Dansk English
+

Vi optager ikke længere startups til iværksættermiljøet TakeOff

Hvad er TakeOff?

TakeOff er Syddanske Forskerparkers tilbud til iværksættere om en gratis plads i et professionelt kontorfællesskab sammen med andre iværksættere. Du får adgang til rådgivning og sparring via vores store netværk af virksomheder.

Virksomhederne i TakeOff sidder i vores to afdelinger i Odense.

Startups i TakeOff

Swipe for at se mere

Iværksættermiljøet

I TakeOff får du og dit team ét års gratis kontorplads. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en seriøs atmosfære på arbejdspladsen. At arbejde hjemmefra kan være distraherende, og kontorer er ofte en dyr investering, som man ikke har i opstartsfasen. Desuden giver det et godt indtryk for kunder, investorer og andre at have adgang til professionelle rammer og mødelokaler.

Efter 1 år skal din virksomhed videre fraTakeOff. Vi i Syddanske Forskerparker hjælper dig gerne og har flere forskellige løsninger på kontorleje.

Netværk

Gennem TakeOff har du adgang til vores netværk, som kan hjælpe med sparring og input. Det kan fx være hjælp til finansiering, SKAT, revision, erhvervsjura, udarbejdelse af prototype eller hvis I skal bruge praktikanter. Vores netværk består både af private og offentlige virksomheder, og vi er stærke på robot- og velfærdsteknologi. Desuden har du jo adgang til viden fra dine iværksætterkollegaer i miljøet.

Vi afholder forskellige sociale og faglige arrangementer henover året, hvor din virksomhed har rig mulighed for at møde de andre virksomheder i vores parker. Desuden er der i Odense et hav af arrangementer fra andre aktører, som I bliver inviteret med til, så det er bare om at gribe chancen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os. 

Vibeke Lynderup

Vibeke Lynderup

Netværk og samarbejde [email protected] +45 24 87 43 98
close

Udfyld formularen og vi kontakter dig...

Henvendelsen drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)

Persondataoplysninger drejer sig om følgende: (vælg en af nedenstående muligheder)