokalet om mulighederne for at få tilpasset/ombygget kontoret efter dine ønsker. Indretningen af møbler og udstyr har også en betydning på indeklimaet og de ergonomiske forhold, ligesom samspillet mellem indretningen og arbejdets organisering har betydning for det psykiske arbejdsmiljø.

Skal dit næste kontor være i Odense?

Kontor udlejes i hele Danmark, men vi udlejer kontorlokaler i Odense M, og vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder i vores 2 kontorfællesskaber. Forskerparken er med sine 30 år på bagen et velfungerende kontorhotel beliggende tæt på E45 i en traditionel bygningsejendom med gode muligheder for at tilpasse kontoret til dine behov. Videnbyen har netop haft 7-års fødselsdag og har et letbanestop lige uden for døren. Bygningen er en moderne kontorejendom med både kontorlokaler, mødelokaler og café. Foruden de traditionelle kontorlejemål, udlejes kontor i Videnbyen også på dags- og ugebasis.

Er du klar til at starte et nyt eventyr for din virksomhed? Og skal beliggenheden være Odense? Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til leje af kontorlokaler. Kontakt os på tlf. 5190 9181 og få en uforpligtende snak eller en gratis rundvisning.

close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   News

   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?

   Lande, vi sammenligner os med, automatiserer i højere hast end os, og i år røg Danmark ud af top 10-listen for antallet af robotter pr. medarbejder på verdensplan. Og det skal der selvfølgeli...

   Read more
   Robotfest i Forskerparken: Vil du forblive konkurrencedygtig i robotfeltet?
   News

   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot

   Går du med en iværksætter i maven, og har du en innovativ robotteknologisk idé? Måske du allerede har taget springet? Så er StartUp Walk-In stedet for dig. Den 8. marts 2023 klokken 15:30-18:00...

   Read more
   StartUp Walk-In: Mød brødrene bag den succesfulde landbrugsrobot
   close

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

     Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og book lokalet...

        Udfyld formularen og vi kontakter dig...

         Udfyld formularen og vi kontakter dig...


         Kontakt Mette Henriksen på 63157209, hvis du har spørgsmål

          Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

          Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)