Dansk English
+

Vores afdelinger

Vi tilbyder moderne kontorfællesskaber og mødelokaler i Odense og Kolding

Kontor- og mødelokaler i Syddanmark

Syddanske Forskerparker udlejer professionelle kontorfællesskaber og mødelokaler til din virksomhed i både Odense (Forskerparken og Videnbyen) og Kolding (Pakhuset).

Vores mange services med bl.a. bemandet reception, posthåndtering, gæstemodtagelse, mødelokaler, parkering, frokostordning, WiFi samt all inclusive-koncept gør det nemt at være lejer.

Har du spørgsmål, så kontakt Peter Therkelsen på 51909181 eller pt@syddanskeforskerparker.dk

Pakhuset i Kolding

Pakhuset er et professionelt og moderne kontorfællesskab på havnekajen i Kolding, i gå-afstand til banegården og midt i Koldings nye Campus-bydel.

Her kan du leje dit eget kontor eller en skrivebordsplads i et kontorfællesskab. Har du ikke brug for en fast arbejdsplads, men vil gerne bruge faciliteterne i Pakhuset, er dette også muligt. Vores kontortilbud er så fleksible, at man kan skalere op og ned, når behovet er.

Inkluderet i prisen er en række services, bl.a. bemandet reception, gæstemodtagelse, print og WiFi, så du ikke bliver mødt af ubehagelige overraskelser. Vi kalder det fleksible kontorer all inclusive.

I Pakhuset kan du også leje lyse mødelokaler med alt i AV.

Videnbyen i Odense

Videnbyen i Odense ligger i vidensbydelen Cortex Park som nabo til Syddansk Universitet og snart med letbanen holdende uden for døren. Vi udlejer egne kontorer med plads til 2-11 personer og skrivebordspladser i et moderne kontorfælleskab. Vores kontortilbud er så fleksible, at man kan skalere op og ned, når behovet er.

Huset rummer også et aktivt møde- og konferenceafsnit med plads til op til 550 personer. Her er en café, der sørger for at forkæle dine gæster med lækker mad. På toppen af Videnbyen finder du en lækker tagterrasse med minigolf, der kan danne den perfekte ramme om din næste lancering, strategimøde eller personaledag.

Forskerparken i Odense

Forskerparken i Odense er centralt placeret midt i Danmark og i Campus Odense, der er et af Europas mest ambitiøse områder for vækst og udvikling inden for robotteknologi, sundheds- og velfærdsinnovation.

I Forskerparken finder du et dynamisk kontormiljø for teknologibaserede virksomheder i alle størrelser. Parken rummer både danske og internationale virksomheder, nationale konsortier og klynger samt regionale innovationscentre og fynske erhvervsindsatser.

Vi udlejer både skrivebordspladser i kontorfællesskab, egne kontorer fra 2 personer og værksteder. Forskerparken rummer også en række mødelokaler og et moderne auditorium med plads til 75 personer.

Hvad siger vores virksomheder?

author
author
author
Vi har valgt at placere os i Videnbyen for at blive en del af det innovative netværk der er på stedet. Vi kommer tæt på studerende, iværksættere og andre virksomheder, som man kan skabe nye relationer og projekter med.
Kristian Tarp Hansen
Chief Innovation Officer hos Klimator DK
Vi har valgt Forskerparken som vores domicil, da miljøet er ideelt i forhold til vores vision om tiltrækning af teknologitalenter til innovative virksomheder inden for bl.a. robotter/droner.
CEO Jan Arno Larsen
BrigthMinded
Pakhusets geografiske placering, de fysiske rammer og en yderst vellykket istandsættelse, understøtter den high-end profil, vi bestræber os på at fremstå som.
Karina Abildtrup
Abstracta Interiør A/S

Bliv en del af et stærkt arbejdsfællesskab

Vi sørger for mødelokaler, reception, telefon, gratis parkering og alt det praktiske

Kontakt os
close

Udfyld formularen og book lokalet...

  Udfyld formularen og book lokalet...

   Udfyld formularen og book lokalet...

    Udfyld formularen og book lokalet...

      Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Udfyld formularen og vi kontakter dig...

       Kontakt Louise Williamson-Westerman på 63157101, hvis du har spørgsmål

        Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

        Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)